Jump to content

Recommended Posts

• Replies 25,5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• astrolabos

2261

• PetrosD

2039

• HotPeanut

1614

• wrong method

1495

τοτε πρεπει να βρεις παλαιοτερους που δουλευαν σωστα προφανως. Δε καταλαβαινω ομως, στο εκανε στα καλα καθουμενα, πως επαιζες πιο πριν; :hmm: 

Spoiler

Και καπου εδω θα ερθει ο αστρολαβος για να πει: ΘΕΜΑ

εγώ για αυτό δεν αγοράζω κάρτα γραφικών :hehe: τι πρόβλημα να σου βγάλει η intel hd4600; δε θα παίζει στο desktop; :p

Από την άλλη, μισώ τη Xilinx. Ειλικρινά, για να δοκιμάσω πρώτη φορά Linux (κάπου το 1998 πρέπει να ήταν, προφανώς χωρίς broadband και με winmodem) είχα παιδευτεί λιγότερο απ'ότι με τα ρημάδια τις DS της...

• Like 1

πριν 2 ώρες, το μέλος honda22 έγραψε:

Πακιστανός, Σύριος ή Ινδός;

ΑΡΙΘΜ. ΠΡΑΚΤ.

ΕΠΩΝΥΜΙΑ/ΠΕΡΙΟΧΗ
ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟΥ

ΕΠΙΤΥΧΙΕΣ 1ΗΣΚΑΤ.

ΕΠΙΤΥΧΙΕΣ 2ΗΣΚΑΤ.

ΑΡΙΘΜ. ΣΤΗΛΩΝ

ΚΕΡΔΟΣ ΣΕ ΠΕΡΙΟΧΗ ΜΕ

ΤΥΧΑΙΑ ΕΠΙΛΟΓΗ

116282

ΡΙΖΑΚΗ ΕΥΦΗΜΙΑ ΤΖΑΒΕΛΛΑ 42ΑΝΕΟ ΨΥΧΙΚΟ

1

19

20

ΑΠΛΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ

OXI

90% chance για "Ποταμισιος"

1. Πολλοί χίπστερ. Με ατελείωτα τεράστια γυαλιά. Βγαίνουν σε εναλλακτικά μέρη. Ξεκινούν να εργάζονται για πρώτη φορά κοντά στην ηλικία των 28 σε μία δουλειά του επιπέδου τους. Προτιμούν το εξωτερικό. Συνήθως, είναι γόνοι εύπορων δεξιών οικογενειών με καλές σπουδές και μηδαμινή ενημέρωση. Το παίζουν εναλλακτικοί αλλά θα ψηφίσουν Ποτάμι γιατί είναι της μόδας. Θα γίνουν πιο βολεμένοι κι απ’ τους βολεμένους. Ακούν indie.

Read more: http://pitsirikos.net/2015/01/%ce%bf%ce%b9-%cf%86%cf%85%ce%bb%ce%ad%cf%82-%cf%84%cf%89%ce%bd-%cf%88%ce%b7%cf%86%ce%bf%cf%86%cf%8c%cf%81%cf%89%ce%bd/#ixzz48lYTasXu

http://www.opap.gr/el/web/guest/press-reports/-/journal_content/56_INSTANCE_N8bZ/10157/5388672/25466

:hehe: 

πριν 3 ώρες, το μέλος deninho έγραψε:

εγώ για αυτό δεν αγοράζω κάρτα γραφικών :hehe: τι πρόβλημα να σου βγάλει η intel hd4600; δε θα παίζει στο desktop; :p

Από την άλλη, μισώ τη Xilinx. Ειλικρινά, για να δοκιμάσω πρώτη φορά Linux (κάπου το 1998 πρέπει να ήταν, προφανώς χωρίς broadband και με winmodem) είχα παιδευτεί λιγότερο απ'ότι με τα ρημάδια τις DS της...

Vivado ή ISE;

Μόλις τώρα, το μέλος honda22 έγραψε:

Same sh1t :rant85:

Μετα (κατα τις 12 ) εχει και Algofren . Ετσι ειχα περασει ακριβως το ιδιο πραγμα και τον Οκτωβριο. Αρκετα καλο , απλα αργει να δρασει! 

Αν δεν ξαναρχίσω το τσιγάρο σήμερα, δεν θα το κάνω ποτέ... ΔΕΗ Χαλανδρίου, ένα νούμερο την ώρα και έχω ακόμη 40 για το δικό μου...

Sent from my LG-H960 using Tapatalk

Πιο αργοί και από την αργοπορεία :hehe:

6 hours ago, vic said:

Vivado ή ISE;

Με το Vivado δεν κατάφερα να ξεκινήσω project :p

Με το ISE σιχτίρισα μέχρι να παίξει σωστά σε win10. Τώρα το έστρωσα, και μαθαίνω VHDL (άλλα καντήλια από εκεί)

Δεν έχω πλακέτα, simulation (θα) κάνω.

31 minutes ago, jax7480 said:

Αυτό το working from home, πολύ βολικό μερικές φορές, όντως.

Μακάρι να το καταλάβαιναν περισσότεροι:

http://www.forbes.com/sites/groupthink/2014/08/27/employees-who-work-at-home-are-more-productive-than-office-dwellers/#12f7bf0b31ed

9abed276e476644fae39514a251d91d8.jpg

6ec12033e2336c9217044b1ce479c743.jpg

Τι μπορεί να πήγε ΤΟΣΟ στραβά;

Ένα πολυπριζο ασφαλείας και 2 υπολογιστές εκ των οποίων ο ένας ανοίγει αρκετά σπάνια. Στο προηγούμενο σπίτι ήταν πάνω πολύ περισσότερο καιρό. Κανένα θέμα.

Τι παίχτηκε τώρα; Κάτι άρχισα να μυρίζω και τελικά ... Να τι μυριζα.. @seafalco

Στάλθηκε από το LG-H815 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Jesus!!!

Ισως λέω ίσως εσωτερικά να μην είχε καλή επαφή το καλώδιο στην επαφή της πρίζας του τοίχου και να έκανε σπινθήρα, οπότε να τα έκαψε τα πέριξ. Μου έτυχε σε μία πρίζα που είχα το πλυντήριο ρούχων πριν καιρό, βέβαια όχι σε τέτοια έκταση. Περαστικά!

• Like 3

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.