Jump to content

Recommended Posts

• Replies 25,5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• astrolabos

2261

• PetrosD

2039

• HotPeanut

1614

• wrong method

1495

πριν 2 ώρες, το μέλος wrong method έγραψε:

τσ τσ κακοήθειες

Αληθεύουν οι φήμες ότι φέτος θα ντυθείς μπουκάλι μπύρας;  http://www.lidl-hellas.gr/el/oi-prosfores-mas.htm?action=showDetail&id=47042

• Like 1

Ελπίζω αυτή η εβδομάδα να πάει καλύτερα. Την προηγούμενη, είχαμε συνεχείς λιακάδες, αλλά εγώ ήμουν με >38° σχεδόν όλες τις μέρες.

Είναι απίστευτο πόσο συχνά αρρωσταίνεις με το που αρχίσει ένα παιδί να πηγαίνει στον παιδικό...

πριν 20 λεπτά, το μέλος Wizard! έγραψε:

Ελπίζω αυτή η εβδομάδα να πάει καλύτερα. Την προηγούμενη, είχαμε συνεχείς λιακάδες, αλλά εγώ ήμουν με >38° σχεδόν όλες τις μέρες.

Είναι απίστευτο πόσο συχνά αρρωσταίνεις με το που αρχίσει ένα παιδί να πηγαίνει στον παιδικό...

Ε αυτή τη βδομάδα θα είσαι καλά, αλλά θα κάνει 5 βαθμούς με αέρα και βροχές.

• Like 2

δεν παύει να'ναι ένα από τα μεγαλύτερα σε επισκεψιμότητα site στην ελλάδα κι είπα να σας ειδοποιήσω.. ίσως είναι κ false alaram γιατί τώρα διάβασα πως βγαίνει σε πάρα πολλά site κ μάλλον είναι θέμα της eset κ των definitions που έβγαλε

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.