Jump to content

Recommended Posts

• Replies 25,5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• astrolabos

2261

• PetrosD

2039

• HotPeanut

1614

• wrong method

1495

πριν 12 ώρες, το μέλος wesker έγραψε:

Πρώτη φορά 3 μέρες με πυρετό που δεν πέφτει.Ελπιζω το αντιπυρετικό ζουμί του νοσοκομείου να φέρει αποτέλεσμα.....a0463135c772e1a461afc81f622dfa5e.jpg

Sent from my iPhone using Tapatalk

Οταν ξεπερναει τις 3 μερες δεν ειναι απλα κρυωμα.Αρχες του χρονου,παλι επεφτε σε εμενα,ανεβαινε, με 0 ορεξη.Ουτε να σηκωθω απτο κρεβατι δεν αντεχα ή τουλαχιστον ενιωθα οτι δεν αντεχα.Πηγα σε παθολογο,μου λεει στα πρόθυρα πνευμονιας.Μου έδωσε 2 αντιβιώσεις των 1000mg η καθεμια αν δε κανω λαθος ωστε να τη καταπολεμησουμε με τη μια,έτρωγα και μπολικο γιαουρτι με μέλι γιατί σκέτο το σιχαίνομαι εκτός αν ειναι junior με μπανάνα :p και στο 24ωρο πάνω, αρχιζα να νιωθω καλύτερα.Παρολα αυτα η γιατρός που απαγορεψε την εξοδο απο το σπιτι για 6 μέρες at least.

Περαστικά και μη δωσεις παραδάκι στους  γιατρούς. :p

• Like 2

πριν 3 λεπτά, το μέλος artyom έγραψε:

Οταν ξεπερναει τις 3 μερες δεν ειναι απλα κρυωμα.Αρχες του χρονου,παλι επεφτε σε εμενα,ανεβαινε, με 0 ορεξη.Ουτε να σηκωθω απτο κρεβατι δεν αντεχα ή τουλαχιστον ενιωθα οτι δεν αντεχα.Πηγα σε παθολογο,μου λεει στα πρόθυρα πνευμονιας.Μου έδωσε 2 αντιβιώσεις των 1000mg η καθεμια αν δε κανω λαθος ωστε να τη καταπολεμησουμε με τη μια,έτρωγα και μπολικο γιαουρτι με μέλι γιατί σκέτο το σιχαίνομαι εκτός αν ειναι junior με μπανάνα :p και στο 24ωρο πάνω, αρχιζα να νιωθω καλύτερα.Παρολα αυτα η γιατρός που απαγορεψε την εξοδο απο το σπιτι για 6 μέρες at least.

Περαστικά και μη δωσεις παραδάκι στους  γιατρούς. :p

750αρα αντιβιωση μου έδωσαν εμενα, και 3 μερες αυστηρα αναρρωτική... Στα προθυρα πνευμονιας ημουν κι εγω. Ειδα τον καιρο, ξεγελαστικα και αρχισα τα κοντομανικα στην δουλεια, στις βολτες παντου...

• Like 4

πριν 1 λεπτό, το μέλος wesker έγραψε:

750αρα αντιβιωση μου έδωσαν εμενα, και 3 μερες αυστηρα αναρρωτική... Στα προθυρα πνευμονιας ημουν κι εγω. Ειδα τον καιρο, ξεγελαστικα και αρχισα τα κοντομανικα στην δουλεια, στις βολτες παντου...

Ειχα παθει πριν 10 χρονια πνευμονια και επαιρνα 2Χ500ρες αντιβιωσεις (η μια ηταν σιγουρα η klaricid, η αλλη δε θυμαμαι). Μιλαμε για πικριλα, οχι αστεια. 39-40 πυρετο , και 2 βδομαδες μεσα στο σπιτι πολυ αυστηρα. Οι 3 μερες μου φαινονται πολυ λιγες για αναρρωτικη!

