Jump to content

Recommended Posts

• Replies 25,5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• astrolabos

2261

• PetrosD

2039

• HotPeanut

1614

• wrong method

1495

12 hours ago, karmen1983 said:

Οταν καποιος σου λεει

"Ασε εισαι κουρασμενη. Θα κανω εγω τις ομελετες"

Και τελικα δε τρωγονται οι ομελετες (η μια βρεθηκε στο πατωμα) και η κουζινα ειναι βομβαρδισμενο τοπιο. Εγω θα πρεπει να γελασω και να νιωθω χαρουμενη που καταλαβε οτι κουραστικα ή βλακας που τον αφησα να κανει ομελετες και θελω μια ωρα να συνεφερω τη κουζινα?

Κανε του Review και βαλ'του fail! Δεν κρατηθηκα.. :D

• Like 1

Μία ώρα πριν, το μέλος Lakisss έγραψε:

Σημερινή προσφορά στους αναγνώστες, ένας οδηγός για να συνεννοείστε με τον @wrong method στη δική του γλώσσα. :p  Το λεξικό των τσοπάνηδων | My Lefkada

meftV0q.gif

• Like 1

AMD

Βγηκαν καινουριοι drivers -> 

OK ->

Να κάνω update? ->

Ναι ->

Upgrade? ->

Ναι ->

Κατεβάζω τους drivers ( και κάτω εχει τικαρισμένο να κατεβάζει αυτόματα τους drivers - που να μην το είχα επιλέξει ήδη 2 εκδόσεις drivers πιο πίσω...)

On 11/13/2016 at 10:07 PM, karmen1983 said:

Οταν καποιος σου λεει

"Ασε εισαι κουρασμενη. Θα κανω εγω τις ομελετες"

Και τελικα δε τρωγονται οι ομελετες (η μια βρεθηκε στο πατωμα) και η κουζινα ειναι βομβαρδισμενο τοπιο. Εγω θα πρεπει να γελασω και να νιωθω χαρουμενη που καταλαβε οτι κουραστικα ή βλακας που τον αφησα να κανει ομελετες και θελω μια ωρα να συνεφερω τη κουζινα?

Ας μην ηθελες ομελετες.Δικο σου φταιξιμο.

:p

Έγινε επεξεργασία από GoMaR
  • Like 1

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.