Jump to content

Recommended Posts

Σε δημόσιο φόρουμ όταν ζητάς να σου πουν σε προσωπικό μήνυμα τη λύση στο πρόβλημά σου είναι σαν τα γράφεις στα παλαιότερα των υποδημάτων σου και τους χρήστες και τους διαχειριστές του. Το πρόβλημα που έχεις εσύ, μπορεί να το έχουν και άλλοι και κάνοντας θέμα, τους βοηθάς να βρουν πιο γρήγορα τη λύση τους σε αυτό.

• Like 1

• Replies 25,5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• astrolabos

2261

• PetrosD

2039

• HotPeanut

1614

• wrong method

1495

πριν 3 λεπτά, το μέλος astrolabos έγραψε:

Σε δημόσιο φόρουμ όταν ζητάς να σου πουν σε προσωπικό μήνυμα τη λύση στο πρόβλημά σου είναι σαν τα γράφεις στα παλαιότερα των υποδημάτων σου και τους χρήστες και τους διαχειριστές του. Το πρόβλημα που έχεις εσύ, μπορεί να το έχουν και άλλοι και κάνοντας θέμα, τους βοηθάς να βρουν πιο γρήγορα τη λύση τους σε αυτό.

Μπορείς κάλλιστα να σβήσεις το μήνυμα, να μου στείλεις ένα PM και να μου εξηγήσεις γιατί το έκανες. Μετά μπορώ να αποφασίσω μόνος μου αν θέλω να ανοίξω νέο θέμα ή όχι και να βγάλω μόνος μου άκρη ή να ρωτήσω κάπου αλλού.

Τη γνώμη μου την έχω πει πολλές φορές σχετικά με αυτό, μη ξαναλέμε τα ίδια. Ααα δε σου αρέσει, το σβήνεις, PM, και τέλος.
Και μη μου πεις ότι το PM είναι διαδικασία εφόσον μπαίνεις στο κόπο να αφήσεις μήνυμα...

Αυτά και τελείως φιλικά.

@astrolabos  εσεις παραπανω λεγατε για θεματα που ανηκουν σιγουρα οχι στο ΠΟΘ, τα μετεφερε κανενας ή κανατε νεο θεμα; Τεσπα... 

Νεο Θεμα γιατι πρεπει να κανετε νεο θεμα :p 

Έγινε επεξεργασία από tommybertsen

πριν 57 λεπτά, το μέλος tommybertsen έγραψε:

@astrolabos  εσεις παραπανω λεγατε για θεματα που ανηκουν σιγουρα οχι στο ΠΟΘ, τα μετεφερε κανενας ή κανατε νεο θεμα; Τεσπα... 

Νεο Θεμα γιατι πρεπει να κανετε νεο θεμα :p 

Περιμένουμε να έρθει η μεταφορική :p

• Like 1

κωλοεταιρεία η 4νετ... κόβεται το ίντερνετ. τσεκάρω τηλέφωνο, νεκρό. Μπαίνω από το κινητό στο σάιτ τους, μόνο 5ψήφια για επικοινωνία. Τώρα, πως θα πάρω εγώ τηλέφωνο από το κινητό -αν έχω κάρτα- στο 5ψήφιο, στα @@ τους... έπρεπε να ήξερα, και να υπέγραφα σήμερα κιόλας στον οτε... 57€, vdsl 50άρι, οτε τιβι φουλ πακέτο, απεριόριστα σταθερά και μισή ώρα κινητά. Ας όψεται που δεν ξέρω τι θα κάνω...

8 minutes ago, deninho said:

κωλοεταιρεία η 4νετ... κόβεται το ίντερνετ. τσεκάρω τηλέφωνο, νεκρό. Μπαίνω από το κινητό στο σάιτ τους, μόνο 5ψήφια για επικοινωνία. Τώρα, πως θα πάρω εγώ τηλέφωνο από το κινητό -αν έχω κάρτα- στο 5ψήφιο, στα @@ τους... έπρεπε να ήξερα, και να υπέγραφα σήμερα κιόλας στον οτε... 57€, vdsl 50άρι, οτε τιβι φουλ πακέτο, απεριόριστα σταθερά και μισή ώρα κινητά. Ας όψεται που δεν ξέρω τι θα κάνω...

Δοκίμασε το 210-χχχχχ-00

πριν 22 λεπτά, το μέλος deninho έγραψε:

Δοκίμασε στο fb αν έχεις

Επίσης στο site τους έχει live chat!

19 minutes ago, PetrosD said:

@deninho θα βρεθείς καθόλου Ελβετία στις αρχές του επόμενου μήνα; Από 2 μέχρι 12, ας πούμε;

όχι, δε νομίζω. Εκτός αν βρω φθηνά εισιτήρια για το πρώτο 5ήμερο του Ιουλίου (το πρώτο ΠΣΚ έχει το zurifaescht)

17 minutes ago, UltraB said:

Δοκίμασε στο fb αν έχεις

Επίσης στο site τους έχει live chat!

ντάξει, προς το παρόν επανήλθε το internet, οπότε για την ώρα είμαι μερικώς εντάξει :p

• Like 1

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.