Jump to content

Recommended Posts

• Replies 25,5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• astrolabos

2261

• PetrosD

2039

• HotPeanut

1614

• wrong method

1495

Μία ώρα πριν, το μέλος wrong method έγραψε:

kifinho,εσύ που είσαι δεινός τενίστας,τι πρέπει να προσέξω στην νέα ρακέτα που θέλω να αγοράσω;;  

25425745.jpg

προχθες εμαθα οτι φοραει περουκινι ^ my hole (pun intended) life was a lie. 

Tα σχολια στο βιντεο του Jeremy , βγαζουν μια πχοιοτητα , ΠΟΘ style.

Αυτη η Χριστιανα το'χει ριξει στα πιτογυρονια μου φαινεται και την βλεπω μαζι με τον κυριο Χάρο σε φαλαινοθηρικό σε λιγο καιρο :p 

• Like 3

Ένας οδηγός μπροστά από το σπίτι μου δεν κατάφερε να βγάλει την ανηφόρα. Όσο γλίστραγε το αμάξι, τόσο πάταγε γκάζι. Φυσικά η μία μόνο ρόδα σπίνιαρε, σε σημείο να καπνίσει, αυτός δώστου και πάταγε. Σταματάει. Κάνει μια καλή εκκίνηση αργά και ξεκινάει, μετά μόλις ρόπιασε το αμάξι, αντί να μειώσει γκάζι, αυτός έδωσε, πάλι γλίστρημα και πάλι κάπνα. Τελικά έκανε πίσω... Νέος άνθρωπος, στην ηλικία μου με 2 παιδιά στο πίσω κάθισμα.

23 minutes ago, tommybertsen said:

Αυτη η Χριστιανα το'χει ριξει στα πιτογυρονια μου φαινεται και την βλεπω μαζι με τον κυριο Χάρο σε φαλαινοθηρικό σε λιγο καιρο :p 

Άντε βρε που μου θέλετε τις γυναίκες κοκκαλιάρες! Μια χαρά είναι ο κορίτσαρος, με το ούλα της λέμε! 

Και άμα τρώει και πιτόγυρα ένα like ακόμη! Η θεωρία καταρέει, οι χοντροί είναι ωραίοι! :lol:

Just now, cyberdyne said:

Άντε βρε που μου θέλετε τις γυναίκες κοκκαλιάρες! Μια χαρά είναι ο κορίτσαρος, με το ούλα της λέμε! 

Και άμα τρώει και πιτόγυρα ένα like ακόμη! Η θεωρία καταρέει, οι χοντροί είναι ωραίοι! :lol:

Ποιος ειπε οτι τις θελουμε βρε κοκκαλιαρες; :p Δεν εχεις δει τη γυναικα μου , γι'αυτο τα λες αυτα :p 

Η ΧΡιστιανα οπως ειναι , ειναι οριακα. Ειναι μια χαρα οπως ειναι τελος παντων , αλλα ειναι και στο οριο του να περασει σε ενα διαφορετικο επιπεδο. Παντα πληθωρικη την θυμαμαι, δεν ειναι αναγκη να ανεβει παραπανω! Αν θελετε κανετε pause σε σημεια στο βιντεο για να θαυμασετε :p 

• Like 3

1 minute ago, tommybertsen said:

Ποιος ειπε οτι τις θελουμε βρε κοκκαλιαρες; :p Δεν εχεις δει τη γυναικα μου , γι'αυτο τα λες αυτα :p 

Η ΧΡιστιανα οπως ειναι , ειναι οριακα. Ειναι μια χαρα οπως ειναι τελος παντων , αλλα ειναι και στο οριο του να περασει σε ενα διαφορετικο επιπεδο. Παντα πληθωρικη την θυμαμαι, δεν ειναι αναγκη να ανεβει παραπανω! Αν θελετε κανετε pause σε σημεια στο βιντεο για να θαυμασετε :p 

Καλά συμφωνώ απόλυτα ότι είναι οριακά.... είναι έτοιμη να εκραγεί! B)

Και μια και μιλάμε για εκρήξεις, θυμήθηκα το παρακάτω (sorry :rolleyes:):

Πως λέγεται η τζιχαντίστρια γκομέναρα?

Σεξοβόμβα!

:tomato:

• Like 4

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.