Jump to content

Recommended Posts

• Replies 25,5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• astrolabos

2261

• PetrosD

2039

• HotPeanut

1614

• wrong method

1495

23 minutes ago, astrolabos said:

fixed με high res που βρήκα ενώ έψαχνα να σου εξηγήσω τι είναι. Με λίγα λόγια:

Λένε και το άλλο. Μαλλί μπαμπάκι, χολή φαρμάκι :p

20 minutes ago, PetrosD said:

Δε σε πιάνει. Δεν έχεις μαλλί μπαμπάκι ακόμα :p

Για να μη χαθεί στην προηγούμενη σελίδα! :haha: 

On 9/6/2016 at 10:00 PM, deninho said:

Ψύχραιμο το πιτσιρίκι πάντως. Εγώ θα είχα χ€στεί πάνω μου, δεν πα' να'χει και γυαλί ανάμεσά μας... :p

Είναι μικρό και δεν κατάλαβε τι ακριβώς έγινε. Αν και πάραυτα πετάχτηκε λίγο...

• Like 1

Είπε κανείς καλημέρα σήμερα να τον παραλάβω;

Να τρέχω στη σχολή για εξέταση Σαββατιάτικο (!), να την ανεβάζω με 95%, να την κατεβάζω (πάλι καλά που για κάποιο λόγο μου κόψε και την κατέβασα) με 91%.

Λέω δε θα την αποθήκευσα με το 95%, την διορθώνω, ξανά 95%, ξανακατέβασμα με 91%. Αυτό για κανένα 10 λεπτό...

Εεε φωνάζω τον καθηγητή και του λέω κοίτα να δεις, αυτή η μαλακία εδώ δε παίζει σωστά. Την ανεβάζω με 95% και την δείχνει με 91%. 

Τη διορθώνει αυτός, 95%... εεε μετά πάλι στο 91% άμα ξανανοίγαμε το αρχείο.

Ώσπου μου λέει άστο και φύγε γιατί γ_μιέται :p

• Like 1

Ρε το μπαγάσα τον ψηλό τον Κούγια.

" Αναφορικά με το σενάριο της δολιοφθοράς, σημείωσε ότι ο εκδότης είχε επιλέξει να αναδεικνύει και να ονομάζει συμπεριφορές παράνομες πολιτικών, επιχειρηματιών και άλλων παραγόντων και κατά συνέπεια “είχε πάρα πολλούς εχθρούς”. “Ήταν πάντοτε ανήσυχος”, πρόσθεσε, ωστόσο είχε επιλέξει να μην έχει σωματοφύλακες ή οδηγούς. "

Όλα αυτά για τον Μαυρίκο. Κοινωνικό & ενημερωτικό έργο επιτελούσε ο Μαυρίκος, δεν εκβίαζε :hehe:

Ο Κούγιας προσέχει πολύ τα λόγια του, λογικό κιόλας μιας και αυτή είναι η δουλειά του. Το ότι ο εκδότης είχε επιλέξει να αναδεικνύει και να ονομάζει παράνομες συμπεριφορές είναι σωστό. Αυτό που έντεχνα δεν αναφέρει ο Κούγιας είναι ο λόγος που το έκανε και τι αποσκοπούσε από αυτό. :p

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.