Jump to content

Recommended Posts

• Replies 25,5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• astrolabos

2261

• PetrosD

2039

• HotPeanut

1614

• wrong method

1495

πριν 7 ώρες, το μέλος deninho έγραψε:

κωλοεταιρεία η 4νετ... κόβεται το ίντερνετ. τσεκάρω τηλέφωνο, νεκρό. Μπαίνω από το κινητό στο σάιτ τους, μόνο 5ψήφια για επικοινωνία. Τώρα, πως θα πάρω εγώ τηλέφωνο από το κινητό -αν έχω κάρτα- στο 5ψήφιο, στα @@ τους... έπρεπε να ήξερα, και να υπέγραφα σήμερα κιόλας στον οτε... 57€, vdsl 50άρι, οτε τιβι φουλ πακέτο, απεριόριστα σταθερά και μισή ώρα κινητά. Ας όψεται που δεν ξέρω τι θα κάνω...

Τα ίδια με τον ΟΤΕ.

Έστειλα διαμαρτυρία στην ΕΕΤΤ  με το πρόβλημα και πήρα απάντηση από τον ΟΤΕ με κατι μπούρδες και συγγνώμη.

Αν γίνουμε πολλοί θα κοπούν τα πενταψήφια από τις βλάβες

• Like 1

9 hours ago, deninho said:

καλή ιδέα. κι αν πάρω 12.30 κάποιον άνθρωπο θα του πω συγνώμη για την αναστάτωση και θα το κλείσω :hehe:

Δε θα πάρεις άνθρωπο ρε, δε δίνουν αριθμοδότηση που να είναι 210-1χχχχ-00 σε ιδιώτες. Τώρα, αν θα σου απαντήσει κανείς 12:30, αυτό είναι άλλο θέμα. Πάρε το πρωί.

Έγινε επεξεργασία από Wizard!

Έφυγες από την κ@λοχώρα, γιατί δεν άντεχες άλλο την κατάσταση.

Πας σε μια χώρα που τα πράγματα είναι σαφώς καλύτερα και βρίσκεις την ηρεμία σου.

Σε γενικές γραμμές, ότι σε εκνευρίζει, έχει να κάνει με την Ελλάδα.

Προβλήματα με την εταιρία κινητής, την εφορία, άλλες υποθέσεις, κλπ. Λες, πόσο θα κρατήσει...;

Κανονίζεις να πας διακοπές και αντί να δώσεις ΤΑ ΜΙΣΑ λεφτά να πας Καραϊβική ή Κανάρια νησιά ή Μαγιόρκα ή Σαρμ Ελ Σέιχ, λες να πάω να δω λίγο τους δικούς μου, αφού το ζητάει και η γυναίκα.

Κλείνεις τα εισιτήρια ΜΗΝΕΣ πριν για να τα πάρεις φθηνά και παρόλα αυτά πληρώνεις 1300€ για ΔΟΥΒΛΙΝΟ-ΑΘΗΝΑ-ΚΕΡΚΥΡΑ.

Μια εβδομάδα πριν φύγεις κι ενώ τα έχεις κανονίσει όλα, άδεια, που να αφήσεις το σκυλί, ενοικίαση αυτοκινήτου, πάρκιν στο αεροδρόμιο, εκκρεμότητες στο γραφείο, μαθαίνεις ότι κάποιοι αποφάσισαν να κάνουν απεργία και το αεροδρόμιο στην Κέρκυρα θα είναι κλειστό με μοναδικές εξαιρέσεις, στρατιωτικές πτήσεις, επίγουσες και τον γ@**#&@ τον πρωθυπουργό.

Και κάποιοι σου λένε ότι διακοπές σαν την Ελλάδα δεν έχει...

Προφανώς, τόσο ακριβά, τόσο χάλια υπηρεσίες και τόσο μπ@λ0 κράτος, δεν έχουν ούτε στην Ουγκάντα!

• Like 4

19 minutes ago, unseen said:

Πολλα τετοια θα σου τυχουν. Περιμενε επισης να δεις και ποσο θα σου βγει ο συνολικος λογαριασμος διακοπων.

Ασε που δεν θα ξεκουραστεις λογω υποχρεωσεων εκει...

AN τελικά πάμε, γιατί αν δε βρεθεί τρόπος να πάμε Κέρκυρα, το ακυρώνω τελείως, δεν κάθομαι Αθήνα, δε θα πληρώσω πολλά. Στην Κέρκυρα είναι η πεθερά, οπότε σπίτι και φαγητό τα έχουμε καλυμένα. Τώρα, ξαπλώστρες και καφέδες, εντάξει, δεν είναι όσο το κόστος διαμονής.

