Jump to content

Recommended Posts

• Replies 25,5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• astrolabos

2261

• PetrosD

2039

• HotPeanut

1614

• wrong method

1495

πριν 11 λεπτά, το μέλος wrong method έγραψε:

τα σοφά λόγια σου με κάνουν να αναρωτηθώ το νόημα της ύπαρξής μου σε τούτο το μάταιο κόζμο......  :pleasantry::bleh:

Το Πάσχα είναι, να σε γλιτώσω από πολύ σκέψη και να μην έχεις πράγματα να "γυρνάνε" στο κεφάλι σου (εκτός της σούβλας)

πριν 1 ώρα, το μέλος yanni έγραψε:

Πέρσι είχαν ξεκινήσει την ενισχυτική διδασκαλία στα Γυμνάσια αρχές Μαρτίου και την είχαν λήξει μέσα Μαΐου. Αποτέλεσμα ελάχιστοι είχαν ενδιαφερθεί και ήμουν από τους πρώτους επιλεγέντες.

Φέτος την ξεκινάνε από αύριο, ουσιαστικά βέβαια μετά τις γιορτές διότι δεν προλαβαίνεις να κάνεις τίποτα σε 3-4 μέρες. Αποτέλεσμα πολύ μεγαλύτερο ενδιαφέρον. Επιπλέον μειώθηκαν οι ώρες μαθημάτων και άρα και οι θέσεις εργασίας, οπότε είχα τρελό άγχος.

Και από την στιγμή που έχω το κέφι για ακατάσχετη πολυλογία, είμαι και πάλι σε αυτούς που προσλαμβάνουν. Και όχι μόνο αυτό. Είμαι και τελευταίος!!! Και όπως συμβαίνει με αυτόν που παίρνει το χάλκινο, έτσι και εγώ νιώθω σαν να πήρα το χρυσό.

https://antoniolopes.info/wp-content/uploads/2014/03/vd3.gif

Kαλή Δευτέρα ετούτη δηλαδή. 

Και για μένα, μάλλον βρήκα δουλειά. :) 

WOOOOOOOP WOOOOOOOOP

• Like 5

Μία ώρα πριν, το μέλος astrolabos έγραψε:

Να δεις που θα βρω ευκαιρία να βγάλω το άχτι μου για τα ποσταρίσματα στο φαγητοthread :ph34r:

δεν καταλαβαινω τι θελει να πει ο ποιητης... :p

κοίτα να δεις...υποχρεωτική άδεια σου λένε...αλλά τα mail ερχονται...κάποιος πρέπει να  διεκπεραιώσει τις εκρεμμότητες που προκύπτουν.... και δεν θέλω να "χωνω" συναδέλφους....ούτε ένα division δεν μπορώ να παίξω ο χριστιανός....

Έγινε επεξεργασία από sstav

Οχι απλα εχει παρκαρει ο αναπηρος σε θεση για ατομα με ειδικες αανγκες αλλα εχει πιασει και δυο.

Ε ρε μνημονια που θελουμε ακομα να στρωσουμε...

Οσο γραφω αυτο παρκαρε αλλος ενας γκαζοφονιας στην παραδιπλα θεση...

IMG_20161219_180633.jpg

23 minutes ago, karmen1983 said:

Επειδή αυτή έκφραση, σε διάφορες εκδοχές, ακούγεται πολύ συχνά. Από το 2010 ως σήμερα έχει υπάρξει κάποια βελτίωση στη συμπεριφορά των ανθρώπων, είτε στο χώρο εργασία τους, είτε ως μέλη του κοινωνικού συνόλου; Γενικά, με τα μνημόνια έχουμε δει κάποια βελτίωση σε κάτι; Αν ναι, πως μας έχουν βοηθήσει;

• Like 3

πριν 26 λεπτά, το μέλος karmen1983 έγραψε:

Οχι απλα εχει παρκαρει ο αναπηρος σε θεση για ατομα με ειδικες αανγκες

Αφου ειναι αναπηρος, που θες να παρκαρει; :p 

• Like 4

πριν 3 λεπτά, το μέλος deninho έγραψε:

Επειδή αυτή έκφραση, σε διάφορες εκδοχές, ακούγεται πολύ συχνά. Από το 2010 ως σήμερα έχει υπάρξει κάποια βελτίωση στη συμπεριφορά των ανθρώπων, είτε στο χώρο εργασία τους, είτε ως μέλη του κοινωνικού συνόλου; Γενικά, με τα μνημόνια έχουμε δει κάποια βελτίωση σε κάτι; Αν ναι, πως μας έχουν βοηθήσει;

Τα μνημόνια ανακάτεψαν τα στάσιμα νερά της ελληνικής κοινωνίας και έχει σηκωθεί όλη η μούργα από τον πάτο. Ας ελπίσουμε ότι θα την φιλτράρουμε και θα την αποβάλλουμε σαν κράτος και έθνος. Αλλιώς σε 50-100 χρόνια δε μας βλέπω και πολύ καλά. Βασικά δε μας βλέπω καθόλου.

• Like 4

11 minutes ago, astrolabos said:

Τα μνημόνια ανακάτεψαν τα στάσιμα νερά της ελληνικής κοινωνίας και έχει σηκωθεί όλη η μούργα από τον πάτο. Ας ελπίσουμε ότι θα την φιλτράρουμε και θα την αποβάλλουμε σαν κράτος και έθνος. Αλλιώς σε 50-100 χρόνια δε μας βλέπω και πολύ καλά. Βασικά δε μας βλέπω καθόλου.

άσε μασ ρε Τόνι,οι judas priest ξαναβγαζουν το turbo,τα άλλα δεν μασ ενδιαφέρουν :p 

:metal:

• Like 1

1 hour ago, karmen1983 said:

Οχι απλα εχει παρκαρει ο αναπηρος σε θεση για ατομα με ειδικες αανγκες αλλα εχει πιασει και δυο.

Οσο γραφω αυτο παρκαρε αλλος ενας γκαζοφονιας στην παραδιπλα θεση...

IMG_20161219_180633.jpg

Κάνεις λάθος, τα μνημόνια δεν πρόκειται να κάνουν κάποιο καλό. Αστυνόμευση χρειάζεται. Να του έρθει αμέσως η κλήση να την πληρώσει (χωρίς να μπορεί να τη σβήσει) και σιγά σιγά θα του γίνει βίωμα να μην το ξανακάνει. Όχι γιατί σέβεται τους συμπολίτες του (αυτό χρειάζεται παιδεία από το σπίτι) αλλά για το φόβο του προστίμου.

Τιμωρία. Αυτό είναι. εδώ που είμαι, γιατί νομίζεις όλοι σέβονται τον ΚΟΚ; Τι-μω-ρί-α.

Έγινε επεξεργασία από PetrosD
  • Like 2

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.