Jump to content

Recommended Posts

• Replies 25,5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• astrolabos

2261

• PetrosD

2039

• HotPeanut

1614

• wrong method

1495

4 hours ago, Rusty_Cookie said:

Kανουμε τα Challenges στο WoT και αυτο ρουφάει ολη την ενεργεια απ τα καταπονημένα μας(απ τη νηστεία) κορμιά. Νο τηεμ φορ ΠοΘινγκ.

There is alwayw time for ΠΟΘ.

2 hours ago, deninho said:

υγ στην ελβετία περνάει ταχυδρόμος κάθε μέρα. και υπάρχει κατάστημα του ταχυδρομείου που δουλεύει ως τις 8 το βράδυ.

Μη συγκρίνεις Ευρωπαϊκή χώρα με Ασία...

πριν 13 λεπτά, το μέλος deninho έγραψε:

συγκρίνω μια χώρα του πρώτου κόσμου (Ελλάδα) με μία του τρίτου κόσμου (Ελβετία) και με πιάνει κατάθλιψη

475.jpg

:hehe: :hehe: 

τι να πουμε και οσοι ειχαμε κατσει να κανουμε συγκριση πριν 8-9 χρονια, τοτε  που δεν εχει σκασει ακομα η φουσκα.  ( Δεκεμβρης 2008 ftw ) 

Έγινε επεξεργασία από GruntGR

1 hour ago, deninho said:

συγκρίνω μια χώρα του πρώτου κόσμου (Ελλάδα) με μία του τρίτου κόσμου (Ελβετία) και με πιάνει κατάθλιψη

14774283.jpg

Το ότι δεν περάσαν πόλεμο αυτοί ήταν μεγάλο πράγμα.

• Like 1

7 hours ago, Rusty_Cookie said:

Kανουμε τα Challenges στο WoT και αυτο ρουφάει ολη την ενεργεια απ τα καταπονημένα μας(απ τη νηστεία) κορμιά. Νο τηεμ φορ ΠοΘινγκ.

ποια νηστεία ρε μπισκότε κάνεις εσύ και ο γάτος δδλ;τα πάντα εκτός από ανανά;;αυτά τα ξέρουμε και εμείς  :bleh: :pleasantry:

1 hour ago, Lakisss said:

Που θα πας.... δεν θα μου ζητήσεις χάρη κάπου, κάπως, κάποτε; Θα σου δείξω εγώ!

τέτοια προσβολή και δεν απαντάς;;;;;; ΟΙΜΕ που πάμε ως έθνος :crazy:

πριν 3 λεπτά, το μέλος wrong method έγραψε:

εγώ θα τον απέφευγα για κάποιο διάστημα πάντως  :p

Το εχω κανονισει. Θα μας χωριζει ενα πελαγος απο μεθαύριο :hehe:

• Like 2

Ειμαι λεει σε μια υποβρυχια βαση μαζι με μια κοπελιτσα  , δεχομαστε επιθεση απο κατι . Επιβιωνουμε και λεμε να παμε να βαρεσουμε σαπια πορτοκαλια με κατι νεα οπλα . Παω απο την θηβων και εκει που ειναι το Elias  στην διασταυρωση , πανω που εχω κοκκινο αρχιζουν απο απεναντι να περνανε πυροσβεστηκα/ασθενοφορα/μπατσικα full speed - δε ξερω γιατι - . Φτανουμε σε ενα παρκινγ και βλεπω εναν τυπο με τσοπερ να πανυγηριζει επειδη ο ΠΑΟΚ πηρε κυπελλο στο μπασκετ και τελος παμε στο χωραφι εκει διπλα αλλα ειναι κατι τρακτερ και οργωνουν . 

Καλημερα πουρνο πουρνο 

• Like 1

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.