Jump to content

Recommended Posts

• Replies 25,5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• astrolabos

2261

• PetrosD

2039

• HotPeanut

1614

• wrong method

1495

πριν 1 λεπτό, το μέλος TopCLR έγραψε:

Δηλαδή με ενα gif που θα δείχνει τον astro να κάνει κλικ στο κουμπι "ban" για τον UltraB, θα το τελειώσει το θέμα; Bye bye UltraB?? :p

Δε θα το κάνει, ξέρει ότι του έχω αδυναμία.

Spoiler

Λέμε τώρα :hehe: :amen:

Άλλωστε έχουμε μια εποικοδομητική συζήτηση μέσω PM, ασχέτως ότι μιλάω μόνος μου :p

Έγινε επεξεργασία από UltraB

1 hour ago, UltraB said:

Γατούλη, να ξέρεις ότι χαλάστηκα με αυτό που έκανες. Θα σε κάνω αναφορά! :p

Άκου εκεί να μου δώσει Warning. Απαιτώ πίσω τους 0 πόντους που είχα!

Καλά σου έκανε, με αυτά που έγραψες! :p

πριν 1 λεπτό, το μέλος PetrosD έγραψε:

Καλά σου έκανε, με αυτά που έγραψες! :p

Αφού δε ξέρεις τι έγραψα, τα έσβησε :p

Και όχι τπτ άλλο, μέσα σε δευτερόλεπτα έκανα edit ότι το έφτιαξα :p

πριν 29 λεπτά, το μέλος filthy_dwarf έγραψε:

δηλαδή ενα πρόβλημα που λύνεται σε δευτερόλεπτα σε έκανε να κάνεις ποστ πριν ασχοληθείς με αυτά τα δευτερόλεπτα και σε λάθος θέμα. τον αδικείς; :p 

Ήξερα πως λύνεται και λες ότι λύνεται σε δευτερόλεπτα; Τυχαία το βρήκα. Επίσης να έκανα θέμα γιατί; Δεν ήταν κάτι που μου συμβαίνει καιρό και δε βρήκα λύση.

Απλά πόσταρα επειδή ήμουν στο ΠΟΘ την ώρα που μου συνέβη. Πριν καλά - καλά ψάξω στο Google το διόρθωσα τυχαία.

Επίσης δε νομίζω να χαλάμε το ΠΟΘ άμα απαντήσουν 1 - 2 άτομα (γενικά σε ερωτήσεις, όχι συγκεκριμένα στη δική μου) που όντως γνωρίζουν και δεν είναι κάτι σπουδαίο σε τέτοιο βαθμό που ακόμα και με 2-3 απαντήσεις θα βοηθήσουν κάποιον ώστε να δημιουργηθεί θέμα.

Είχα κάνει θέμα γι αυτό το λόγο άλλωστε, ώστε να μη γράφουμε στο ΠΟΘ αλλά έφαγε λουκέτο. Σε άλλα site λειτουργεί μια χαρά, εδώ δε μας έκατσε.

Και γενικά όσοι με ξέρουν καλά γνωρίζουν πόσο αγαπώ το Λάμπη και ότι πάντα γράφω με μια δόση χιούμορ. Και τέλος έστειλα PM στον astrolabo (όχι για να το κράξω για το warning, το τελείως αντίθετο. Ήταν άκρως χιουμοριστικά) και θεωρώ ότι αν είχε το παραμικρό πρόβλημα ή ένοιωσε κάτι από μέρος μου, θα μου το έλεγε. Δεν γνωριζόμαστε δα και μερικές μέρες, χρόνια έχουμε φάει εδώ μέσα).

Τα τελευταία μηνύματα μου στο ΠΟΘ ήταν για να τον πειράξω λιγάκι :p 

πριν 5 λεπτά, το μέλος filthy_dwarf έγραψε:

μην θίγεσαι και εγώ να σε πειράξω θέλω :p 

Ούτε καν, απλά επειδή αναφέρθηκες σε εμένα είπα να ξεκαθαρίσω ότι πειραζόμαστε μεταξύ μας γι όσους δε το καταλάβουν.

Και αυτά τα "πειράγματα" μεταξύ μας θεωρώ ότι κάνουν το Λάμπη μοναδικό, και ας μην έχουμε βρεθεί από κοντά αρκετοί από εμάς.

Έγινε επεξεργασία από UltraB
  • Like 1

καλημέρες σε όλους...

να κάνουμε ένα θεματάκι με όνομα. ¨Εφαγα και εγώ ban /warning από τον αστρολάβο!!! "

πόσα ναναι τα ενεργά μέλη του λάμπη που την έχουν γλιτώσει;

Image 1.jpg

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.