Κι ένας λόγος ακόμα που πάω Κέρκυρα και δε μένω Αθήνα, είναι οι υποχρεώσεις. Τη μία μέρα που υπολογίζουμε να μείουμε Αθήνα, θα μαζευτούν ~12 άτομα για υποδοχή...

Λίγοι θα έρθουν Πέτρο, νονός, πεθερός και ο κολλητός του πατέρα μου, που με ξέρει από όταν γεννήθηκα.

Από "φίλους" ακόμα καμία επιβεβαίωση. Θα είμαι και Πόρτο Ράφτη, που να τρέχουν...;

Για αυτό, πρώτη (αν πάμε τελικά) και τελευταία.

Εν τω μεταξύ, παίρνουμε στην Aegean τηλέφωνο να δούμε αν έχουμε επιλογές, πχ να βάλουν πούλμαν να μας πάει και μας λένε δεν έχει επιβεβαιωθεί η απεργία...

Ειλικρινά δεν ξέρω ποιές βρισιές να επιλέξω.

http://osypa.gr/enimerosi/anakoinoseis/item/383-εξωδικη-δηλωση-γνωστοποιηση-απεργιασ

πριν 3 ώρες, το μέλος Wizard! έγραψε:

Έφυγες από την κ@λοχώρα, γιατί δεν άντεχες άλλο την κατάσταση.

Πας σε μια χώρα που τα πράγματα είναι σαφώς καλύτερα και βρίσκεις την ηρεμία σου.

Σε γενικές γραμμές, ότι σε εκνευρίζει, έχει να κάνει με την Ελλάδα.

Προβλήματα με την εταιρία κινητής, την εφορία, άλλες υποθέσεις, κλπ. Λες, πόσο θα κρατήσει...;

Κανονίζεις να πας διακοπές και αντί να δώσεις ΤΑ ΜΙΣΑ λεφτά να πας Καραϊβική ή Κανάρια νησιά ή Μαγιόρκα ή Σαρμ Ελ Σέιχ, λες να πάω να δω λίγο τους δικούς μου, αφού το ζητάει και η γυναίκα.

Κλείνεις τα εισιτήρια ΜΗΝΕΣ πριν για να τα πάρεις φθηνά και παρόλα αυτά πληρώνεις 1300€ για ΔΟΥΒΛΙΝΟ-ΑΘΗΝΑ-ΚΕΡΚΥΡΑ.

Μια εβδομάδα πριν φύγεις κι ενώ τα έχεις κανονίσει όλα, άδεια, που να αφήσεις το σκυλί, ενοικίαση αυτοκινήτου, πάρκιν στο αεροδρόμιο, εκκρεμότητες στο γραφείο, μαθαίνεις ότι κάποιοι αποφάσισαν να κάνουν απεργία και το αεροδρόμιο στην Κέρκυρα θα είναι κλειστό με μοναδικές εξαιρέσεις, στρατιωτικές πτήσεις, επίγουσες και τον γ@**#&@ τον πρωθυπουργό.

Και κάποιοι σου λένε ότι διακοπές σαν την Ελλάδα δεν έχει...

Προφανώς, τόσο ακριβά, τόσο χάλια υπηρεσίες και τόσο μπ@λ0 κράτος, δεν έχουν ούτε στην Ουγκάντα!

Δε μπορείς να φανταστείς πόσο λυπάμαι τους τουρίστες όταν τους βλέπω το καλοκαίρι. Και αυτό διότι τους φερόμαστε σα να μη πω οι πλειοψηφία (σα χώρα).

Λέω από μέσα μου, καλά, εδώ βρήκατε να έρθετε για διακοπές και να φάτε τα λεφτά σας;

Αλλά από την άλλη λέω ίσως εγώ το βλέπω έτσι γιατί ζω εδώ τόσα χρόνια...

• Like 1

Εγώ πάλι, ενώ συμπονώ τον @Wizard! και ελπίζω τελικά να μην ταλαιπωρηθεί, δεν πιστεύω ότι τα πράγματα είναι τόσο τραγικά εδώ. Υπάρχουν οι αγύρτες της μόνιμης αρπαχτής, αλλά υπάρχουν και κάποιοι αξιοπρεπέστατοι επαγγελματίες. Και ενώ δε μου αρέσει να συγκρίνω με τα χειρότερα, αναρωτιέμαι τι έχουν να πουν όσοι αυτές τις μέρες είναι Μασσαλία ή Νίκαια για διακοπές και για να δουν και κανένα παιχνίδι και τραβάνε τα πάνδεινα.

Η κατάσταση στην Ευρώπη δεν είναι ομαλή και, δεδομένης της κατάστασης, θεωρώ ότι τα πράγματα για τους τουρίστες στην Ελλάδα είναι μια χαρά. Αντίθετα από ό,τι συμβαίνει με τους εργαζόμενους στον τουρισμό, που έχουν δει τους μισθούς τους να μειώνονται και τα ωράριά τους να αυξάνονται (λόγω "κρίσης"), τη στιγμή που έχει εκτιναχθεί ο τουριστικός τζίρος.

