Jump to content

Recommended Posts

• Replies 25,5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• astrolabos

2261

• PetrosD

2039

• HotPeanut

1614

• wrong method

1495

πριν 10 ώρες, το μέλος deninho έγραψε:

τι έχει γίνει, και δε βρίσκω θερμοαγώγιμη πάστα ούτε για δείγμα. κάτι αρκτικ εμ εξ 2 βρίσκω μόνο... αφού τη βρήκα στη ζυρίχη την kryonaut και δεν την πήρα, καλά να πάθω...

http://www.e-shop.gr/ypologistes-case-modding-systimata-psyksis-list?table=PER&category=%D3%D5%D3%D4%C7%CC%C1+%D8%D5%CE%C7%D3&category2=THERMAL+CONDUCTORS

10 σελίδες προϊόντα, κάποια του γούστου σου θα βρεις άμεσα διαθέσιμη!

πριν 1 λεπτό, το μέλος sstav έγραψε:

καλημέρες.....kryonaut 70 ευρώ 10 ml!!!!! ....

δηλαδή όσο και στο amazon

τα 10 ml είναι υπερβολικά μεγάλη ποσότητα για έναν απλό χρήστη. το 2006 αγόρασα την μεγάλη ceramique για να μου φτουρήσει και το απότελεσμα είναι πως είναι πάνω από τη μέση...

• Like 1

1 hour ago, Wizard! said:

Καλό είναι, αλλά δε με τρελλαίνει... Χώρια που είναι Greek Profiterol, γιατί το original Γαλλικό, απέχει παρασάγγας...

για γλυκο 4+ αιώνων δεν υφίσταται η έννοια του fake/copy. Είναι απλά προσαρμοσμένο στις ανάγκες της περιοχής. Επιπρόσθετα, σαν συνταγή, το "ελληνικό" δεν είναι καθόλου, μα καθόλου μακρυά...

1 minute ago, JaguarOne said:

για γλυκο 4+ αιώνων δεν υφίσταται η έννοια του fake/copy. Είναι απλά προσαρμοσμένο στις ανάγκες της περιοχής. Επιπρόσθετα, σαν συνταγή, το "ελληνικό" δεν είναι καθόλου, μα καθόλου μακρυά...

To αυθεντικό είναι 4+ αιώνων. Αυτό που φτιάχνουν εδώ, που τα σου είναι πανιασμένα και θεμένα μέσα σε πηχτή σοκολάτα, δεν ξέρω από που κρατάει η σκούφια του, αλλά σίγουρα δεν είναι 4 αιώνων.

Βρείτε τις διαφορές:

Αυθεντικό:

27835_l.jpg Profiteroles-17.jpg

Ανδριάς (Ελληνικό):

profiterol.jpg

Οι Έλληνες γενικά και ειδικά οι παλιοί, έχουν τη νοοτροπία του "μπόλικου". Μπόλικη ζάχαρη, μπόλικο σιρόπι, μπόλικη σοκολάτα, μπόλικα καρύδια, κλπ.

Για εμένα, οι περισσότερες Ελληνικές παραλαγές γλυκών, μπουχτίζουν.

Γούστα είναι αυτά.

Όμως, δεν αλλάζει το γεγονός, ότι η αυθεντική συνταγή, είναι άλλη :)

πριν 11 λεπτά, το μέλος Wizard! έγραψε:

Μπόλικη ζάχαρη, μπόλικο σιρόπι, μπόλικη σοκολάτα, μπόλικα καρύδια, κλπ.

Μηπως είσαι και βετζετέριαν??? 

• Like 1

16 minutes ago, Wizard! said:

To αυθεντικό είναι 4+ αιώνων. Αυτό που φτιάχνουν εδώ, που τα σου είναι πανιασμένα και θεμένα μέσα σε πηχτή σοκολάτα, δεν ξέρω από που κρατάει η σκούφια του, αλλά σίγουρα δεν είναι 4 αιώνων.

Βρείτε τις διαφορές:

Αυθεντικό:

27835_l.jpg Profiteroles-17.jpg

Ανδριάς (Ελληνικό):

profiterol.jpg

Οι Έλληνες γενικά και ειδικά οι παλιοί, έχουν τη νοοτροπία του "μπόλικου". Μπόλικη ζάχαρη, μπόλικο σιρόπι, μπόλικη σοκολάτα, μπόλικα καρύδια, κλπ.

Γούστα είναι αυτά.

Όμως, δεν αλλάζει το γεγονός, ότι η αυθεντική συνταγή, είναι άλλη :)

ναι όντως και άμα θέλουμε να μην καταλαβαινόμαστε τότε ούτε οι γάλλοι ακολουθούν την αυθεντική συνταγή. Και btw δεν κάνουν όλοι προφιτερόλ-σούπα-στη σοκολάτα όπως πχ ο ανδριας...

η διαφορά του αυθεντικού προφιτερόλ με αυτό που αγοράζεις από οποιοδήποτε ζαχαροπλαστείο είναι ότι το αυθεντικό έχει παγωτό μέσα στα σου, και ρίχνουν επί τόπου ζεστή σοκολάτα από πάνω. Αντικειμενικά, αυτό δε γίνεται, οπότε, όπου κι αν πας να πάρεις προφιτερόλ για το σπίτι, παραλλαγή θα είναι.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.