Jump to content

Recommended Posts

• Replies 25,5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• astrolabos

2261

• PetrosD

2039

• HotPeanut

1614

• wrong method

1495

Φαντάζομαι τον σαματά που θα κάνουν οι παππούδες στις ουρές, με αυτή την εφαρμογή. :hehe:      https://www.nbg.gr/el/i-bank/pass

"  Όταν κληθεί από το ταμείο ο αριθμός του εισιτηρίου σας, μπορείτε να προσέλθετε στο ταμείο και να επιδείξετε το εισιτήριο από την οθόνη του smartphone κινητού ή του tablet σας. "

• Like 1

πριν 14 λεπτά, το μέλος jax7480 έγραψε:

Καλημέρες.

27 βαθμούς λέει θα κάνει σήμερα.

Λογικά οι Νορβηγίδες θα κυκλοφορούν με μαγιό...

Νομίζω είναι μια καλή μέρα να παρκάρεις το αυτοκίνητο σε κάποιο κεντρικό σημείο και να αφήσεις την κάμερα να γράφει....

• Like 8

Ουφ!

Σα χειρούργος που τελείωσα δύσκολη εγχείρηση αισθάνομαι.

Μόλις έφτιαξα το ακουστικάκι μου που είχαν κοπεί τα καλώδια. Πολύ μανίκι ήταν, γιατί είναι 2 δρόμων με εσωτερικό πυκνωτή (κίτρινο στη φωτό για crossover). Τελικά έφτασα μέχρι το πηνίο φωνής της μονάδας των υψηλών (πάνω μεταλλικό ορθογώνιο στη φωτό) γιατί η επαφή που είχε απέξω χάλασε. Μόλις στεγνώσει η κόλλα θα το δοκιμάσω. Ελπίζω να είχα κάνει σωστό σχέδιο όταν το αποσυναρμολόγησα και να μην έχω κολλήσει τις φάσεις άλλα αντ' άλλων!

Φωτογραφία αρχείου, τώρα δεν τράβηξα καμία. Αριστερά φαίνεται η μονάδα των χαμηλών. Όλα τα καλώδια έχουν αντικατασταθεί.

UEsuperfi5pro_zps4b8w5xai.jpg

Έγινε επεξεργασία από PetrosD
  • Like 3

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.