Jump to content

Recommended Posts

• Replies 25,5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• astrolabos

2261

• PetrosD

2039

• HotPeanut

1614

• wrong method

1495

14 hours ago, nickstamat said:

Πριν λίγες μέρες έκανα τη διαδικασία, για αναλυτική και πτυχίο που θα πάνε προς ευρωπαϊκές χώρες.

Πρώτα επικυρώνονται με τη σφραγίδα της Χάγης (Apostille) στην Κατεχάκη (άψογη και ταχύτατη εξυπηρέτηση εκεί).

Έπειτα, στη μεταφραστική υπηρεσία, Αρίωνος 10, Ψυρρή. Καλό είναι να πας πολύ νωρίς, γιατί μαζεύει τρελό κόσμο.

Και θέλει υπομονή. Δύο φορές που πήγα, ήταν κάποιοι εκεί και τσακώνονταν με τους μεταφραστές, φωνές, γκρίνια, χαμός. Greek style.

Μεταφράζουν και χρεώνουν και τη σελίδα που μπαίνει η σφραγίδα της Χάγης.

Δες το σχετικό ΦΕΚ (link) για τις χρεώσεις, για να είσαι προετοιμασμένος (εγώ ήθελα και έξτρα αντίγραφα, βγήκε ένα σύνολο 130 EUR και έπαθα σοκ).

Έχω ακούσει ότι κάποιοι τα μεταφράζουν μόνοι τους και μετά επικυρώνουν τη μετάφραση σε δικηγόρο ή συμβολαιογράφο, όπως λες. Αλλά ξέρω ότι πολλά πανεπιστήμια θέλουν την επίσημη μετάφραση από τη μεταφραστική υπηρεσία (αναγκαίο κακό λοιπόν, αν θες να είσαι σίγουρος).

Η σφραγίδα της Χάγης δε χρειάζεται μετάφραση, απλά ο μεταφραστής αναφέρει στο τέλος του εγγράφου τον αριθμό της σφραγίδας.

Γλυτώνεις ένα μικρό ποσό έτσι.

• Like 1

O ορισμός του leechrά. :hehe:

Πανω που έλεγα να πάρω κιάλλο prem στο WoT.

Spoiler

2jdfcb9.jpg

Εδιτ, ξέχασα,

#μαναστειλελεφτα

#manasteilelefta

#denexwkarta

Έγινε επεξεργασία από Rusty_Cookie

πριν 35 λεπτά, το μέλος astrolabos έγραψε:

Ποιό λες να πάρεις; :p

πριν 10 λεπτά, το μέλος acct έγραψε:

@Rusty_Cookie, απάντησε, απάντησε...

original.jpg

πριν 5 λεπτά, το μέλος honda22 έγραψε:

Αυτό! 1-0.

collegesenior.PNG

• Like 1

4 hours ago, DarkSaga said:

κανόνισε να βλέπω στην πρώτη σελίδα του youtube 2pac, hw reviews, και βίντεο του ladylike. Αμάν έκανα να σταματήσει να εμφανίζει παιδικά...

• Like 2

11 minutes ago, kuza said:

ρε παιδια ποτε γιορταζουν οι γιωργηδες?

εδιτ: http://www.imilias.gr/latreia/121/143-eorti-agiou-georgiou-tropaioforou.html

Παρακαλώ να μην παραπληροφορούμε. Ο Άγιος Γεώργιος ο Τροπαιοφόρος γιορτάζει στις 12 Μαΐου. Ευχαριστώ

ΥΓ Για τους άλλους δεν ξέρω. Είναι κινητή γιορτή.

• Like 1

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.