Jump to content

Recommended Posts

• Replies 25,5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• astrolabos

2261

• PetrosD

2039

• HotPeanut

1614

• wrong method

1495

18 minutes ago, GriGaS said:

νταξ... Ταλιμπάν δεν είναι.... εγώ γραφικούς θα τους χαρακτήριζα...

Επειδή από την πλευρά της πεθεράς μου είναι όλοι πάλαιο, συγγενείς, φίλοι, γνωστοί, κλπ, δε μπορείς να φανταστείς τι ακούω κάθε μέρα...

Ο αδερφός της, είναι άνεργος εδώ και 5 χρόνια, όχι επειδή δεν είχε δουλειά, αλλά επειδή αρνήθηκε να βγάλει νέα ταυτότητα και κάρτα για το ΑΤΜ (αυτό με το τσιπ, το 666, ουουουου!)

Είναι αυτοί που κατεβαίνουν στις διαδηλώσεις για τα θέματα όπως πχ η κάρτα του πολίτη, κλπ.

Μιλάμε για παροπίδες, όχι αστεία. Κάτι σαν τους κουμουνιστές, ότι πει το κόμμα. Προσωπική άποψη, μηδέν.

Εδώ η πεθερά μου δε λέει χρόνια πολλά στη γυναίκα μου στη γιορτή της επειδή τη γιορτάζει με το κανονικό... Ούτε εμένα μου λέει φυσικά...

Τη μικρή της αδερφή την είχε με το ζόρι, νηστεία, κοινωνία και εξομολόγηση. Ευτυχώς η γυναίκα μου ξέφυγε από εκεί και επειδή μπαίνω εγώ στη μέση, δε λένε πολλά.

Είχα ακούσει βέβαια και το φοβερό "δε βρίσκεις δουλειά επειδή απομακρύνθηκες από την Εκκλησία"...

Τώρα που ήρθαμε Ιρλανδία, που δεν έχει καν Ορθόδοξη εκκλησία στην περιοχή (μία στο Δουβλίνο μόνο), βρήκε αμέσως... Κοίτα να δεις...

Και πολλά άλλα που δεν έχει νόημα να γράφω...

• Like 6

τελειώνει ο Απρίλης, και στο Δουβλίνο ρίχνει χιόνι, ΜΓΔ

Και Ζυρίχη χιόνιζε, και στα Γρεβενά χιόνισε τη Δευτέρα. Δεκέμβρη με κοντομάνικα, Απρίλη με σκούφους και κασκόλ.

• Like 2

1 hour ago, deninho said:

τελειώνει ο Απρίλης, και στο Δουβλίνο ρίχνει χιόνι, ΜΓΔ

Και Ζυρίχη χιόνιζε, και στα Γρεβενά χιόνισε τη Δευτέρα. Δεκέμβρη με κοντομάνικα, Απρίλη με σκούφους και κασκόλ.

Trump-Climate-Change-China.jpg

• Like 1

δεν πίστευα ότι μπορεί να είναι αυθεντικά τα τουί αυτά, κι έκατσα και τα έψαξα. Δυστυχώς είναι :(

και με αποτέλειωσε με αυτό:

(δεν το έψαξα εκτενώς γιατί υπάρχουν και όρια στο τι μπορεί να αντέξει κανείς)

• Like 2

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.