Jump to content

Recommended Posts

• Replies 25,5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• astrolabos

2261

• PetrosD

2039

• HotPeanut

1614

• wrong method

1495

Καλημέρα, η πληροφορία της ημέρας.

"Τα πρόβατα πρέπει να κουρεύονται κυρίως στην αρχή του καλοκαιριού - συνήθως αρχές Μαίου, όταν το μαλλί έχει το μεγαλύτερο μήκος. 
Μετά το κούρεμα, στα πρόβατα πρέπει σε κανονικά διαστήματα να τους γίνεται μπάνιο. 
Όταν η στάνη βρίσκεται κοντά στη θάλασσα τότε συχνά το μπάνιο αυτό γίνεται στη θάλασσα."

5 hours ago, jax7480 said:

Copy-Paste από Facebook account...

[...]

Εγώ πάντως παίρνοντας online βεβαίωση του ΙΚΑ και προσκομίζοντάς την στον ΟΑΕΕ έφαγα πόρτα... Μου είπε ο κυριούλης ότι πρέπει να πάω αυτοπροσώπως στο ΙΚΑ (που την ίδια μέρα είχε >200 νούμερα αναμονή και εξυπηρετούν κάθε μέρα μέχρι ~100) για να πάρω την ίδια βεβαίωση με "πραγματική" σφραγίδα, και όχι αυτή την "ηλεκτρονική"... Όταν δε η προϊσταμένη του έδωσε εντολή να την δεχτεί, αυτός έπιασε και την έσκισε και έγραψε στην αίτησή μου "δεν προσκόμισε βεβαίωση, εντολή προϊσταμένης". Η δουλειά μου έγινε, τον έδωσα και τους άφησα να τα βρούνε μεταξύ τους...

4 hours ago, deninho said:

Εκπληκτικό bug, εκπληκτικότερη (ναι, στη συγκεκριμένη περίπτωση ταιριάζει η υπερβολή) λύση: https://support.microsoft.com/en-us/kb/3053711

Ευτυχώς τα 8.0/8.1 τα προσπέρασα (σχεδόν) παντού, αλλά wtf...

• Like 1

1 hour ago, minast said:

Εγώ πάντως παίρνοντας online βεβαίωση του ΙΚΑ και προσκομίζοντάς την στον ΟΑΕΕ έφαγα πόρτα... Μου είπε ο κυριούλης ότι πρέπει να πάω αυτοπροσώπως στο ΙΚΑ (που την ίδια μέρα είχε >200 νούμερα αναμονή και εξυπηρετούν κάθε μέρα μέχρι ~100) για να πάρω την ίδια βεβαίωση με "πραγματική" σφραγίδα, και όχι αυτή την "ηλεκτρονική"... Όταν δε η προϊσταμένη του έδωσε εντολή να την δεχτεί, αυτός έπιασε και την έσκισε και έγραψε στην αίτησή μου "δεν προσκόμισε βεβαίωση, εντολή προϊσταμένης". Η δουλειά μου έγινε, τον έδωσα και τους άφησα να τα βρούνε μεταξύ τους...

Σε αντίστοιχη περίπτωση, σε εφορία, είχα κάνει φασαρία, γιατί μου ζητούσε διάφορα που κανένας νόμος δεν προέβλεπε. Ήμουν μεταξύ δύο εφοριών και η μία ήθελε διαφορετικά χαρτιά από την άλλη, για το ίδιο πράγμα! Έτσι, ρώτησα τον πιό συνεργάσιμο τι γίνεται και μου λέει "αυτό κανονικά δε θα έπρεπε να στο πω, αλλά όταν σου ζητάνε χαρτιά που δεν αναφέρονται κάπου επίσημα, πχ taxisnet.gr, τότε να ζητάς την εγκύκλιο που το αναφέρει και να επιμένεις". Έτσι κι έκανα, ο κυριούλης άρχισε τα μα και μου και όταν μας άκουσε όλος ο όροφος, ήρθε η διευθύντρια, η οποία και καλά μου έκανε χάρη, που το δέχθηκε έτσι. Εγκύκλιο φυσικά που να δικαιολογεί τις απαιτήσεις τους, δεν προσκόμισαν ποτέ.

Γενικά, ο καθένας κάνει ότι θέλει. Το νομικό πλαίσιο είναι ρδελομπού, το τεχνικό το ίδιο κι έτσι, αν πχ κάτσει μια στραβή σε κάποια υπηρεσία (από κάτι που δεν είχαν προβλέψει, μέχρι απάτη), βγάζει αυθαίρετα ο εκάστοτε διευθυντής μια εσωτερική ανακοίνωση ότι πχ "αν έρθει κάποιος για μεταφορά σε άλλη εφορία, θα ζητάτε και χαρτί από την προγιαγιά του ότι θήλασε μέχρι τα 5 χρόνια".

Έτσι δουλεύει το σύστημα.

Κι εδώ έχει δημόσιους υπαλλήλους κι εδώ κάποιοι είναι αργόσχολοι ή δε θέλουν να βοηθάνε πολύ, αλλά τουλάχιστον δε μου έχει συμβεί ποτέ (μέχρι στιγμής) να αποκλίνουν στο ελάχιστο από αυτά που είχα διαβάσει στο αντίστοιχο site της υπηρεσίας ότι ισχύουν.

Έγινε επεξεργασία από Wizard!

το εβλεπα πριν 15 χρονια  ζωντανα και χασκογελαγα ( με τον κυριο "το ψαρι ψηνεται και απο τις 2 μεριες " να καθεται  λιγα καθισματα πιο περα :p  ) 

αχ και να ξερα  ....

Ολόκληρη ΔΕΗ και εδώ και 1μιση μήνα περιμένουμε να μας συνδέσει (νέο ρολόι).

Δεν έχουν καλώδιο λέει.  Τα € καλά τα τσεπώσανε. Γ@μ* τον antichristo σας.  :crazy:

Μόλις δουλέψει η πατέντα των γύφτων θα σας πω εγώ, κερατάδες.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.