Jump to content

Recommended Posts

πριν λιγο ειδα αυτο στο timeline μου:suicide:

Πραγματικα δεν υπαρχει σωτηρια...Κιμ ΑΚΟΥΣ; :hehe:

(δεν μπορεσα να αποφασισω σε πια ενοτητα θα ηταν καταλληλοτερο να μπει και ειπα φακ ιτ, θα το ποσταρω εδω)

Capture.PNG

Έγινε επεξεργασία από Lazy Dog
  • Like 1

• Replies 25,5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• astrolabos

2261

• PetrosD

2039

• HotPeanut

1614

• wrong method

1495

άντε πάλι εγκατάσταση windows, drivers κλπ κλπ κλπ

Ελπίζω να είναι και η τελευταία εγκατάσταση για αυτήν την περίοδο, γιατί αλλιώς προβλέπω ότι ο βροντάδος της χίου θα μεταφερθεί στην καλλιθέα (ή όπου τέλος πάντων έχει γραφεία η infoquest)

• Like 1

πριν 10 ώρες, το μέλος astrolabos έγραψε:

Πιο πολύ σε Ένωση Αντιχριστιανών μου κάνει και όχι Άθεων. Αν ήταν πραγματικοί Άθεοι, απλά δε θα ασχολούντουσαν, δε θα προσπαθούσαν να περιγελάσουν τα πιστεύω μιας θρησκείας.

Αν ειναι μερακλήδες να αφήσουν τις παπαριες για κρεατοκατανυξη την Μ Παρασκευη και ας το πάνε ένα βήμα παραπέρα: Κουνουπιδι και μπρόκολο την Κυριακή του Πάσχα. Ολα τα αλλα ειναι σαν το ΣΥΡΙΖΑ πριν τις εκλογές του Ιανουαρίου 15. Τσάμπα μαγκιές. 

• Like 7

To καλοκαίρι θα πάμε Κέρκυρα. Έμαθα ότι υπάρχει ένα ναυάγιο, βομβαρδιστικό του Β' ΠΠ στο νότιο άκρο σε βάθος που μπορώ να δω.

Ψάχνω εδώ και 20 λεπτά να βρω πληροφορίες για το καταδυτικό κέντρο, που γνωρίζω ότι υπάρχει εκεί και το μόνο που βρήκα είναι ένα τηλέφωνο στο Χρυσό Οδηγό.

Ούτε κινητό, ούτε site, ούτε σελίδα στο Fb, ούτε τίποτα.

Μετά μας φταίει ο ΕΟΤ.

ΖΩΑ.

Καληνύχτα.

• Like 2

ο @colt3003 δεν είναι από Κέρκυρα; Μήπως μποά να σε βοηθήσει;

σε άλλα νέα... δεν ξέρω αν φταίει η asus ή η infoquest, αλλά πολύ τσαπατσούληδες. Ούτε reset στις ρυθμίσεις του bios/uefi/οπωςθεςπεςτο δεν είχαν κάνει... Απαράδεκτα πράγματα, αλλά προς το παρόν το αφήνω στην άκρη (όλο και κάτι θα βρω αν το σκαλίσω παραπάνω :p) γιατί έχουμε και δουλειές και κλείνω μήνα χωρίς το pc...

πριν 3 ώρες, το μέλος LL_NEO έγραψε:

Αν ειναι μερακλήδες να αφήσουν τις παπαριες για κρεατοκατανυξη την Μ Παρασκευη και ας το πάνε ένα βήμα παραπέρα: Κουνουπιδι και μπρόκολο την Κυριακή του Πάσχα. Ολα τα αλλα ειναι σαν το ΣΥΡΙΖΑ πριν τις εκλογές του Ιανουαρίου 15. Τσάμπα μαγκιές. 

