Jump to content

Recommended Posts

• Replies 25,5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• astrolabos

2261

• PetrosD

2039

• HotPeanut

1614

• wrong method

1495

Βρεθηκε ενας τυχερος στο τζοκερ! Δηλαδη οκ μετα απο τοσες φορες με εναν τυχερο σε μεγαλα τζακ ποτ μπορω να μη γινομαι καχυποπτη; :p

καντε λιστα μιας και μιλατε με την τυχερη :hehe:

Που δεν επιασε ουτε ενα νουμερο :p

• Like 2

21.000.000 στήλες παίχτηκαν. Από 50 λεπτά η κάθε στήλη χωρίς να υπολογίζονται τα συστήματα. You do the math που πήγαν τα λεφτά.

Και όχι να μην είσαι καχύποπτη πολύ. Δίνουν κάποια λεφτά στον κόσμο αφού μαζέψουν όμως αρκετά.

Καλημέρα στη παρέα. Λιακάδα φαίνεται να έχει και σήμερα το λεκανοπέδιο :) 

Χρόνια πολλά και στον Μηνά και στον Βίκτωρα.

Τυχεροί οι Ηρακλειώτες σήμερα κάτω στο νησί. Ολα κλειστά λόγω της γιορτής :D 

• Like 3

πριν 9 ώρες, το μέλος karmen1983 έγραψε:

Βρεθηκε ενας τυχερος στο τζοκερ! Δηλαδη οκ μετα απο τοσες φορες με εναν τυχερο σε μεγαλα τζακ ποτ μπορω να μη γινομαι καχυποπτη; :p

Που δεν επιασε ουτε ενα νουμερο :p

201611102043382293.jpg

δοιαδοσται :p 

πριν 2 λεπτά, το μέλος wrong method έγραψε:

από τότε που αποκάλυψα οτι γνω-στό-τα-τος αντμιν έχει βάλει extensions,με έχει ταράξει στις διαφημίσεις :hehe:

bold2.jpg

Χαχαχαχα! Και σε εμενα την βγαζει αρκετα τακτικα. Μου φαινεται οτι εχει αρχισει να καταλαβαινει οτι αραιωνω :hehe: 

• Like 2

εσύ ντενινε,μόνο πράσινο σαπούνι να χρησιμοποιείς τα άλλα είναι καπιταλιστικά υποπροϊόντα για brain contol  :p

μπισκοτε,εσύ μαι μποι όσο μυαλό είχες,το'χασες στα άρματα όποτε νο προμπ :p  

• Like 2

37 minutes ago, wrong method said:

εσύ ντενινε,μόνο πράσινο σαπούνι να χρησιμοποιείς τα άλλα είναι καπιταλιστικά υποπροϊόντα για brain contol  :p

Προφανώς μόνο πράσινο σαπούνι. Τι; πρόβατα είμαστε, να παίρνουμε ότι μας πασάρουν;

• Like 1

Ρε γατάκια δεν έχετε δει το δικό μου το "καμπριο" γιαυτό μιλάτε :hehe:
Λόγω εμου ξεκίνησε η διαφήμιση στον Λαμπη [emoji14]

Πήγα Practiker για κάτι συγκεκριμένο... Ε ως συνήθως έφυγα με γεμάτο καρότσι αλλά δεν πήρα αυτό για το οποίο πήγα χε χε χε

Sent from my V10 using Tapatalk

• Like 1

Βρεθηκε ενας τυχερος στο τζοκερ! Δηλαδη οκ μετα απο τοσες φορες με εναν τυχερο σε μεγαλα τζακ ποτ μπορω να μη γινομαι καχυποπτη; [emoji14]

Που δεν επιασε ουτε ενα νουμερο [emoji14]

Ρεεεε, 8 η ωρα το πρωι με πηρε ο προποτζης μου λεει, απο το δικο μου καταστημα είναι ο νικητης. Τσεκαρε τα νουμερα σου μου λεει. Εχω μεινει καγκελο. Τον κλεινω.
Χουζουρευω 10 λεπτακια, ανοιγω το pc, παω τουαλέτα και τελικα δεν ειχα κερδίσει τπτ. :hehe:

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.