Jump to content

Recommended Posts

• Replies 25,5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• astrolabos

2261

• PetrosD

2039

• HotPeanut

1614

• wrong method

1495

@karmen1983 μην εκνευρίζεσαι , είπα θα ανοίξω θέμα οπότε θα μοιραστεί η γνώση αν χωράει η δε χωράει η r1 σε έναν carbide 300r ! (για αυτό που είπες) (δηλαδή πόσο δύσκολο ήταν αυτό που είπα για να το καταλάβετε ) !

και μάλιστα θα ανοίξω δύο θέματα αν όντως τελικά χωράει η r1 στο carbide 300r και εάν χωράει θα ανοιχτεί άλλο ένα megahalem vs r1 at i7 920 @4ghz  ...

@astrolabos μία από τα ίδια και εσύ :D

Καμία πληροφορία δεν θα χαθεί !!! τουλάχιστον από μένα !

είδη πάω να φτιάξω θέμα με μια άχρηστη πληροφορία για το corsair caribide300r FURY X

Τι έγραψα εγώ , το τι θα κάνω πως το λένε σαν trailer φάση δεν έκανα ερώτηση αν χωράει η όχι στο κουτί μου επειδή έδωσα , το ότι επεκτάθηκε δυο τρία ποστ εντάξει τι να κάνουμε άνθρωποι είμαστε  ...

Μην τα παίρνετε όλα τοις μετρητοίς !

επίσης καλημέρα και καλό μήνα :p

edit

δεν θα ξανά επαναληφθεί BOSSES !

Έγινε επεξεργασία από ARMAGEDDON

Μία ώρα πριν, το μέλος Wizard! έγραψε:

Βασικά εγώ δεν ξέρω κανέναν που να πήγαινε Γυμνάσιο/Λύκειο στα 80s και να μην είχε συλλογή. Μέσα στην τάξη, γινόταν η ανταλλαγή :p

'00s

Εμεις ανταλλαζαμε ποκεμον με GB-link

• Like 1

πριν 4 ώρες, το μέλος astrolabos έγραψε:

Το concept είναι απλό. Δεν θέλουμε να γίνονται εδώ συζητήσεις οι οποίες μπορούν να γίνουν σε άλλα σημεία στο φόρουμ. Θα δείς πάντα ότι δεν επεμβαίνουμε αμέσως, αλλά όταν η συζήτηση αρχίσει να θεριεύει, όταν δηλαδή το thread hijack βρίσκεται στο απόγειό του. Θα δείς επίσης ότι μονότονα επαναλαμβάνουμε τα ίδια πράγματα "Μην το συζητάτε εδώ, κάντε νέο θέμα να μπορεί να το βρουν και άλλοι χρήστες".

Όταν λοιπόν δεν καταλαβαίνεις αυτό το πράγμα και επιμένεις ότι "δεν έχεις άδικο", δε μου αφήνεις πολλά περιθώρια συζήτησης. Θα σου πω και κάτι τελευταίο που μου έχει πει πολλές φορές ο πατέρας μου, "Μην κοιτάς τι κάνουν οι άλλοι, να κοιτάς τι κάνεις εσύ".

Από τότε που έφαγα κάρτα ξανά έγραψα εδώ κάτι που δεν πρέπει; Γιατί μιλάς προσωπικά, όχι τίποτα άλλο δηλαδή.

Και στο κάτω κάτω δεν γνωρίζουμε πόσο θα τραβήξει μια συζήτηση, ΚΑΤΑΛΑΒΕ το. Θυμάσαι πόσο έκταση είχε πάρει τότε η συζήτηση για τα πάρκινγκ κλπ. Ειλικρινά δεν περίμενα πάνω από 2-3 απαντήσεις και φτάσαμε σελίδες.

Επίσης είστε 10+ άτομα mod / admins. Δεν νομίζω κάποιος απ όλους να μην μπορεί να δημιουργήσει ένα νέο θέμα όταν βλέπει ότι η συζήτηση ξεφεύγει. Σε τόσα φόρουμ το κάνουν. Οκ, προφανώς αν ξεφεύγει συνεχώς η κατάσταση θα πρέπει να πέσει κράξιμο αλλά δε νομίζω για 2-3 (γιατί τόσες γίνεται) να είναι κάτι δύσκολο.

Έχω περάσει από αρκετά φόρουμ, ελληνικά και μη, μεγάλα και μικρά, και σαν απλό μέλος αλλά και σαν ομάδα διαχείρισης. Άσε με να γνωρίζω κάτι και εγώ.

Τέλος πάντων, για να τελειώνει, ότι άλλο θες, υπάρχουν τα PM, με έχεις φίλο και στο steam, έχεις το ελεύθερο όπου και όποτε θέλεις να μου στείλεις.

Έγινε επεξεργασία από UltraB
  • Like 1

πριν 22 λεπτά, το μέλος UltraB έγραψε:

Είναι και σε εσάς αυτό το βίντεο (τίτλος &description) στα Ελληνικά;  DAFUQ

PS: Εννοείτε ότι δεν έχω πατήσει μετάφραση :p

Hide contents

8dcf79ea383d42ed8f6a30c5da7653c8.png

Νοpe.

• Like 1

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.