Jump to content

Recommended Posts

Άμα έρθω και παρκάρω σπίτι σας δε θα ενοχληθείτε; Οκ, προφανώς και το παρατράβηξα λίγο παραπάνω γιατί ξενέρωσα που θα ανεβοκατεβαίνω πάλι σήμερα λόγο αυτού. Όπως προανέφερα όμως, δεν είναι δρόμος και παρκάρω πχ στο ίδιο σημείο κάθε φορά επειδή είναι μπροστά στο σπίτι μου. Είναι σαν αυλή απλά είναι ανοιχτή επειδή χρησιμοποιείται για πάρκινγκ. Δεν είναι όμως πάνω στο δρόμο. Μην αναφέρω ότι έχουν κάνει την αυλή του σπιτιού δρόμο επειδή ενώνει δύο στενά - οδούς και τους βολεύει επειδή κόβουν δρόμο...

Και αν νομίζεται ότι είμαι κομπλεξικός, θα ήθελα να δω τι θα πείτε όταν έχουν κάνει την αυλή του σπιτιού σας δρόμο και περνάνε όλοι απ αυτή.
Εε δεν έχω κάνει σε κανένα παρατήρηση προς το παρόν...

32 minutes ago, tommybertsen said:

Δηλαδη στασου, αλλοι νομοι ισχυουν εκει; :p Επειδη εχει 1/10 αρ.αδειας και ειναι μπατε-σκυλοι η φαση, τι σημαινει ; Θα σου πω τι σημαινει. Απλα οτι εκνευριστηκες που το εβαλε εκει που το βαζεις εσυ το αυτοκινητο, επειδη εχει σκια :hehe: Αυτο αυτοματως δεν σημαινει οτι εκανε λαθος ο τυπος που το εβαλε. 

Με την λογικη αυτη , εφοσον εχει απλετο χωρο, βαλτο εσυ παραδιπλα. 

Δεν είναι δρόμος - δημόσιος χώρος, το ξανάπα, νομίζω δηλαδή :p
Προφανώς και δεν θα είχα κανένα θέμα αν ήταν κάτι τέτοιο, ίσα ίσα.

Έγινε επεξεργασία από UltraB

• Replies 25,5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• astrolabos

2261

• PetrosD

2039

• HotPeanut

1614

• wrong method

1495

Αυτό που αποκαλείς "αυλή του σπιτιού" (και αντιλαμβάνομαι ότι είναι σχετικά μεγάλη έκταση αφού την έχουν κάνει δρόμο και περνάνε), αν δεν είναι μέσα στα όρια του οικοπέδου σου, που σίγουρα πρέπει να είναι καθορισμένα, you have no power there :)

Παιδιά, τα ξέρω όλα αυτά. Για να σας το λέω όμως, ξέρω τι λέω...

Δείτε παρακάτω και θα καταλάβετε...
Εντός το δρόμων έχει χώρο να παρκάρουν και δεξιά και αριστερά! Εγώ παρκάρω στο αστεράκι.

Spoiler

qwzk2a.jpg

PS: Δεν είναι τα μπλε πάρκινγκ, μόνο τα κουτάκια δεξιά και αριστερά απ το αστεράκι (δεξιά του γείτονα). Το σπίτι μου είναι το αριστερό κόκκινο.

Αυτός που πάρκαρε μένει πάνω αριστερά στο άσπρο κουτάκι. Καταλαβαίνεται λοιπόν πόσο χώρο έχει να το παρκάρει στο δρόμο μπροστά από το σπίτι του (ο δρόμος αυτός συνεχίζει άλλο τόσο...), κάθετα στο μεγάλο κλπ. Εεε παρόλα αυτά ήρθε και το πάρκαρε στο αστεράκι...

Και δεν έχει και ήλιο σήμερα, μες στη συννεφιά είναι...
Θέλω να δω όμως άμα πάω και παρκάρω εγώ εκεί μπροστά στην αριστερή πλευρά στο ύψος του σπιτιού που είναι και δρόμος να δω τι θα πει...

4 minutes ago, Lakisss said:

Που μένεις να έρθουμε να παρκάρουμε κάτι τροχόσπιτα για 2-3 χρονάκια;:p

Έλα, εδώ νταλίκα μερικές φορές αφήνουν σε σημείο που δε φαίνεται στο σχεδιάγραμμα και φορτηγά σπάνια επειδή στη δίπλα γειτονιά μένουν οι ιδιοκτήτες τους.

