Jump to content

Recommended Posts

• Replies 25,5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• astrolabos

2261

• PetrosD

2039

• HotPeanut

1614

• wrong method

1495

Με επιασε μια επιθυμια περιεργη να παιξω αυτο. Ευτυχως υπαρχει εδω για οποιον θελει! Memories.mpg :p 

Spoiler

(what the hell is wrong with me ? :p )  

Spoiler

unnamed.png

Έγινε επεξεργασία από tommybertsen
  • Like 1

Ήταν μια νορμάλ μέρα στη δουλειά χθες... όλα ήσυχα, οι δουλειές πήγαιναν ρολόι...

Έρχετε σε μία στιγμή το αφεντικό και μου λέει δεν έχουμε internet.

Μπαίνω στο server room και βλέπω το Nexus να έχει κάνει restart και να ξεκινά πάλι... περίεργο λέω. Είναι και σε redundant γραμμη ρεύματος.

Αρχίζω να υποψιάζομαι τι συμβαίνει γιατί λίγα λεπτά νωρίτερα είχε έρθει ένας ηλεκτρολόγος και κοιτούσε τις ασφάλειες του ρεύματος.

Την ίδια στιγμή βλέπω πως είναι χωρίς ρεύμα το Hyper V cluster μου, με τον mail server και τον 2ο domain controller επάνω.

Να σου ιππεύσω σκέφτομαι και πάω και τον βρίσκω.

" Κατέβασες καμιά ασφάλεια" τον ρωτάω. Καταλάθος μου λέει έριξα 3 ασφάλειες.

Ήθελα να του πω, "Μπράβο μαλ@κα" αλλά συγκρατήθηκα.

Με τα πολλά, δύο χαμένοι δίσκοι, ο ένας από το RAID του Exchange server και παδεύομαι μέχρι σήμερα.

Καλός καραγκιόζης. Έφυγε email σήμερα στην εταιρεία του.

Άντε καλημέρες.

• Like 7

πριν 42 λεπτά, το μέλος jax7480 έγραψε:

Ήταν μια νορμάλ μέρα στη δουλειά χθες... όλα ήσυχα, οι δουλειές πήγαιναν ρολόι...

Έρχετε σε μία στιγμή το αφεντικό και μου λέει δεν έχουμε internet.

Μπαίνω στο server room και βλέπω το Nexus να έχει κάνει restart και να ξεκινά πάλι... περίεργο λέω. Είναι και σε redundant γραμμη ρεύματος.

Αρχίζω να υποψιάζομαι τι συμβαίνει γιατί λίγα λεπτά νωρίτερα είχε έρθει ένας ηλεκτρολόγος και κοιτούσε τις ασφάλειες του ρεύματος.

Την ίδια στιγμή βλέπω πως είναι χωρίς ρεύμα το Hyper V cluster μου, με τον mail server και τον 2ο domain controller επάνω.

Να σου ιππεύσω σκέφτομαι και πάω και τον βρίσκω.

" Κατέβασες καμιά ασφάλεια" τον ρωτάω. Καταλάθος μου λέει έριξα 3 ασφάλειες.

Ήθελα να του πω, "Μπράβο μαλ@κα" αλλά συγκρατήθηκα.

Με τα πολλά, δύο χαμένοι δίσκοι, ο ένας από το RAID του Exchange server και παδεύομαι μέχρι σήμερα.

Καλός καραγκιόζης. Έφυγε email σήμερα στην εταιρεία του.

Άντε καλημέρες.

Πάλι καλά που δεν έριξε κανένα ρελέ διαφυγής δηλαδή :p

Καλημέρα/Καλησπέρα :)

Χρόνια πολλά και καλα με υγεία στους Μιχάλιδες  (έχουμε και τον δικό μας στην ομάδα @acct ), στους Σταμάτιδες, στους Αγγελους/Αγγέλες κλπ :) 

• Like 7

Copy-paste

http://www.samsung.com/us/audio/headphones/in-ear/gear-iconx-black-sm-r150nzkaxar/

On another blown up Note, σήμερα άκουσα ένα καλό.

Έρχεται χρήστης και μου λέει: Θέλω αν είναι εύκολο να αλλάξουμε οθόνες ή αν μπορείς να απομαγνητίσεις τις δικές μου γιατί κουράζονται τα μάτια μου.

Ο χρήστης χρησιμοποιεί Dell Ultrasharp U2415 οθόνες... Έπρεπε να του πω να τις απομαγνητίσουμε και θα είναι καλύτερα.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.