Μόλις τώρα, το μέλος tommybertsen έγραψε:

Ειχα παθει πριν 10 χρονια πνευμονια και επαιρνα 2Χ500ρες αντιβιωσεις (η μια ηταν σιγουρα η klaricid, η αλλη δε θυμαμαι). Μιλαμε για πικριλα, οχι αστεια. 39-40 πυρετο , και 2 βδομαδες μεσα στο σπιτι πολυ αυστηρα. Οι 3 μερες μου φαινονται πολυ λιγες για αναρρωτικη!

Ειχα παρει την Παρασκευη, και τώρα Δευτερα-Τριτη-Τεταρτη και Πέμπτη παω παλι στον παθολογο για να δουμε τι γινεται.  Οποτε πρακτικα κλεινω βδομαδα στο σπιτι κλεισμενος :S

• Like 1

15 μερες φουλ στο σπιτι κλεισμενος ημουν τοτε και ειχα παρει αδεια. Δε γινοταν να βγω νωριτερα.

Ελπιζω να ειναι κατι πιο ελαφρυ σε σενα και ευχομαι ταχεια αναρρωση! 

πριν 5 λεπτά, το μέλος tommybertsen έγραψε:

Εμ, τώρα τι συγκρίνεις; Απορώ κιόλας πως έπαθες πνευμονία με τόσο μαλλί...

Έγινε επεξεργασία από UltraB
  • Like 1

10 minutes ago, tommybertsen said:

...(η μια ηταν σιγουρα η klaricid, η αλλη δε θυμαμαι)...

Η αγαπημένη μου... Την είχα πάρει κάπου στο 2000 και έκανα 5 χρόνια να "καθαρίσω".

Στοματίτιδες στο full και αρρώσταινα 2-3 φορές το χρόνο έκτοτε.

Τα ίδια και στην τότε κοπέλα μου.

Όταν αρχίσανε τα συμπτώματα, πήρα και διάβασα τις παρενέργειες... Μέχρι για επιληψία γράφει...

Λατρεύω φάρμακα!

πριν 1 λεπτό, το μέλος Wizard! έγραψε:

Η αγαπημένη μου... Την είχα πάρει κάπου στο 2000 και έκανα 5 χρόνια να "καθαρίσω".

Όταν αρχίσανε τα συμπτώματα, πήρα και διάβασα τις παρενέργειες... Μέχρι για επιληψία γράφει...

Λατρεύω φάρμακα!

Μπα, το μονο που ειχα , επειδη επαιρνα υπερ δυνατες αντιβιωσεις , ειναι το οτι ειχα πικριλα και ημουν σαν μαστουρωμενος :p Καμμια αλλη παρενεργεια δεν υπηρχε. Γενικως "το ειχα" με τις αντιβιωσεις, καθως απο μικρος, εχω παρει πολυ πραμα. Προσφατα λογω προστατιτιδας μου εδωσαν στα τυφλα αντιβιωσεις (5 κουτια ufexil , 3 norocin , 2 vibramicyn και ενω δε βρεθηκε μικροβιο-ειχα αβακτηριακη προστατιτιδα) και με διελυσε, μου εχει αφησει σοβαρο κουσουρι αυτη η προστατιτιδα, αλλα ετοιμαζω ξεχωριστο θεμα για αυτο καποια στιγμη μελλοντικα. 

• Like 1

πριν 41 λεπτά, το μέλος Wizard! έγραψε:

Λατρεύω φάρμακα!

Δώστε φάρμακα στο λαο!

Τις αντιβιωσεις τις γραφουν λες και ειναι καραμελες. Και πολλες φορες χωρις να υπαρχουν αποδειξεις οτι τις χρειαζεσαι πραγματικα. Απλα ριχνουν αδεια για να πιασουν γεματα ορισμενοι γιατροι. Οχι ολοι ομως...

