Jump to content

Recommended Posts

• Replies 25,5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• astrolabos

2261

• PetrosD

2039

• HotPeanut

1614

• wrong method

1495

Τι ωραία, πάλι δηλώσεις μαθημάτων σήμερα με τον σερβερ να τον πίνει. All time classic!

Στις 10.15 είχα επιλέξει τα μαθήματα μου, τα εργαστήρια και από τότε τρώω στη μάπα "The page cannot be displayed"...

• Like 1

1 minute ago, UltraB said:

Τι ωραία, πάλι δηλώσεις μαθημάτων σήμερα με τον σερβερ να τον πίνει. All time classic!

Στις 10.15 είχα επιλέξει τα μαθήματα μου, τα εργαστήρια και από τότε τρώω στη μάπα "The page cannot be displayed"...

Καλημέρα δηλαδή.

Τον εμπαιζουν στον κόμβο, πάρε τηλ και ρώτα ποτέ θα το φτιαξουν, πες πως είσαι από το ΚΤΕ/γραμματεία/ΓΔ. ;)

25 λεπτά πριν, το μέλος Rusty_Cookie έγραψε:

Καλημέρα δηλαδή.

Τον εμπαιζουν στον κόμβο, πάρε τηλ και ρώτα ποτέ θα το φτιαξουν, πες πως είσαι από το ΚΤΕ/γραμματεία/ΓΔ. ;)

Εγώ αναρωτιέμαι πως το eclass, webmail etc φορτώνουν κανονικά. Αυτοί δε τα χωστάρουν όλα; Τι σκ_ατα γίνεται δηλαδή;

Μας έβαλαν το προηγούμενο εξάμηνο τη βλακεία το student, εκτός του ότι είναι πιο άθλιο από αυτά που είχαμε, δηλώνουμε θεωρίες και εργαστήρια μαζί. Τουλάχιστον μας είχαν βάλει διαφορετικές ώρες να δηλώνουμε και όχι όλοι μαζί. Αυτό το εξάμηνο δηλώνουμε τα πάντα και όλοι (όλα τα εξάμηνα). WTF με λίγα λόγια, ποιος τα σκέφτεται αυτά;

2 λεπτά πριν, το μέλος astrolabos έγραψε:

Δικό σας :p

Στη γωνία παραμονεύεις συνέχεια εεε. Αυυυυυτοοος! 0-1 :p

Ο admin μας ανεβάζει ανακοινώσεις στα γκρουπ του facebook. Απορώ αν υπάρχει κάποιος στη σχολή που να διαχειρίζεται αυτή τη σελίδα...

1 hour ago, UltraB said:

Εγώ αναρωτιέμαι πως το eclass, webmail etc φορτώνουν κανονικά. Αυτοί δε τα χωστάρουν όλα; Τι σκ_ατα γίνεται δηλαδή;

Μας έβαλαν το προηγούμενο εξάμηνο τη βλακεία το student, εκτός του ότι είναι πιο άθλιο από αυτά που είχαμε, δηλώνουμε θεωρίες και εργαστήρια μαζί. Τουλάχιστον μας είχαν βάλει διαφορετικές ώρες να δηλώνουμε και όχι όλοι μαζί. Αυτό το εξάμηνο δηλώνουμε τα πάντα και όλοι (όλα τα εξάμηνα). WTF με λίγα λόγια, ποιος τα σκέφτεται αυτά;

Οχι. Προσπαθείς να προσεγγίσεις με κοινή λογική και είσαι λάθος.

1 hour ago, UltraB said:

Ο admin μας ανεβάζει ανακοινώσεις στα γκρουπ του facebook. Απορώ αν υπάρχει κάποιος στη σχολή που να διαχειρίζεται αυτή τη σελίδα...

34c5a5d89699a28f2486c23c5b381486b62553f3

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.