Jump to content

Recommended Posts

πριν 17 λεπτά, το μέλος tommybertsen έγραψε:

Forthnet... Φακ Φορθνετ 

Hide contents

Just now

Untitled.png

Δυστυχώς σε νησιά ή περιοχές που δεν υπάρχουν τίποτα βύσματα να μένουν δεν έχουμε καλές υποδομές. Εδώ χουμε χάλια γραμμή και 2 καμπίνες νέες VDSL οι οποίες δεν έχουν ΚΑΝ ΣΥΝΔΕΘΕΙ ( τουλάχιστον να μας συνδέσουν εκεί τους adslακηδες μηπως και ανέβουμε λίγο ) και προς Αλυκές Ποταμού που μένουν 1-2 τοπικοί πολιτικοί έχει VDSL 30άρα παρακαλω ! Είναι καθαρά που μένεις. Με παίρνει το παράπονο γιατί μας πρήζουν συνεχώς ότι η Κέρκυρα είναι το φοβερό τουριστικό νησί και απο υποδομές, τίποτα! Και ναι Κερκυραίος είμαι. Το νησί το λέω και το φωνάζω. Μόνο για διακοπές είναι. Για δουλειά ή να ζήσεις μόνιμα δεν σου προσφέρει τίποτα ούτε θέσεις εργασίας ούτε μέλλον. Δυστυχώς δεν έχω γνωστούς συγγενείς εκτός νησιού, διαφορετικά θα έφευγα ανετότατα . Είμαι 22 χρονών και πραγματικά βλέπω παλιούς συμμαθητές κλπ έχουν φύγει σχεδόν όλοι και εγώ και 2-3 κολλητοί είμαστε εδώ και 2 χρόνια και χωρίς δουλειά ( ενώ ψάχνουμε σχεδόν παντού ) αλλά και με παράπονα για από την Τοπική εδώ πέρα αυτοδιοίκηση. Εχθές για παράδειγμα 1 η ώρα δεν είχε νερό καθόλου μεγάλο μέρος του νησιού μέχρι 6 το πρωί. Βλάβη δεν υπήρχε. Απλά είναι ένα τοπικό κόλπο - δικαιολογία των εργαζομένων στο Δήμο επειδή παίρνουν πόδι αρκετοί - περικοπή προσωπικού - ότι και καλα υπάρχουν βλάβες για να μην τους διώξουν. 

Έγινε επεξεργασία από SpirosKGR

• Replies 25,5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• astrolabos

2261

• PetrosD

2039

• HotPeanut

1614

• wrong method

1495

Το πήγαμε μακριά, πολύ μακριά...!

πριν 40 λεπτά, το μέλος SpirosKGR έγραψε:

Δυστυχώς σε νησιά ή περιοχές που δεν υπάρχουν τίποτα βύσματα να μένουν δεν έχουμε καλές υποδομές. Εδώ χουμε χάλια γραμμή και 2 καμπίνες νέες VDSL οι οποίες δεν έχουν ΚΑΝ ΣΥΝΔΕΘΕΙ ( τουλάχιστον να μας συνδέσουν εκεί τους adslακηδες μηπως και ανέβουμε λίγο ) και προς Αλυκές Ποταμού που μένουν 1-2 τοπικοί πολιτικοί έχει VDSL 30άρα παρακαλω ! Είναι καθαρά που μένεις. Με παίρνει το παράπονο γιατί μας πρήζουν συνεχώς ότι η Κέρκυρα είναι το φοβερό τουριστικό νησί και απο υποδομές, τίποτα! Και ναι Κερκυραίος είμαι. Το νησί το λέω και το φωνάζω. Μόνο για διακοπές είναι. Για δουλειά ή να ζήσεις μόνιμα δεν σου προσφέρει τίποτα ούτε θέσεις εργασίας ούτε μέλλον. Δυστυχώς δεν έχω γνωστούς συγγενείς εκτός νησιού, διαφορετικά θα έφευγα ανετότατα . Είμαι 22 χρονών και πραγματικά βλέπω παλιούς συμμαθητές κλπ έχουν φύγει σχεδόν όλοι και εγώ και 2-3 κολλητοί είμαστε εδώ και 2 χρόνια και χωρίς δουλειά ( ενώ ψάχνουμε σχεδόν παντού ) αλλά και με παράπονα για από την Τοπική εδώ πέρα αυτοδιοίκηση. Εχθές για παράδειγμα 1 η ώρα δεν είχε νερό καθόλου μεγάλο μέρος του νησιού μέχρι 6 το πρωί. Βλάβη δεν υπήρχε. Απλά είναι ένα τοπικό κόλπο - δικαιολογία των εργαζομένων στο Δήμο επειδή παίρνουν πόδι αρκετοί - περικοπή προσωπικού - ότι και καλα υπάρχουν βλάβες για να μην τους διώξουν. 

Απλά δε γνωρίζεται τι γίνεται αλλού. 

Ίντερνετ; Είμαστε η 4η μεγαλύτερη πόλη της Ελλάδας (όχι ότι λέει κάτι) και VDSL υπάρχει μόνο σε μια περιοχή κοντά στο λιμάνι.
Μετά, διάσπαρτα σε μερικά κεντρικά σημεία και αυτό είναι όλο. Τα ΚΑΦΑΟ είναι φίσκα, φίσκα όμως, δε χωράνε γραμμή σε πολλές περιοχές.

