Jump to content



Recommended Posts

  • Replies 25,5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

  • astrolabos

    2261

  • PetrosD

    2039

  • HotPeanut

    1614

  • wrong method

    1495

On 4/4/2016 at 7:55 ΠΜ, το μέλος artyom έγραψε:

Κανα 6ωρο ημουν.Δε θέλω να σχολιάσω την ολη κατασταση εκει γιατι ειναι πολυ ασχημη και στεναχωρη.~150ζωα,σκυλια,γατια,προβατα,κατσικες.

Δεν ζουν σε εναν ενιαιο χωρο.Αλλά δυστυχώς το μεγαλύτερο πρόβλημα σε εκεινη τη περιοχη ειναι οι ανθρωποι-γειτονες.Που ολη  θελουν το κακό αυτής της κυριουλάς μαζί και το κακό για τα ζωακια.Eχουν φωνάξει μέχρι και δικηγορο επειδη μερικά σκυλια δεν εχουν τσιπακια.Και δεν εχουν οχι  επειδη δε τους βάζει αλλά επειδή βάζει σε 2-3 το μήνα.Δε μπορεί σε παραπάνω.Σε οικοπεδο διπλανο που ειναι 20 χρονια ενα αχούρι-ακατηκητο-ερημομένο κτλπ και ο ιδιοκτητης εχει να παει ξερω γω 50 χρονια,οι γειτονες τον βρήκαν για να ερθει να της πει οτι εχει περιθωριο 10 μέρες να βγάλει τα 3 σκυλιά που εχει εκει μεσα.

Ο δήμος δε κάνει ΤΠΤ.Βασικά αυτη κάνει τη δουλεια του δήμου. :(

Ευτυχώς υπάρχει μια γερμανική φιλοζοική που βοηθαει στελνωντας τροφες κλουβια κτλπ αλλα οχι φαρμακα και σκεφτεται να αγορασει τα 3 διπλανά οικόπεδα.Το μονο θέμα ειναι οτι ειναι παρανομα τα κτισματα στα οικόπεδα και φοβουνται μην μπλεξουν.

Τεσπα, εγώ θα ξαναπαω συντομα.Και να πω πως  9-10 απρίλη στη Δ.Ε.Θ έχει εκθεση σκυλων αδεσπότων κτλπ.

International Dog Festival Thessaloniki 2016

 

Λοιπόν ξαναπήγα χτες.14 ώρες εκατσα.Δυστυχως ειμαστε μονο 3 οποτε με το να πηγαινουμε μονο κυριακες δε καταφέρνουμε και πολλά.Τροφή εχει μεχρι και αυριο για τα σκυλια.Οποιος ενδιαφερεται να παει τροφή, μη πάει κροκέτες αλλά να μου στειλει ενα πμ να του πω απο που να παει να παρει κοτοπουλα.Με 40ε κοτοπουλα,βγάζουν πιο πολλες μερες αποτι με 40ε φθηνη κροκετα.

Επισης το μεγάλο χτύπημα ηταν οτι και και οι Γερμανοί της είπαν λογω οτι ειναι πολλα τα προβλήματα,σταματάμε να βοηθάμε.Βσκ αποτι καταλάβε και αυτοι θέλαν τα καλά σκυλιά να τα πάρουν στη γερμανια.Παρακαλέσαμε να μας νοικιάσουν ενα χώρο 4 στρεμματα με 400ε το μηνα,και την υπολοιπη εργασια θα τη καναμε εμείς αλλά δεν συμφώνησαν. Next time θα αρχίσουμε να τα βγάζουμε φώτο μπας και φευγουν σιγά σιγά.

Εχουμε και τους γειτονες που με απειλές μας εχουν πρήξει.

Σήμερα θα τις κόβαν και το ρευμα....αθλια κατάσταση παιδιά.

  • Like 3
Link to comment
Share on other sites

πριν 4 ώρες, το μέλος GruntGR έγραψε:

Ό,τι να ΄ναι — ΣΚΑΪ (www.skai.gr)

 

52:57 

 

^ για οποιον ειναι ακουστικος τυπος :hehe: 

Νταξ δεν χάνω εκπομπή τους! Έχουν τρελό γέλιο οι τύποι! :p

 

 

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.