Jump to content

Recommended Posts

• Replies 25,5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• astrolabos

2261

• PetrosD

2039

• HotPeanut

1614

• wrong method

1495

πριν 7 λεπτά, το μέλος felix έγραψε:

...πολύ χαίρομαι που ξαναβγήκαν (ή έστω είναι και πάλι διαθέσιμα σε κοντινό μου σουπερμαρκετ)

φοφικο.jpg

Fofico, πρασινο χρωμα...

:hmm: 

Spoiler

Fofi-Gennimata-Proedros-PASOK.jpg

• Like 6

3 hours ago, astrolabos said:

Αυτοί.1-0

Αυτοί και 1-0 πάει; Δεν πάει.

39 minutes ago, felix said:

...πολύ χαίρομαι που ξαναβγήκαν (ή έστω είναι και πάλι διαθέσιμα σε κοντινό μου σουπερμαρκετ)

φοφικο.jpg

Ξαναπαρασκευάστηκαν ή ξεθαφτηκαν από καμιά αποθήκη;:hehe:

14 minutes ago, GriGaS said:

Εδώ και κάποιες εβδομάδες είχα έντονο πονοκέφαλο, ο οποίος τελευταίες μέρες το γύρισε σε κάτι σαν να έχει μπει ο αριστερός μου κρόταφος σε μέγγενη. Αφού κατάλαβα ότι μου συνέβαινε κυρίως όταν φόραγα γυαλιά, αποφάσισα να πάω στον οφθαλμίατρο. Τα τελευταία 20 χρόνια (από τα 17 μου δηλαδή) η μυωπία μου ήταν σταθερή στο 3.00 και 3.50. Αφού με εξέτασε εξονυχιστικά, μου είπε πως η μυωπία μου έχει πέσει στο 0.75 και 1.00 συν 0.50 αστιγματισμό και ότι οι πονοκέφαλοί μου οφειλόταν σε αυτό το πράγμα. Όντως μιάμιση μέρα μετά, οι πονοκέφαλοι έχουν μειωθεί κατά πολύ. Θα χρειαστούν 7-10 μέρες για να φύγουν τελείως...

Δείγμα ότι μεγαλώνεις.

51 minutes ago, GriGaS said:

Εδώ και κάποιες εβδομάδες είχα έντονο πονοκέφαλο, ο οποίος τελευταίες μέρες το γύρισε σε κάτι σαν να έχει μπει ο αριστερός μου κρόταφος σε μέγγενη. Αφού κατάλαβα ότι μου συνέβαινε κυρίως όταν φόραγα γυαλιά, αποφάσισα να πάω στον οφθαλμίατρο. Τα τελευταία 20 χρόνια (από τα 17 μου δηλαδή) η μυωπία μου ήταν σταθερή στο 3.00 και 3.50. Αφού με εξέτασε εξονυχιστικά, μου είπε πως η μυωπία μου έχει πέσει στο 0.75 και 1.00 συν 0.50 αστιγματισμό και ότι οι πονοκέφαλοί μου οφειλόταν σε αυτό το πράγμα. Όντως μιάμιση μέρα μετά, οι πονοκέφαλοι έχουν μειωθεί κατά πολύ. Θα χρειαστούν 7-10 μέρες για να φύγουν τελείως...

Και γω έχω πονοκεφάλους  το τελευταίο μήνα αλλά και από τις 2 μεριές. Μακάρι να είναι αυτό μόνο το θέμα μου και να θέλω γυαλιά...

Έγινε επεξεργασία από Volrath

2 hours ago, GriGaS said:

Τι μεγαλώνω και κουραφέξαλα μου λέτε... Μιλάμε μου είπε να μη φτιάξω δεύτερο ζευγάρι από τώρα γιατί μπορεί σε κανα τρίμηνο να μηδενιστεί...

Τσάμπα lasik λέμε!!!!!

Όπως είχε πει και ο @chroma κάποτε. Τσάμπα Full Scene Antialising για πάντα.

• Like 1

Οντως, σημερα ειναι πολυ ομορφα εξω. Πηγα για το πρωινο περιπατο στην αγορα, ηπια και το καφε μαζι με φιλους μετα στο πεζοδρομο. Αγορασα και καρυδια, μελι, τυρια, ψαρια κτλπ. Καλημερα σε ολους.

• Like 3

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.