Άθεοι είμαστε. Όχι μαλάκες. :p

Έγινε επεξεργασία από vic
  • Like 7

πριν 2 ώρες, το μέλος UltraB έγραψε:

Και ο @SpirosKGR

πριν 3 ώρες, το μέλος Wizard! έγραψε:

To καλοκαίρι θα πάμε Κέρκυρα. Έμαθα ότι υπάρχει ένα ναυάγιο, βομβαρδιστικό του Β' ΠΠ στο νότιο άκρο σε βάθος που μπορώ να δω.

Ψάχνω εδώ και 20 λεπτά να βρω πληροφορίες για το καταδυτικό κέντρο, που γνωρίζω ότι υπάρχει εκεί και το μόνο που βρήκα είναι ένα τηλέφωνο στο Χρυσό Οδηγό.

Ούτε κινητό, ούτε site, ούτε σελίδα στο Fb, ούτε τίποτα.

Μετά μας φταίει ο ΕΟΤ.

ΖΩΑ.

Καληνύχτα.

Yeap από Κέρκυρα ειμαι. Δεν ξέρω για κάποιο ναυάγιο. Οι υποδομές στο νησί αν και τουριστικό είναι ελλιπείς και προβληματικές ( σκεφτείτε ότι μετέφεραν το Νοσοκομείο από το κέντρο σε θέση εκτός αυτού σε απόσταση 10 λεπτών με το αμάξι - φανταστείτε να έχει κίνηση ή κάποιος να ειναι σε σοβαρή κατάσταση - αντί να κρατήσουν και τα 2 , να γίνει δηλαδή ένα μικρό κέντρο υγείας το παλιό και το Νέο νοσοκομείο να λειτουργεί παράλληλα ) , δεν εξεπλάγην που δεν υπάρχει κάτι σχετικό. Επίσης στην δικιά μου περιοχή, επειδή είναι νέα σχετικά δεν υπάρχει διεύθυνση εδώ και 21 χρόνια που είμαι στο νησί. Μη μιλήσω για το ίντερντετ. ( 4αρα εχω - κέντρο εχουν 14 μαξ ). Φαντάσου Wizard τώρα έμαθα ότι υπάρχει κάποιο ναυάγιο. Μεχρι τώρα ηξερα ότι υπήρχε μια παλιά αμερικανική βάση ( η οποία είχε και μέρος για υποβρύχιο κλπ ) και ότι κατά τη διάρκεια του 2ου Παγκοσμίου το νησί είχε υποστεί σημαντικές ζημιές από βομβαρδισμό. 

Σχετικά με το βομβαρδιστικό, βρήκα το παρακάτω - ιστορικό κειμενο. 

http://www.corfuhistory.eu/?p=5275

Έγινε επεξεργασία από SpirosKGR

5 hours ago, SpirosKGR said:

Σχετικά με το βομβαρδιστικό, βρήκα το παρακάτω - ιστορικό κειμενο. 

Ένα βομβαρδιστικό στο βυθό της Κέρκυρας | CorfuHistory

Thanx. Γνωρίζω για το βομβαρδιστικό, για αυτό και ήθελα να κάνω κατάδυση εκεί. Όπως γνωρίζω και για το καταδυτικό.

Αυτά όμως που γράφεις, έχουν να κάνουν με το κράτος, το οποίο ως γνωστό, περισσότερα χαλάει από ότι φτιάχνει εδώ και αιώνες.

Εγώ αναφέρομαι στον "επιχειρηματία" που έχει το κέντρο, όπου εγώ από το εξωτερικό, ο μόνος τρόπος να έρθω σε επαφή μαζί του, είναι να πληρώσω υπεραστικό τηλέφωνο κι επειδή είναι σταθερό να πάρω 10 φορές ή να γνωρίζω πότε είναι ανοικτά. Δεν έχουν ένα site στο internet με πληροφορίες που θα κόστιζε κάπου 10€ το μήνα, ή μια δωρεάν σελίδα στο Fb για να προωθήσουν τη δουλειά τους. Μετά μας φταίει το κράτος.