Υποθέτω ότι αν κάποιος είναι πρόθυμος να ρισκάρει ένα Σαρμ ελ Σέιχ αυτό το διάστημα με ένα 200ρι την εβδομάδα για διαμονή σε Deluxe Suite θα έχει μια κουστωδία να τον φροντίζει, αλλά προσωπικά θα προτιμούσα να το αποφύγω. Βέβαια, ξέρετε τι λένε... no guts, no glory. ;)

• Like 1

Εγώ μετράω αντίστροφα 18 μέρες ακόμα και από τη μια φοβάμαι ειλικρινά που φεύγω από τα "γνωστά" και πάω στο άγνωστο, από την άλλη κάνω όση υπομονή μπορώ με το χάος που υπάρχει παντού εδώ και ανυπομονώ πότε θα ξεφύγω.

πριν 33 λεπτά, το μέλος PetrosD έγραψε:

Εγώ μετράω αντίστροφα 18 μέρες ακόμα και από τη μια φοβάμαι ειλικρινά που φεύγω από τα "γνωστά" και πάω στο άγνωστο, από την άλλη κάνω όση υπομονή μπορώ με το χάος που υπάρχει παντού εδώ και ανυπομονώ πότε θα ξεφύγω.

Για που το έβαλες; Απο την μια αυτος ειναι ο λογος που και εγω δεν φευγω, απο την άλλη στην δική μου ειδικότητα δύσκολα παιρνουν οι ξενες εταιρίες ξένους.

4 hours ago, acct said:

Εγώ πάλι, ενώ συμπονώ τον @Wizard! και ελπίζω τελικά να μην ταλαιπωρηθεί, δεν πιστεύω ότι τα πράγματα είναι τόσο τραγικά εδώ. Υπάρχουν οι αγύρτες της μόνιμης αρπαχτής, αλλά υπάρχουν και κάποιοι αξιοπρεπέστατοι επαγγελματίες. Και ενώ δε μου αρέσει να συγκρίνω με τα χειρότερα, αναρωτιέμαι τι έχουν να πουν όσοι αυτές τις μέρες είναι Μασσαλία ή Νίκαια για διακοπές και για να δουν και κανένα παιχνίδι και τραβάνε τα πάνδεινα.

Η κατάσταση στην Ευρώπη δεν είναι ομαλή και, δεδομένης της κατάστασης, θεωρώ ότι τα πράγματα για τους τουρίστες στην Ελλάδα είναι μια χαρά. Αντίθετα από ό,τι συμβαίνει με τους εργαζόμενους στον τουρισμό, που έχουν δει τους μισθούς τους να μειώνονται και τα ωράριά τους να αυξάνονται (λόγω "κρίσης"), τη στιγμή που έχει εκτιναχθεί ο τουριστικός τζίρος.

Υποθέτω ότι αν κάποιος είναι πρόθυμος να ρισκάρει ένα Σαρμ ελ Σέιχ αυτό το διάστημα με ένα 200ρι την εβδομάδα για διαμονή σε Deluxe Suite θα έχει μια κουστωδία να τον φροντίζει, αλλά προσωπικά θα προτιμούσα να το αποφύγω. Βέβαια, ξέρετε τι λένε... no guts, no glory. 

To θέμα είναι τι αποκομίζεις στο σύνολο από μια χώρα. Ταλαιπωρία, απεργίες, καθυστερήσεις, υπηρεσίες, φαγητό, κλεψιές, απατεώνες, κλπ.

Σε κάποια από αυτά το Σαρμ είναι κορυφή, ειδικά απατεωνιές, αλλά αν προσέχεις, δεν την πατάς. Εμείς είχαμε πάει γαμήλιο και περάσαμε τέλεια.

Όμως, υπάρχουν και εξαιρετικά μέρη που πληρώνεις νορμάλ, αλλά οι υπηρεσίες ξεφεύγουν.

Πχ, συνάδελφος πάει Μαγιόρκα με γυναίκα και δύο παιδιά τις δύο μεσαίες εβδομάδες του Αυγούστου. 13 νύχτες σε 4* με ημιδιατροφή (πρωινό και ένα γεύμα), δίπλα στη θάλασσα, σύνολο με τα αεροπορικά, 2300€, όταν εγώ δίνω μόνο 1300€ για 3 άτομα να πάω Κέρκυρα. Χωρίς ξενοδοχείο, χωρίς φαγητό και τυπικά πριν την υψηλή περίοδο που αρχίζει Ιούλιο.

Τώρα η κατάσταση γενικά δεν είνα ομαλή, το έχουμε γράψει ξανά και θα σκάσει αργά ή γρήγορα.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.