Jump to content

Recommended Posts

• Replies 25,5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• astrolabos

2261

• PetrosD

2039

• HotPeanut

1614

• wrong method

1495

Μα πόσο μ_αλακας παίζει να σαι και να πας να παρκάρεις σε σπίτι ενώ βλέπεις πινακίδα να "Μη παρκάρετε".

Στις τελευταίες εφτά μέρες τις μισές έρχομαι και έχουν παρκάρει. Άμα τους στείλω πουθενά θα είμαι κακός ή άμα κατασκηνώσω με καμιά καραμπίνα;

2 minutes ago, astrolabos said:

ρεμίζες;

Εμ, πρωτευουσιάνοι... Είναι ο τόπος που παρκάρουμε. Πχ αν παρκάρεις εσύ στο ίδιο σημείο θεωρείται ρεμίζα σου. 

Ρεμίζα επίσης θεωρείται γενικά ένα σημείο πάρκινγκ αν και το χρησιμοποιούμε αρκετά συχνά για το λόγο που ανέφερα παραπάνω.

• Like 1

Ναι, παντως το no parking θελει αρ.αδειας για να μην παρκαρει ο αλλος. Μπορει εγω να βαλω ενα "μη καπνιζετε" στο παγκακι που καθομαι συνεχεια. Τι σημαινει αυτο; :p 

Το γεγονος οτι παρκαρεις καπου αρκετα συχνα, δε σημαινει οτι ειναι δικο σου parking. (εκτος και αν ειναι πυλωτη οπου εκει ισχυουν διαφορετικα πραγματα)

• Like 1

6 minutes ago, tommybertsen said:

Χωρίς αρ.αδειας δεν υπαρχει no parking παντως και ας ειναι οι θεσεις πιασμενες.

Δε ξέρω τι κάνετε εκεί αλλά εδώ δεν υπάρχουν τέτοια πράματα. 1/10 έχει αρ. άδειας. Και δε μιλάω για μέσα στη πόλη. 

Προσωπικά εκεί που αφήνω το αμάξι υπάρχει άπλετος χώρος να παρκάρουν. Εε μη πας και το βάζεις σπίτι μου λοιπόν επειδή έχει σκιά ή δε ξέρω και εγώ γιατί.

Να πω ότι δεν είχε να παρκάρει, οκ, να πω ότι είναι κάποιος φίλος που έχει έρθει επίσκεψη στην πολυκατοικία κλπ, τα δέχομαι, αλλά όχι να ναι άσχετος.

Προφανώς και δεν έχω πιάσει ένα κομμάτι δημόσιου δρόμου και το έχω κάνει δικό μου πάρκινγκ...

Έγινε επεξεργασία από UltraB

πριν 2 λεπτά, το μέλος tommybertsen έγραψε:

Δηλαδη στασου, αλλοι νομοι ισχυουν εκει;

:hehe::hehe: ναι λες και τους ακολουθούμε! πρέπει να χρησιμοποιούμε και το μυαλό ολίγον (γενικά μιλάω)

γείτονας που νοικιάζει, έχει κόψει τις ελιές (στην δικιά μου πλευρά δεν το επιχειρεί θα πέσει...) έχω φυτέψει και 2 δέντρα

(το αναφέρω για την σκιά) έχουμε 2 αλάνες και έχει και γκαραζ o γείτονας.

Το στενό μπροστά από το (τελευταίο) σπίτι μου 15m κ 3m πλάτος, είναι αδιέξοδος, θα έρθουν να παρκάρουν στο στένο ή στον κάθετο όπως βγαίνω με την όπισθεν :suicide:,

επισκέπτες του και ξέμπαρκοι, λίγο μυαλό!

Το αν τους ακολουθουμε, αν εφαρμοζονται κλπ, ειναι αλλο θεμα. Εγω βλεπω κατι διαφορετικο παραπανω. Δε βλεπω για στενο που δεν εχει χωρο να περασεις αν παρκαρει καποιος.  Ο Ιδιος ο Αντωνης λεει οτι εχει απλετο χωρο, οποτε το θεμα ειναι οτι ενοχληθηκε καπως που του πηρε την θεση καποιος αλλος και το καταλαβαινω. Ομως η θεση αυτη , δεν του ανηκει. Ειναι απλο...

• Like 1

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.