Jump to content

Recommended Posts

πολυ λεπτο ποδι ^ για κοιλιτσα και  πλαινα παχακια ουτε λογος, παιζει να μην ειναι και μαμησιο το "τροφοδοτικο" της 

Για τα "μαμήσια" συμφωνώ, αλλά για τα υπόλοιπα, δεν έχουμε όλοι το ίδιο γούστο :p

• Replies 25,5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• astrolabos

2261

• PetrosD

2039

• HotPeanut

1614

• wrong method

1495

πολυ λεπτο ποδι ^ για κοιλιτσα και  πλαινα παχακια ουτε λογος, παιζει να μην ειναι και μαμησιο το "τροφοδοτικο" της 

^ teach small ball to the lord :)

Καλά έκανες και το έβαλες αυτό το βίντεο, γιατί κάπου πήρε το μάτι μου μερικές σκηνές και αναρωτιώμουν ποια ήταν η κοπέλα που οδηγούσε.

Της λέει σε μια φάση "ωραίο σασί", έλιωσα!!!!

Σήμερα ήταν μια πολύ καλή μέρα. Άλλαξα μπαταρία στο αμάξι, πήγα γυμναστήριο, αλλά το σημαντικότερο, έκανα το πρώτο μου μάθημα πώς να επισκευάζω παλιά ραδιόφωνα. Καθηγητής, ο μπαμπάς μου που κάνει αυτή τη δουλειά! Πολύ το χάρηκα.

Θα είναι μια ακόμα τέχνη, που στο μέλλον μπορεί να φανεί χρήσιμη για βιοποριστικούς λόγους.

• Like 1

ΣΤΟ ΓΙΟΡΚ!!!!!!!!!

ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ Μπογδάνος θεός!!!!!

?????????????????????????????????????????????????????????????????????

Γελάς με τον τιτανομέγιστο???????????????????????????????????????????????????????????????????????

29lhdtt.jpg

Έγινε επεξεργασία από soulclaimer
  • Like 1

Αυτό δείτε, όχι δείτε! Δείτε ποιον έβαλαν να οδηγήσει το GTI, μαμώ την τρέλα μου δηλαδή!

Άντε, πάρτε και ένα πιο ενδιαφέρον GTI, ως προς τον οδηγό!

Και?

Έγινε επεξεργασία από BLuE_PaNtHeR

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.