Jump to content

Recommended Posts

• Replies 25,5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• astrolabos

2261

• PetrosD

2039

• HotPeanut

1614

• wrong method

1495

16 hours ago, UltraB said:

Βέβαια σκέφτομαι ότι αφού τέλειωσα με αυτές, θα πρέπει να αρχίσω ένα κομπιουτεράκι στη Java, που μόνο για το μενού θέλει (3χ2) θέλει  καμιά 50αρια σειρές... 

dafuq , στην ιδια σχολη ειπαμε οτι ειμαστε ? (το ιδιο προτζεκτ εχω και εγω)

Καθομαι σε μια καφετερια εξω απο το μετρο στο φιξ. Εχω καθίσει εδω και δεκαπεντε λεπτα. Το μαγαζι εχει εξω αλλες δυο παρεες. Οι σερβιτοροι (2 στον αριθμο) καθονται στη πορτα. Δεν εχουν περασει να με ρωτησουν γιατι στο γιουδα καθομαι σε τραπεζι αφου δεν εχω παραγγειλει κατι. Δε τους ενοχλει οτι εχω καπαρωσει μια καρεκλα? 

Με αλλα λογια μολις σηκωνομαι να παω στο διπλανο μαγαζι. Και μετα σου λενε δεν εχουμε δουλεια....

• Like 5

πριν 15 λεπτά, το μέλος tommybertsen έγραψε:

Επειδή δε κόλλησα και το ψαρά από δίπλα;

επειδή το "δεν σε χάλασε", σημαίνει ότι σε χάλασε. στην προκειμένη δεν κολλάει... αν του δίναν υποδεέστερη μητρική τότε ναι...

• Like 4

9 hours ago, UltraB said:

You are welcome!

P_20160414_114511.jpg

Χαμηλή τάση μπαταρίας έχεις, να το προσέξεις. :p

12 minutes ago, tommybertsen said:

Δε ξερω, πρωτη φορα το ακουω αυτο! :p Το δε σε χαλασε το ελεγα συνηθως για αυτο που υποννοει . Οτι δε "χαλαστηκες" :) 

Α, αυτή η νεολαία.... Λάθος το έλεγες.

• Like 1

τι έχει γίνει, και δε βρίσκω θερμοαγώγιμη πάστα ούτε για δείγμα. κάτι αρκτικ εμ εξ 2 βρίσκω μόνο... αφού τη βρήκα στη ζυρίχη την kryonaut και δεν την πήρα, καλά να πάθω...

56 minutes ago, wrong method said:

γμτ δεν μπορώ να βρω κάτι αντίστοιχο να απαντήσω,με μπλοκάρει προφανώς ο ακατανομαστος-το ματι που λέγαμε  

Το μόνο που σε μπλοκάρει αυτή την περίοδο, είναι οι βιτρίνες των καταστημάτων...

Spoiler

phoca_thumb_l_psistaries3.jpg

• Like 2

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.