Jump to content

Recommended Posts

• Replies 25,5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• astrolabos

2261

• PetrosD

2039

• HotPeanut

1614

• wrong method

1495

Μια από τα ίδια !  :(

Αλλά πάω να προσπαθήσω , αυριο έχει εγερτήριο στις 7 και η μέρα θα "τελειώσει" στις 11 το βράδυ, και δε με παίρνει να κοιμάμαι όρθιος ! :hehe:

Εύχομαι η επόμενη προσπάθειά σου, να στεφθεί με επιτυχία !! :)

Από εμένα -αναγκαστικά- καληνύχτα ! :D

• Like 3

Τι καληνυχτα; Ξυπνα ! Αναφορα! (μου θες και στρατο και σωμα απο πυλο) :hehe:

Διαβαζα τις 4 τελευταιες σελιδες και τα περισσοτερα ποστς ηταν Καλημερες.

A, ξεχαστηκα..

Καλημεραααα :hehe:

• Like 6

Καλημέρες. Τρελός αγερας στη Θεσσαλονίκη. 

On another note ψάχνω καθισματακια για τα παιδιά και το τι αρλουμπα έχω ακούσει από τους "ειδικούς" των καταστημάτων δεν περιγράφεται. Σε σημείο που είναι επικίνδυνοι. 

Για τα ελληνικά καταστήματα μιλάω πάντα. Στο Οσλο που ρώτησα ήξεραν ακριβώς τι ζητάω και μου εξήγησαν τι πρέπει να πάρω. 

Έγινε επεξεργασία από jax7480
  • Like 3

πριν 14 λεπτά, το μέλος GoMaR έγραψε:

Τι καληνυχτα; Ξυπνα ! Αναφορα! (μου θες και στρατο και σωμα απο πυλο) :hehe:

Διαβαζα τις 4 τελευταιες σελιδες και τα περισσοτερα ποστς ηταν Καλημερες.

A, ξεχαστηκα..

Καλημεραααα :hehe:

Δεν ξέρεις πόσο "προφητικά"  ήταν τα λόγια σου!

Μόλις με είχε πάρει ο ύπνος, (κατά τις 4) αισθάνομαι ένα σκούντημα από το έτερον ήμισυ!

"Ξύπνα !
Κάτι άκουσα , κάποιο χτύπημα ! . . .  "

Αφού έσυρα τον εαυτό μου σε μια Γερμανικού νούμερου "περιπολία" στο σπίτι, απεδείχθη ότι απλά είχε αρχίσει να φυσσάει δυνατά και . . .  κάτι κοπάνησε  κάπου ! ! !

Ευτυχώς -παρά την νύστα μου, ή ίσως ακριβώς εξ αυτής :p - η περιπολία έγινε με "μισό μάτι" ανοιχτό, και ακόμα ευτυχέστερο , το ότι έκλεισε και αυτό μόλις το ταλαίπωρο κορμί ξαναχώθηκε στη ζεστασιά του παπλώματος ! . . . . . . . . .

Καλημέρα ! ! !  :D

• Like 9

πριν 28 λεπτά, το μέλος jax7480 έγραψε:

On another note ψάχνω καθισματακια για τα παιδιά και το τι αρλουμπα έχω ακούσει από τους "ειδικούς" των καταστημάτων δεν περιγράφεται. Σε σημείο που είναι επικίνδυνοι. 

Για τα ελληνικά καταστήματα μιλάω πάντα. Στο Οσλο που ρώτησα ήξεραν ακριβώς τι ζητάω και μου εξήγησαν τι πρέπει να πάρω. 

Επειδή φαντάζομαι τα βιάζεσαι, δεν θα σου προτείνω να τα πάρεις από amazon (ελλάδα τα χρυσοπληρώνουμε συνήθως). Μιας και το είχα ψάξει πρόσφατα το θέμα, αν θες πες τι ψάχνεις στο Αυτοκίνηση thread, μήπως μπορώ να βοηθήσω.

πριν 22 λεπτά, το μέλος astrolabos έγραψε:

^^

s3qerfQbFN-8.png

Χρησιμοποιώντας την προσφιλή μέθοδο ορισμένων κληρικών ( το κρέας ψάρι ) Αντώνη μας αποκαλύπτεις την ροπή σου στον  κανιβαλισμό;

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.