Μένω στο Galway. Μια μικρή πόλη στην Ιρλανδία με 75.000 κατοίκους. Τα αξιοθέατα που έχει είναι κάτι βράχια, ένα μοναστήρι, αγώνες αλόγων μιά φορά το χρόνο και κάποια, αδιάφορα για εμένα, φεστιβάλ και φυσικά κωλόκαιρο και σχεδόν κάθε μέρα βροχές. Αυτή η πόλη λοιπόν φιλοξενεί περισσότερους από 1.500.000 τουρίστες το χρόνο! Γιατί; Γιατί απλά την προωθούν, έχουν πληροφορίες, πακέτα, εκδρομές, φθηνά εισιτήρια, κλπ, κλπ.

Στην Ελλάδα από την άλλη, έχουμε φανταστικά μέρη, αξιοθέατα, τον καλύτερο καιρό κι περιμένουμε να γίνουν άλα μόνα τους. Ο ΕΟΤ τα ξύνει, οι επιχειρηματίες, με λίγες εξαιρέσεις, τα περιμένουν από το κράτος και μετά κλαίγονται ότι δεν έχουν χρήματα και τα δωμάτια είναι άδεια και χρεώνουν τον ξένο 15€ τη βραδυά, ενώ τον Έλληνα, 40€. Προσωπικά από όσους γνωρίζω, που λόγω της πρώην δουλειάς μου στην Ελλάδα στον τουρισμό, είναι πολλοί, λίγοι είναι μόνιμα με δουλειά, αλλά αυτοί οι λίγοι ξεσκίζονται στην προώθηση. Websites, Facebook, twitter, online bookings, κλπ. Ο διπλανός άδειος και απορεί γιατί. Η πεθερά μου έχει δωμάτια στην Κέρκυρα, όλο κλαίγεται ότι δεν έχει δουλειά, η ξαδέρφη της γεμάτη, της είπε ότι τα κλείνει μέσω internet, της το λέω χρόνια, ακόμα το σκέφτεται. Και όταν έρχεται ο χειμώνας, μας λέει δεν έχω λεφτά να σας επισκευτώ. Κι μετά, για να μη στεναχωριέται η γυναίκα μου, είμαι υποχρεωμένος να πληρώσω ένα σκασμό λεφτά σε εισιτήρια, για να πάμε να τη δούμε, διαφορετικά δεν υπήρχε περίπτωση να πάω, αφού με τα ίδια χρήματα πηγαίναμε Καραϊβική, Μαϊάμι, Κανάρια, Ίμπιζα, κα.

Α και καλημέρα!

• Like 5

Εχω ενα φιλαρακι  , που εχει ενα γνωστο retro καναλι, στην Θεσσαλονικη. Ειναι του πατερα του (εχει πεθανει) και το λειτουργει οπως μπορει με αδερφο και ξαδερφια, εμπορικο καναλι ειναι εδω και πολλα χρονια, αλλα αν περιμενε να ζησει απο το καναλι και τις γιαγιαδες που μπορει να παρουν μια φορα το μηνα κατι, κουνια που τον κουναγε.

Εκανε μονος του τελειως (basic knowledge ειχε και επεκταθηκε ) ιστοσελιδα καθως και e-shop (του ζητουσαν κατι υπερβολικα ποσά για να του την φτιαξουν - και ετσι σκιστηκε και την εκανε τελειως ΜΟΝΟΣ).

Φυσικα εχει το Facebook και εχει και οτι αλλο μπορει για να προωθησει τη δουλεια του και να τον προτιμησουν σε καποιες συγκεκριμενες κατηγοριες. Ειναι παντως δυσκολο να γινεις ανταγωνιστικος και αναγκαζει και βγαζει υπερελαχιστα για να προτιμηθει! 

Καλημερα παιδια! Να εχετε μια ομορφη Τεταρτη. Θυμηθειτε οτι αυριο ειναι Πεμπτη, και μεθαυριο Παρασκευη. Αν αυτο ισχυει , τοτε σε 3 μερες ειναι Σαββατο.

-Γεροντας Παϊσιος

Έγινε επεξεργασία από tommybertsen
  • Like 1

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.