Jump to content

Recommended Posts

• Replies 25,5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• astrolabos

2261

• PetrosD

2039

• HotPeanut

1614

• wrong method

1495

Μόλις τώρα, το μέλος Delijohn έγραψε:

έγραφα μια απάντηση σε ένα θέμα (σεντόνι) κ πατάω αποστολή.. μπουμ.. το σάιτ κάτω.. η ξενέρα του αιώνα.. δεν σώθηκε τίποτα.. :weep:

Δε θα το πιστεψεις, αλλα παροτι συνηθως το σαιτ κανει αυτοματο save, πριν πατησω αποστολη , παντα κανω επιλογη ολων , και copy, για παν ενδεχομενο!!! 

Έχει κανείς υπ'όψιν του κανένα φωτοτυπάδικο στο κέντρο της Αθήνας (γύρω από το Πανεπιστήμιο), με καλές τιμές; Δε με ενδιαφέρει Ζωγράφου (γιατί κρατάνε τις σημειώσεις, και τις πουλάνε μετά... Νούκα σε ξέρουμε και σε βλέπουμε), δε με βολεύει αλλού (εκτός αν μιλάμε για Πεύκη/Μαρούσι :p). Στα συν θα είναι αν μπορεί να μου τα κάνει και pdf.

9 minutes ago, Lazy Dog said:

Γερο αν γινει(που δεν το βλεπω) Brexit ξαναγυριζω Liverpool... 

Ωραία. Εγώ ψάχνω για δουλειά Δουβλίνο.  Θα παίρνουμε το φέρυ, θα συναντιόμαστε στο Isle of Man και θα πηγαίνουμε μοτοβόλτα :lol:

Έγινε επεξεργασία από Wizard!
  • Like 1

@Wizard!

Ετσι κ αλλιως ειναι να φυγω μεσα στο χρονο για περα απο τον Ατλαντικο στη μαμα πατριδα....

Πιο κοντα μου πεφτει η Γηραια κ εχω κ καβατζες για δουλειες περισσοτερες εκει(ολοι οι δικοι μου ξαναγυρισαν εδω κ καιρο) ;)

Ιδωμεν...

Έγινε επεξεργασία από Lazy Dog
  • Like 1

πριν 1 λεπτό, το μέλος TifoziF1 έγραψε:

^^ και άλλο?   Δεν κάναμε πέρυσι τέτοια εποχή ένα? 

:hehe::hehe: 

ΛοΛ, εμείς συνέχεια κάνουμε αλλά ποτέ δε κάνουμε φάση :p

Πάντως η γνώμη μου είναι ότι μας έχουν βρει μ_αλακες και μας εκμεταλλεύονται όσο δε πάει γιατί δε κάνουμε απολύτως τίποτα αλλά τα ανεχόμαστε όλα.

Κάτι ωραίο που άκουσα, "το μόνο που χρειάζεται είναι μυαλό για να κατακτήσεις την Ελλάδα (regarding to Χίτλερ)".

• Like 1

Αχ, το ξερω...10 χρονια περασα εκει :wub:

Από Manchester πήγα Liverpool για μια μέρα δυστυχώς. [emoji22] Ίσως για κάποιους να ακούγομαι υπερβολικος αλλά δεν συγκρίνεται ούτε με Λονδίνο ούτε με manchester που έχω πάει. Έλεγα ότι ποτέ δεν ήθελα να μείνω σε αυτή τη χώρα και με το που πήγα Liverpool άλλαξα γνώμη.

• Like 1

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.