Το πάνω αριστερά με το καφέ είναι χωράφι και τώρα επειδή χτίζουν απέναντι στο άσπρο κενό το έχουν ισοπεδώσει (ήταν υπερυψωμένο) και χωράει άνετα 9 αυτοκίνητα αν τα βάλεις δίπλα δίπλα...

Edit: Εγώ παρκάρω στο μπλε και ο άλλος που λέω με το κόκκινο

Spoiler

HzDotII.jpg

Ελπίζω να καταλάβατε ότι δεν είμαι παράλογος. Εχθές για παράδειγμα είχε παρκάρει ο γείτονας από το δίπλα - κολλητό σπίτι, λέω οκ, δε βαριέσαι, δίπλα μένει ο άνθρωπος, αφού έλειπα, ας παρκάρει. Ο άλλος όμως ρε φίλε, τι φάση;

Το καφέ ο χώρος που αναφέρω παραπάνω...

Δεν ειναι πυλωτη, ειναι γειτονια και εχει χωρο για σταθμευση οπως καταλαβαινω. Θα μπορουσε να βγει αδεια για τα αυτοκινητα που παρκαρουν εκει (και εφοσον μοιαζει με προεκταση της πολυκατοικιας οπως βλεπω) και να ειναι ολα κομπλε (θα τον εσκιζες με αυτο τον τροπο). Τωρα το μονο που μπορουμε να καταλαβουμε ειναι οτι δεν εχεις αδικο να νευριαζεις (μιας και το σπιτι του απεχει μερικα μετρα απο εκει και θα μπορουσε να παει να παρκαρει περα). Αλλα απο νομικης αποψεως δυστυχως δεν μπορεις να κανεις τιποτα :p  Αν μαλιστα βγαλεις την καραμπινα, θα μπορουν οι συγγενεις του :hehe: 

Έγινε επεξεργασία από tommybertsen

πριν 8 λεπτά, το μέλος UltraB έγραψε:

Ελπίζω να καταλάβατε ότι δεν είμαι παράλογος.

Μην το ξαναπείς αυτό :p..... μήπως να δεις μία αεροφωτογραφία στην Αθήνα της Κυψέλης; Με τους δικούς σας "νόμους" εδώ θα πρέπει να παίζαμε πιστολιές κάθε μέρα.

• Like 2

Για να καταλάβω, αν δεν έχεις πυλωτή ο άλλος μπορεί να έρθει να παρκάρει στο οικόπεδο σου; Αν ναι, τότε πάω πάσο...

Τώρα γιατί τα σπίτια δεν καλύπτουν όλο το οικόπεδο και το ισόγειο να είναι πυλωτή, άλλα χρόνια, που να το φαντάζονταν όταν όλα όσα βλέπετε στη πάνω μεριά της φωτογραφίας ήταν χωράφια.

Και επειδή βλέπω και καταπιάνεστε πολύ στο πιστολιές, το ανέφερα χιουμοριστικά επειδή αυτά πιστεύεται για τους Κρητικούς εκεί πάνω αλλά προφανώς το πήρατε στα σοβαρά...

Δυστυχώς επειδή κάποιοι προγόνοι μας ήταν άμυαλοι, μας έχει βγει το όνομα και μέχρι και σήμερα μας θεωρείται ανθρώπους της ζούγκλας :TD:

Αν είναι πολεοδομικά μέσα στο οικόπεδό σου (δεν το έχεις ξεκαθαρίσει ακόμα αυτό), τότε δεν μπορεί να παρκάρει.

Αν είναι όμως ένας κοινόχρηστος χώρος που τυγχάνει να βρίσκεται μπροστά στο σπίτι σου, αλλά έξω από το οικόπεδό σου, τότε μπορεί να παρκάρει και να αράξει και να σουβλίσει και το αρνί του εκεί άμα θέλει, τι σε νοιάζει εσένα; :p

• Like 3

Φυσικα και κανω χαβαλε οσον αφορα τα τυφέκια :p 

Εαν το οικοπεδο που λες ειναι δικο σου (στο ονομα σου), τοτε ναι, νομικα καλυπτεσαι και δε μπορει να παρκαρει ο αλλος. Αν ειναι απλη προεκταση (η οποια θα μπορουσε να εχει κατοχυρωθει με αρ.αδειας για παρκαρισμα απο τους ενοικιαστες αν ειναι παραπανω απο ενας ας πουμε), τοτε ο αλλος μπορει να παρκαρει κανονικα, και το μονο για το οποιο εχεις δικιο ειναι το να εκνευριζεσαι επειδη σαφως μπορουσε να παει να παρκαρει αλλου :) 

Έφυγε ο ένας ήρθε ο άλλος. Τι να πω ρε παιδί μου...

