Jump to content

Recommended Posts

• Replies 25,5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• astrolabos

2261

• PetrosD

2039

• HotPeanut

1614

• wrong method

1495

πριν 22 λεπτά, το μέλος rastafari έγραψε:

Έγινε μεταφορά σε νέο θέμα η συζήτηση περί ΟΤΕ voip κλπ γιατί σίγουρα ενδιαφέρει πολλούς τον τελευταίο καιρό!!

Μέχρι το βράδυ θα γίνει καθαρισμός του θέματος από τα άσχετα με αυτό μηνύματα :)

Μου φαίνεται ο μόνος που κάνει τη δουλειά του σωστά! :hehe:

Ελπίζω να είδατε την αναφορά έτσι; Γι αυτό το λόγο το έκανα, επειδή δεν ήξερα τι να κάνω.

Και γενικά επειδή δουλεύει λίγο διαφορετικά το σύστημα του Λάμπη απ ότι είχα συνηθίσει απ όλα τα άλλα μέχρι τώρα, μη πετάτε κάρτες και warnings εφόσον δεν έχει ξεφύγει η κατάσταση. 

Πως τώρα, απλά τα μεταφέρατε σε ένα νέο θέμα; Είναι φορές που κάνω μια ερώτηση και δεν παίρνει καν απάντηση και είναι και άλλες που κάτι απλό παίρνει τεράστια συζήτηση. Δε μπορώ να το γνωρίζω απ την αρχή.

Δε ξέρω αλλά δε μου αρέσει καθόλου να ανοίγω θέματα για κάτι τέτοια. Προσωπικά θα ανοίξω μόνο για "σοβαρά" πράγματα που θεωρώ ότι θα έχουν και την ανάλογη συζήτηση. Αν θέλετε, απλά το λέτε και ανοίγουμε θέματα και για το παραμικρό. Δε γνωρίζω - ουμε πως θέλετε την "δόμηση" του Λάμπη.

Έγινε επεξεργασία από UltraB

πριν 7 λεπτά, το μέλος UltraB έγραψε:

Μου φαίνεται ο μόνος που κάνει τη δουλειά του σωστά! :hehe:

ban him να νιώσει ρε :p

Την είδαμε την αναφορά απλά δε περιμέναμε να πέσουν πολλά μηνύματα. Οκ αν ρωτάτε κάτι που είναι απάντηση μίας σειράς μπορείτε και εδώ δε θα βγάλουμε και τα μαχαίρια. Αλλά γενικά ερωτήσεις τεχνολογίας σε ένα τεχνολογικό site όπως ο Λάμπης καλό είναι να γίνονται σε νέα θέματα. Κάτι που εγώ/εσύ/ο άλλος το θεωρεί χαζό για κάποιον άλλον θα είναι η λύση στο πρόβλημά του :) 

• Like 1

11111.jpg

Η αγαπημένη φώτο του @astrolabos 

:hehe: 

πριν 1 λεπτό, το μέλος karmen1983 έγραψε:

Την είδαμε την αναφορά απλά δε περιμέναμε να πέσουν πολλά μηνύματα. Οκ αν ρωτάτε κάτι που είναι απάντηση μίας σειράς μπορείτε και εδώ δε θα βγάλουμε και τα μαχαίρια. Αλλά γενικά ερωτήσεις τεχνολογίας σε ένα τεχνολογικό site όπως ο Λάμπης καλό είναι να γίνονται σε νέα θέματα. Κάτι που εγώ/εσύ/ο άλλος το θεωρεί χαζό για κάποιον άλλον θα είναι η λύση στο πρόβλημά του :) 

Το παραπανω για ερωτηση μιας σειρας το εφαγα :p 

Έγινε επεξεργασία από tommybertsen
  • Like 1

Μόλις τώρα, το μέλος karmen1983 έγραψε:

Μιας και σε βρήκα. Νομίζω μου το έχει ξανακάνει αλλά δεν είμαι 100% σίγουρος. Απάντησα εδώ και η απάντηση πήγε στο αυτοκίνηση! :unsure:

• Like 1

Είσαι σίγουρος; 

Δεν έχεις πιει καμια ρακούλα ε; :p 

Μπαα. Την μια μάλιστα μου το έκανε απ το κινητό. Είχε πάει στο GOT η απάντηση.

Ίσως κάτι να παίζει αν έχω ανοίξει πολλές καρτέλες και έχω πατήσει στο πλαίσιο της απάντησης και στις δύο.

Νομίζω το είχε αναφέρει και άλλος χρήστης. Αλλά συμβαίνει μια στο τόσο οπότε μη δώσετε σημασία. Ίσως είναι μεμονωμένο το πρόβλημα.

πριν 4 λεπτά, το μέλος Wizard! έγραψε:

Αυτοκίνηση πήγαινα, αλλά να σου πω, προτιμούσα το Tango και ακόμα καλύτερα, Wild Rose...

Τι λέει; Καμία βοήθεια κανείς; Δε κατάλαβα :p

πριν 1 λεπτό, το μέλος UltraB έγραψε:

Μπαα. Την μια μάλιστα μου το έκανε απ το κινητό. Είχε πάει στο GOT η απάντηση.

Ίσως κάτι να παίζει αν έχω ανοίξει πολλές καρτέλες και έχω πατήσει στο πλαίσιο της απάντησης και στις δύο.

Νομίζω το είχε αναφέρει και άλλος χρήστης. Αλλά συμβαίνει μια στο τόσο οπότε μη δώσετε σημασία. Ίσως είναι μεμονωμένο το πρόβλημα.

Εγώ βλέπω και έχεις κάνει παράθεση το απο πάνω ποστ του Πέτρου.

Τεσπα το παρακολουθούμε

sshot-266.png

• Like 1

Εγώ βλέπω και έχεις κάνει παράθεση το απο πάνω ποστ του Πέτρου.

Τεσπα το παρακολουθούμε

sshot-266.png

Ναι, αλλά πάτησα εδώ παράθεση. Δε θυμάμαι αν είχα πατήσει και στις δύο καρτέλες παράθεση σε ποστ του Πέτρου όμως.

Σίγουρα πάντως την προηγούμενη φορά δεν ήμουν στο GOT. Ποτέ δεν είχα μπει καθώς δεν παρακολουθώ την σειρά.

• Like 1

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.