Νερό; Το μισό καλοκαίρι (κάθε καλοκαίρι) δεν έχουμε νερό, πάνε μια βόλτα απ το google maps να δεις τι γίνεται με τα ντεπόζιτα στις ταράτσες εδώ...
http://www.ekriti.gr/kriti-irakleio/ayto-einai-shedio-gia-na-fygoyn-ta-ntepozita-apo-tis-taratses-toy-irakleioy

Έγινε επεξεργασία από UltraB

@UltraB Δυστυχώς σαν πολίτες δεν γνωρίζουμε τα δικαιώματα μας, τις υποχρεώσεις μας, που μας καλύπτει ο νόμος , που δεν και τι μπορούμε να κάνουμε γι αυτό. Λίγοι ψάχνονται και ακόμη περισσότεροι βρίσκουν το δίκιο τους. Δεχόμαστε τόσα χρόνια και κάνει ο καθένας ότι γουστάρει. Αν υπήρχε σωστή πληροφόρηση πάνω σε κάποια θέματα, ναι από το ποιες είναι οι υποχρεώσεις μιας εταιρείας στους πελάτες της, μέχρι θέματα υγείας, παιδείας και κυβέρνησης μιας χώρας δεν θα φτάναμε ποτέ στη θέση που είμαστε σαν έθνος και λαός όπως ήμαστε τώρα.  Τώρα το πήγα μακριά αλλά πήρες το νόημα πιστεύω. Τα έχουμε συζητήσει αρκετές φορές και σε pm @ skype

Έγινε επεξεργασία από SpirosKGR

πριν 12 λεπτά, το μέλος astrolabos έγραψε:
  Reveal hidden contents

mpatsos+29_06.jpg

Reveal hidden contents

Που θα πείτε Μπάτσοι Γουρούνια Δολοφόνοι :p

πριν 2 λεπτά, το μέλος deninho έγραψε:

CxfvtcaXUAI-tqh.jpg

φαιαρ ιν δε χοουλ :p 

45 minutes ago, UltraB said:

Το πήγαμε μακριά, πολύ μακριά...!

Απλά δε γνωρίζεται τι γίνεται αλλού. 

Ίντερνετ; Είμαστε η 4η μεγαλύτερη πόλη της Ελλάδας (όχι ότι λέει κάτι) και VDSL υπάρχει μόνο σε μια περιοχή κοντά στο λιμάνι.
Μετά, διάσπαρτα σε μερικά κεντρικά σημεία και αυτό είναι όλο. Τα ΚΑΦΑΟ είναι φίσκα, φίσκα όμως, δε χωράνε γραμμή σε πολλές περιοχές.

Νερό; Το μισό καλοκαίρι (κάθε καλοκαίρι) δεν έχουμε νερό, πάνε μια βόλτα απ το google maps να δεις τι γίνεται με τα ντεπόζιτα στις ταράτσες εδώ...
Αυτό είναι το σχέδιο για να φύγουν τα ντεπόζιτα από τις ταράτσες του Ηρακλείου | ekriti

Κι εγώ θα προτιμούσα να έχει καλύτερη κάλυψη VDSL, αλλά δυστυχώς το Ηράκλειο είναι καλύτερα από τον μέσο όρο. Οι αποστάσεις από τα Α.Κ. είναι σχετικά μικρές, οπότε και αυτοί που δεν έχουν VDSL έχουν τουλάχιστον ~10Mbps. Επίσης, οι περιοχές που παραδοσιακά είχαν μεγάλο πρόβλημα λόγω απόστασης (πχ Αλικαρνασσός, Αμουδάρα) έχουν πλέον πολύ πυκνές ενεργές καμπίνες.

• Like 1

1 hour ago, wrong method said:

καλά ρε, είπα να με ξεματιάσουν δεν είπα να ανοίξετε θρησκευτικό πόλεμο :hehe:

Τόνι να επιβάλεις την τάξη πλιζπλοζ :p

Πλιξ πλοξ λέγετε, άσχιεται. :p

• Like 1

1 hour ago, GriGaS said:

Εγώ πάλι αναρωτιέμαι το εξής : επιτρέπεται εν έτη 2016 να υπάρχουν παπάδες οι οποίοι θεωρούν αμαρτία την χρύση προφυλακτικού ακόμα και ανάμεσα σε παντρεμένα ζευγάρια και ημέρα που επιτρέπεται η συνεύρεση;

Όπα!! Δεν επιτρέπεται κάθε μέρα πρωί, μεσημέρι, βράδυ;

1 hour ago, SpirosKGR said:

Δυστυχώς δεν έχω γνωστούς συγγενείς εκτός νησιού, διαφορετικά θα έφευγα ανετότατα . Είμαι 22 χρονών και πραγματικά βλέπω παλιούς συμμαθητές κλπ έχουν φύγει σχεδόν όλοι και εγώ και 2-3 κολλητοί είμαστε εδώ και 2 χρόνια και χωρίς δουλειά ( ενώ ψάχνουμε σχεδόν παντού )

Υπάρχουν και άλλες χώρες, πιο προηγμένες. Φύγε όσο είναι καιρός. Φύγε και μη κοιτάξεις γονείς, συγγενείς και φίλους.

Έγινε επεξεργασία από PetrosD

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.