Jump to content

Recommended Posts

πριν 2 λεπτά, το μέλος GFFermari έγραψε:

Για να μην ανοιγω νεο θεμα....

9 απριλίου είχα κάνει αίτηση στη cosmote για νέα γραμμή τηλεφώνου (είχα cyta από το 2010 έως το 2014 που το έκοψα λόγω δουλειάς στη Πελοπόννησο) και ίντερνετ 24αρι.

26 απριλίου έστειλα mail 

z9k3RQM.jpg

• Like 4

• Replies 25,5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• astrolabos

2261

• PetrosD

2039

• HotPeanut

1614

• wrong method

1495

6 minutes ago, GFFermari said:

Για να μην ανοιγω νεο θεμα....

9 απριλίου είχα κάνει αίτηση στη cosmote για νέα γραμμή τηλεφώνου (είχα cyta από το 2010 έως το 2014 που το έκοψα λόγω δουλειάς στη Πελοπόννησο) και ίντερνετ 24αρι.

26 Απριλίου έστειλα mail στη cosmote για να ρωτήσω για την πορεία της αίτησης.

27 απριλίου πήγα από το κατάστημα που έκανα την αίτηση και μου είπαν ότι είναι περίεργο που δεν έχει έρθει ακόμη τεχνικός, καθώς στην περιοχή (δίπλα στη Βεργίνα), υπάρχουν θέσεις για νέες γραμμές τηλεφώνου και ίντερνετ.

28 απριλίου μου απάντησαν στο mail ότι ενημερώθηκε η τεχνική υπηρεσία για τη σύνδεση.

12 Μαίου δεν έχει έρθει κανείς και δε σηκώνουν το τηλέφωνο στο κατάστημα!!

Η ερώτηση μου είναι πόσο χρόνο θέλει για να συνδεθεί η νέα γραμμή?   (μήπως εγώ είμαι βιαστικός??)

Στο δευτερόλεπτο ρε αστρολάβε????!!!!

• Like 1

2 hours ago, karmen1983 said:

Σε άλλα νέα σαν να άκουσα ότι έκλεισε ο Παπασωτηρίου...

είχε οικονομικά προβλήματα εδώ και αρκετό καιρό, και πρόσφατα πήρα χαμπάρι ότι έκλεισε το κατάστημα στο the mall (μπορεί να έχει κλείσει πολύ καιρό τώρα, αλλά αποφεύγω το the mall)

Ναι το ξέρω. Από ότι άκουσα το πρωι έχουν κλείσει τα μαγαζιά. Πρέπει να έχει μείνει αυτό στο αεροδρόμιο που το είχε σαν ξεχωριστή εταιρία.

Δεν ξέρω βέβαια με σιγουριά αλλά ότι μου είπαν αναφέρω. Αν είναι αλήθεια πάντως θα επιβεβαιωθεί πολύ σύντομα

edit: Αλήθεια είναι τελικά 100%

Ειχε πολλα χρεη και ειχε θεματα με τη διευθετηση τους , καθως και με κατι εγγραφα "εξυγιανσης" που εδινε στους εργαζομενους να υπογραψουν. ΤΟ ειχα διαβασει τα ΧΡιστουγεννα οταν ειχα παει Θεσσαλονικη ξανα, αν και, ειχα δει το καταστημα που ειναι στο κεντρο να ειναι ανοιχτο, το οποιο δε ξερω τι εχει απογινει.

Έγινε επεξεργασία από tommybertsen

πριν 1 λεπτό, το μέλος Lazy Dog έγραψε:

Άσχετο αλλά μόνο σε μένα δεν παίζουν YouTube βιντεάκια στο tapatalk;

Το ποστ που περιέχει βίντεο απλά είναι κενό.

Sent from my LG-H960 using Tapatalk

Oχι , πρεπει να τα κανανε σαλατα με το τελευταιο τους update. Απο τοτε ουτε σε εμενα παιζουν.  

Δεν εχω προσεξει though, αν συμβαινει μονο στο Λαμπη

Έγινε επεξεργασία από tommybertsen
  • Like 1

Έχω το ίδιο πορτοφόλι τα τελευταία 20-21 χρόνια. Είναι ένα καλό δερμάτινο που μου είχε κάνει δώρο η νονά μου. Τώρα τελευταία η φθορά έχει κάνει την παρουσία της πολύ έντονη, για να μην αναφέρω ότι έχει σκιστεί η θήκη για τα ψιλά.

Έχω δει αρκετά πορτοφόλια μέχρι 100 ευρώ, αλλά κανένα δε μου αρέσει όσο αυτό που έχω. Επίσης έχω ψάξει να βρω το ίδιο, αλλά δεν έχω βρει αναφορές πουθενά στο internet.

Είμαι καλά; :p Θέλω να πω, είναι κακό που ψάχνω ένα πορτοφόλι όμοιο με αυτό που έχω; Να έχει κούμπωμα και να ανοίγει προς τα πάνω η θήκη για τις κάρτες;

• Like 1

2 minutes ago, PetrosD said:

Έχω το ίδιο πορτοφόλι τα τελευταία 20-21 χρόνια. Είναι ένα καλό δερμάτινο που μου είχε κάνει δώρο η νονά μου.

Στα βαφτίσια; :hehe:

Έγινε επεξεργασία από Wizard!
  • Like 5

Καλα εισαι , αλλα εχει πολυ καλα πορτοφολια με 20-30€. Εκτος και αν ψαχνεις δερμα απο κροκοδειλο :p 

Και εγω αυτο που ειχα καμμια 10ετια εψαχνα, αλλα δεν εβρισκα παρομοιο , οποτε βολευτηκα με ενα αλλο στα 30€ 

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.