Και το θέμα είναι ότι είναι άδειος ο δρόμος, λες και το κάνουν επίτηδες.

Αυτός που πάρκαρε τώρα μένει στην άλλη άκρη, δε μπορώ να καταλάβω γιατί το κάνουν, ειλικρινά.

Ακόμα και δικός μας να μην ήταν ο χώρος, γιατί να πας να το βάλεις εκεί ρε φίλε; Να πω ότι μένεις στο δίπλα σπίτι, ή λίγο πιο πάνω, άντε, πάει στο καλό...

Το μαύρο που βλέπετε στη παραπάνω φωτογραφία είναι από το σπίτι λίγο πιο πάνω που είναι το ασημί. Αυτoί γιατί δε παρκάρουν εκεί, για πείτε μου;

Γιατί έχουν αρχές και δεν είναι αμυαλοι, γι αυτό. Δε μένω πάνω στο δρόμο και έχω βάλει μια πινακίδα στο χώρο μπροστά από το σπίτι μου.

Που και αυτούς δόξα το Θεό οι περισσότεροι τους σέβονται, εδώ... είναι μη μπλέξεις γενικά.

Άσε που έτσι όπως το πάρκαρε πιάνει δύο θέσεις...

Μόλις τώρα, το μέλος deninho έγραψε:

το αν έχει ο άλλος άδεια, πως το μαθαίνουμε; :rolleyes:

Μεγαλη ιστορια. Φαντασου να ειχα και αυτοκινητο :hehe: . Εφοσον υπαρχει αριθμος (και δεν ειναι απο το μυαλο καποιου ) , λογικα μπορει να διασταυρωθει η αδεια με καποιο τροπο (δε ξερω που ακριβως απευθυνεσαι για να το διασταυρωσεις- λογικα γνωριζουν οι περισσοτεροι αν οχι ολοι που εχουν αμαξι).

Αντωνη, ο,τι και αν πεις, εχεις δικιο απο λογικης αποψεως. Η βλακεια ειναι οτι απο νομικης  αποψεως και μονο δε μπορεις να κανεις κατι. Καταλαβαινω το θυμο γιατι εκει που εμενα παλια παρκαραν κατι ασχετα αυτοκινητα (που εμεναν 4 τετραγωνα μακρια ξερω γω), και καποιοι γειτονες δεν εβρισκαν θεση μπροστα στο σπιτι. Και αυτο γινοταν επειδη προφανως και αυτοι δεν εβρισκαν παρκινγκ στα υπολοιπα τετραγωνα επειδη τους τα επαιρναν ασχετοι και παει λεγοντας. Ομως παρολα αυτα, οι θεσεις αυτες ειναι για ολους !

από όσο καταλαβαίνω, το κομμάτι στο οποίο αναφέρεσαι είναι ακάλυπτος της οικοδομής σου. παλαιότερα ο ακάλυπτος ήταν μόνο πίσω, από ένα σημείο και μετά μπορεί να είναι και μπροστά (κάτι σαν τις πρασιές που έχουν ορισμένες περιοχές). εφόσον είναι ακάλυπτος της οικοδομής σου, θα μπορούσε να είναι και περιφραγμένος, να έχει μάντρα κλπ. άρα έχεις κάθε δίκιο να εκνευρίζεσαι.

• Like 1

Σωστο το παραπανω. Με περιφραξη δε νομιζω καποιος να εμπαινε ουτε για πλακα (ακομη και αδεια να μην υπηρχε εννοειται ). Τωρα απλα φαινεται σα μια ξεμπαρκη προεκταση της πολυκατοικιας. Και παλι εχεις δικιο να νευριαζεις..

Αυτή είναι η λογική απάντηση που γύρευα λογο τεκμηρίωσης.

Ο χώρος δε μπορεί να πειραχτεί εύκολα λόγο του εδάφους, πόσο μάλλον όταν μπαινοβγαίνουν αυτοκίνητα.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.