Jump to content

Recommended Posts

Γλυκιά μας @karmen1983 αν ήρθες για κάρτες , να θυμίσω ό,τι πολλές φορές το ποθ καταλύγει με μαθήματα μαγειρικής και συνεργείου αυτοκινήτων ...

Όπως είπα και πριν και το τόνισα στον αστρολάβο για να μην ξεκινήσει τις κάρτες θα φτιαχτεί θέμα όταν έρθουν τα υλικά να γίνει εμπεριστατωμένη συζήτηση εκεί !

• Replies 25,5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• astrolabos

2261

• PetrosD

2039

• HotPeanut

1614

• wrong method

1495

Το πείτε ό,τι θέλετε δεν είναι duty free ζώνη. Έχετε τις ίδιες υποχρεώσεις και τα ίδια δικαιώματα που έχετε και στις άλλες κατηγορίες του φόρουμ, μια μια δόση ατιμωρησίας, μιας και οι συζητήσεις δεν εμπίπτουν στον θεματικό χώρο του Λάμπη. Αν συνεχίσετε τους εξυπνακισμούς (@UltraB) και τη μη συμμόρφωση στους κανόνες (@ARMAGEDDON) θα μας αναγκάσετε να σταματήσουμε να δείχνουμε ανοχή στο ΠΟΘ, αυτή που επικαλείστε για να μας ψέξετε όταν προσπαθούμε να επιβάλουμε την τάξη. Κανονίστε την πορεία σας και να θυμάστε ότι τον Λάμπη και τις ενέργειές μας τις διαμορφώνετε εσείς οι ίδιοι. Αποφασίστε τι φόρουμ θέλετε να έχετε.

• Like 1

Όταν μας κατηγορείτε να μην κάνουμε πράγματα που πολλές φορές δεν λέτε τίποτα ή γίνονται από μέλη της ομάδας διαχείρισης και σας κρίνουμε είναι εξυπνακισμός;

Οκ. Δεν θα επαναληφθεί τότε αλλά δεν νομίζω να έχω άδικο. Το έχω ακούσει και από άλλα άτομα αυτό αλλά για ευνόητους λόγος δεν θα τα αναφέρω, μη κοιτάς που μιλάω μόνο εγώ.

Peace out!

πριν 7 ώρες, το μέλος UltraB έγραψε:

Όταν μας κατηγορείτε να μην κάνουμε πράγματα που πολλές φορές δεν λέτε τίποτα ή γίνονται από μέλη της ομάδας διαχείρισης και σας κρίνουμε είναι εξυπνακισμός;

Το concept είναι απλό. Δεν θέλουμε να γίνονται εδώ συζητήσεις οι οποίες μπορούν να γίνουν σε άλλα σημεία στο φόρουμ. Θα δείς πάντα ότι δεν επεμβαίνουμε αμέσως, αλλά όταν η συζήτηση αρχίσει να θεριεύει, όταν δηλαδή το thread hijack βρίσκεται στο απόγειό του. Θα δείς επίσης ότι μονότονα επαναλαμβάνουμε τα ίδια πράγματα "Μην το συζητάτε εδώ, κάντε νέο θέμα να μπορεί να το βρουν και άλλοι χρήστες".

Όταν λοιπόν δεν καταλαβαίνεις αυτό το πράγμα και επιμένεις ότι "δεν έχεις άδικο", δε μου αφήνεις πολλά περιθώρια συζήτησης. Θα σου πω και κάτι τελευταίο που μου έχει πει πολλές φορές ο πατέρας μου, "Μην κοιτάς τι κάνουν οι άλλοι, να κοιτάς τι κάνεις εσύ".

• Like 1

πριν 10 ώρες, το μέλος ARMAGEDDON έγραψε:

Γλυκιά μας @karmen1983 αν ήρθες για κάρτες , να θυμίσω ό,τι πολλές φορές το ποθ καταλύγει με μαθήματα μαγειρικής και συνεργείου αυτοκινήτων ...

Όπως είπα και πριν και το τόνισα στον αστρολάβο για να μην ξεκινήσει τις κάρτες θα φτιαχτεί θέμα όταν έρθουν τα υλικά να γίνει εμπεριστατωμένη συζήτηση εκεί !

Επειδή τώρα το είδα αυτό.

Σοβαρά τώρα; Μαγειρική και αυτοκίνητα που είναι μέρος του Off topic ακούστηκαν στο ΠΟΘ που είναι στο Offtopic και έχουν τόσο ζωτική σημασία για το τεχνολογικό περιεχόμενο του Λάμπη;

Δηλαδή πόσο δύσκολο σου ήταν να πας εδώ

Και να ρωτήσεις και μετά από καιρό όταν κάποιος ψάχνεται για το ίδιο να το δει εκεί, γιατί εκεί θα ψάξει και όχι στο ΠΟΘ? Ούτε να ανοίξεις νέο θέμα δε χρειαζόταν.

Κάθε φορά θα έχουμε την ίδια και την ίδια κουβέντα. Μα εσύ έκανες μα εγώ έκανα, μα αυτός είπε.

Ξέρετε ότι κάνετε μ@λ@κία ότι έχετε άδικο αλλά δε κ0λ0νετε όμως.

Κατά τα άλλα καλημέρα σας.

• Like 4

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.