Jump to content

Recommended Posts

• Replies 25,5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• astrolabos

2261

• PetrosD

2039

• HotPeanut

1614

• wrong method

1495

Μεγάλη Παρασκευή 1988. Με τον αδερφό μου και άλλους δύο φίλους, νηστεύουμε τη Μ.Εβδομάδα.

Η μητέρα μου τότε είχε ένα video club και εμείς βοηθούσαμε, ενώ ο ένας από τα παιδιά εργαζόταν εκεί και ο άλλος ήταν κολλητός του και τακτικός πελάτης.

Κλείνουμε το μαγαζί στις 19:00 και πάμε όλοι μαζί στον επιτάφιο στην Πλατεία της Αγ. Παρασκευής.

Πρώτο σοκ, ο κυριούλης που πάει μπροστά με το σταυρό στο χέρι, είναι πελάτης στο μαγαζί, πατημένα 60 κι όταν έρχεται με την εγγονή να πάρει παιδικά, αυτός παίρνει τσόντες...

Μετά το τέλος, ψάχνουμε να κάτσουμε κάπου να φάμε νηστίσιμα. Γεμάτα τα πάντα και δεν υπάρχει τραπέζι για δείγμα. Γυρίζουμε όλη την Αγ.Παρασκευή με τα πόδια. Πουθενά. Ή γεμάτα, ή κλειστά.

Λίγο πριν τα μεσάνυχτα κι αφού περπατάμε σχεδόν 3 ώρες, βρίσκουμε ανοικτό ένα σουβλατζίδικο. Βλέπουμε τον γύρο να έχει σχεδόν τελειώσει, οπότε η σκέψη ήταν αστραπιαία.

Μπουκάρουμε μέσα, 8 πίτα-γύρο από όλα και μπύρες!

Πήραμε και μερικές νηστίσιμες πατάτες...

Έκτοτε, δεν έχω νηστέψει ποτέ ξανά και ειδικά Μ.Παρασκευή τρώω πάντα πιτόγυρα.

• Like 1

30 minutes ago, astrolabos said:

Πιο πολύ σε Ένωση Αντιχριστιανών μου κάνει και όχι Άθεων. 

Αυτό είναι το γενικό μοτίβο... Σπανιότατα βρίσκω άθεο που απλά δεν πιστεύει. Οι περισσότεροι είναι Αντι-Χριστιανοί και αν το ψάξεις ακόμα παραπάνω, ένα μεγάλο ποσοστό τους είναι κατά της Εκκλησίας και όχι της Θρησκείας. Το τραγικό δε, είναι που σε κάποια από τα memes που βάζουν κατά καιρούς και τις γελοιογραφίες, παίρνουν φράσεις από τα γνωστά παραμυθάκια (Π&Ν Διαθήκη), τις εκλαμβάνουν ως πραγματικές και τις ειρωνεύονται, χωρίς να κατανοούν πόσο αστείο φαίνεται να προσπαθείς να γελοιοποιήσεις ένα αλληγορικό παραμύθι.

• Like 3

Καλησπέρα. Θέλω να αναφέρω ένα bug! Παρακαλώ μη με διακόπτετε, στο σωστό θέμα το αναφέρω!

Έκανα like στο παραπάνω ποστ του αστρολάβου και μου πέταξε μήνυμα "Υou are not allowed to give reputation to this user"!!!

Αντώνη πρόσεχε, σε σαμποτάρουν!  :p

Έγινε επεξεργασία από TopCLR
  • Like 1

πριν 8 ώρες, το μέλος honda22 έγραψε:

Quiz of the day.

Find theLab's user.

h9C8ED39F.jpg

@wrong method , @Lakisss , @Lamogio

Μόνο αυτούς βλέπω! :p 

Ισως να ειναι και ο bro του @wrong method στη φώτο , δε ξερω :hehe: 

Έγινε επεξεργασία από tommybertsen
  • Like 1

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.