Jump to content

Recommended Posts

• Replies 25,5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• astrolabos

2261

• PetrosD

2039

• HotPeanut

1614

• wrong method

1495

Μια εποχή είχατε κάνει υπέρ-ατού τα speedtest. Δώσε download, πάρε upload. Τώρα σφίξαν οι πισινοί και κάνετε κόντρα με τα attenuation; Mon Dieu, quelle décadence! :D

• Like 9

Ανταλάσσω την 24άρα μου που κλειδώνει στα 18, με τον ελεύθερο χρόνο που είχα το 2004 με 384kbps. Ακόμα και τότε δεν προλάβαινα να δω όσα κατέβαζα...

• Like 8
πριν 11 ώρες, το μέλος karmen1983 έγραψε:

-Αυτο ειναι ενα τραπεζι που μεσα εχει ενα υπολογιστη (μου εδειχνε το true violet) και σε λιγο θα βαλουμε οτι παιδικο θες να μας το παιξει στη τηλεοραση.

-Ααααααα (τσιριδα) δε θελω. Εγω θελω να μαδισω τη μαργαρίτα!!!!

Εγκεφαλικό πήγα να πάθω. Πηγε να ξεκολλησει τις βιολετες απο το πλεξι παραθυρο να τις μαδησει το σκασμένο :hehe:

Ηθικόν δίδαγμα:

1. Καλού κακού έχε πρόχειρες μερικές μαργαρίτες όταν έχεις παιδιά στο σπίτι, δεν μπορείς να φανταστείς πόσο χρήσιμες μπορεί να είναι ! :p

2. Και το βραβείο αυτοσυγκράτησης πάει στην . . . . . .  :hehe:

• Like 1

Το προαπαιτούμενο για νέο μου δωμάτιο (σε μια τρομερή έπαυλή), είναι να χρησιμοποιώ ποδήλατο. Επειδή θα μείνω 2 μήνες σε αυτό το σπίτι, μου έδωσαν ένα δανεικό το οποίο είναι....σπαστό :p Έχει 3 ταχύτητες αλλά δεν δουλεύουν.

Ε σήμερα λοιπόν σηκώθηκα στις 7 και έκανα 8 χιλιόμετρα με 6 βαθμούς θερμοκρασία.... είχα να κάνω ποδήλατο από τα 16 μου. Τραυματική εμπειρία, μα το χάρηκα όσο γινόταν.

Η εμπειρία μου συμπληρώθηκε από βγάλσιμο αλυσίδας σε ανηφόρα 2 φορές και από άνοιγμα του κλειδώματος (στο σημείο που διπλώνει) 3 φορές, σε κατηφόρα με ταχύτητα.

Ευτυχώς είμαι καλά, χωρίς γρατζουνιά, επέζησα... :sarcastic:

(από τώρα σκέφτομαι πώς θα γυρίσω πίσω):unsure:

• Like 8

Μήπως να δεις εναλλακτικές διαδρομές το Σαββατοκύριακο πιο βατές? Φυσικά να πας και καμμιά βόλτα παραπάνω να το μάθεις

Είχα να καβαλήσω ποδήλατο από όταν ήμουν 16 χρονών.

Πήρα έναν mountain bike της SCOTT και τις πρώτες 2-3 μέρες αισθανόμουν περίεργα.

Αφού το καβαλούσα καθημερινά για 1 χρόνο περίπου, μου έδωσαν ένα σπαστό για βόλτα.

ΠΟΤΕ ΞΑΝΑ.

Δε συνηθίζεται με τίποτα. Ειδικά η μικρή διάμετρος της ρόδας μπροστά, το κάνει νευρικό.

Πάρε ένα city bike με 28-29" και καβάλα σαν άνθρωπος. Δεν έχει σΚέση.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.