Δε νομίζω να δίνουν αντιβιώσεις αν δεν υπάρχει μικρόβιο στον οργανισμό. Επίσης πάντα λένε για χ μέρες και τονίζουν για όχι παραπάνω. Τουλάχιστον οι σοβαροί γιατροί.

πριν 9 λεπτά, το μέλος astrolabos έγραψε:

Καλές είναι οι αντιβιώσεις αλλά με μέτρο, όχι με το μέτρο τη σέσουλα

Φιξντ :p 

Ετσι τις δινουν οι ελληνες γιατροι. Αυτο το καταλαβα δε βερι χαρντ γουει , και μιλαμε για πολυ προσφατα γεγονοτα.

*Σε εναν θειο μου , που ειχε κανει εγχειριση στο ποδι πριν 15 χρονια, παρουσιαστηκε ενα προβληματακι, πονουσε μπροστα στο κουτεπιε, ενιωθε κατι σα καψιμο. Πηγε σε μια νευρολογο λοιπον και του εγραψε κατι υποτιθεται για τον πονο. Δεν προσεξε και αυτος τι επαιρνε... Εφιαλτες και υπερελαχιστος υπνος. Ενα χαπι πηρε.

Μου το φερνει (δε θυμαμαι ονομα χαπιου)... Για το παρκινσον λεει... ΟΚΚΚΚΚΚΚΚ..

πριν 7 λεπτά, το μέλος UltraB έγραψε:

Δε νομίζω να δίνουν αντιβιώσεις αν δεν υπάρχει μικρόβιο στον οργανισμό. Επίσης πάντα λένε για χ μέρες και τονίζουν για όχι παραπάνω. Τουλάχιστον οι σοβαροί γιατροί.

Μπορεις ανετα να αναθεωρησεις αυτο που λες, αν δεις τι εγραψα παραπανω. Χ μερες μου εγραψε ο 1ος γιατρος που πηγα οπου Χ=25 μερες. Χωρις καλλιεργεια σπερματος για να αποδειχτει οτι το μικροβιο ειναι υπαρκτο και καταπολεμαμε κατι, χωρις αντιβιογραμμα φυσικα, που θα εδειχνε σε ποια αντιβιωση ειναι ανθεκτικο το (υποτιθεμενο) μικροβιο. Μια χαρα ριχνουν αδεια για να πιασουν γεματα. Και ημουν τελειως ημιμαθης τοτε. Επαθα (συνεχιζω να εχω προβλημα) και εμαθα.

Οταν σε μερικες μερες ετοιμασω το θεματακι (λογικα θα το βαλω στο "γενικη συζητηση" ) , θα καταλαβεις τι εννοω :) 

Έγινε επεξεργασία από tommybertsen
  • Like 3

20 minutes ago, UltraB said:

Για να μην τα λέω εγώ, που δεν είμαι γιατρός, ας τα πει ένας από τους κορυφαίους παιδιάτρους στην Ελλάδα, που δε δίνει φάρμακα σαν καραμέλες. Και αναφέρομαι σε παιδίατρο, γιατί τα παιδιά αρρωσταίνουν πολύ πιό συχνά, εξηγεί γιατί κι έτσι οι γιατροί δίνουν πολύ συχνότερα φάρμακα.

http://pediatros-thes.gr/en/for-parents/λοιμώξεις/τι-πρέπει-να-ξέρετε-για-τα-αντιβιοτικά/

Antibiotics fight bacterial infections. If your child has a runny nose, a cough, or a fever, it’s usually a viral infection.
Viral infections are very common, especially in toddlers, and do not respond to antibiotics.

Πόσες περιπτώσεις γνωρίζεις που δίνουν αντιβιωτικά σε γρίπη; (ιογενής πάθηση)

‘Good’ or harmless bacteria reside within our bodies, (in the nose, the throat, the intestine), and prevent the dangerous bacteria from invading. Antibiotics kill all bacteria without exception, even the useful ones. So, antibiotics can harm the body’s immune system if they are used unnecessarily, and cause infection from harmful bacteria.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.