Jump to content



Recommended Posts

  • Replies 25,5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

  • astrolabos

    2261

  • PetrosD

    2039

  • HotPeanut

    1614

  • wrong method

    1495

random 

 

 

Πηγαινω σημερα μια βολτα με εναν φιλο μεχρι το παρκο "αντωνη τριτση" , ειχα αρκετο καιρο να πατησω και μου εκανε εντυπωση που εβαζαν νεες λαμπες (ολοκληρη νεα κολωνα) , οι οποιες επανω ειχαν μια μικρη Φ/Β μοναδα και εναν συσσωρευτη ...ενδιαφερον σκεφτηκα , ποσο κοστιζει ομως το καθε κομματι ? 

Λιγο πιο κατω ηταν κατι τυποι που τις τοποθετουσαν , ωραια λεω απο μεσα μου . Παω διπλα και ρωταω αμα ηξεραν ποσο κοστιζει το καθε κομματι ..... 

 

1.500ε η καθε κολωνα , χωρις τα εξοδα εγκαταστασης φυσικα ... συμφωνα με τα "παλικαρια" , εχουν ηδη βαλει 100 κολωνες και συνεχιζουν . 

Εκανα την εξυπναδα και τους ρωτησα .... "Ρε παιδια , αντι να μπουν νεες κολωνες , γιατι απλα δεν στηνεται ενα μικρο Φ/Β παρκακι πιο κατω να τροφοδοτισει τις ηδη υπαρχουσες + να εχει παραγωγη ενεργειας ".

 

Απαντηση ?" Αμα γινοταν κατι τετοιο , θα επρεπε να βαλουμε νεα καλωδια .... " (που ειναι μπαρουφες , εφοσον υπαρχει καλωδιωση των ηδη υπαρχων)

 

 

Αναρωτιεμαι ωρες ωρες , ο κοσμος δεν βλεπει ? Δεν βλεπει το τρελο κλεψιμο ? Τι σκα τα επενδυση ειναι κολωνες με φωτοβολταικο επανω τους? (που θα τις σπασουν οι αλητες στην τελικη)

 

 

 

 

Και μετα με ρωταει ο κοσμος γιατι ΔΕΝ ειμαι πατριωτης και γιατι χεστηκα αμα καει η ελλαδα ........ πραγματικα , εχω κουραστει να ζω σε μια κοινωνια με μα λακες και κλεφτες 

Έγινε επεξεργασία από kpetros
  • Like 5
Link to comment
Share on other sites

Ναι ρε συ , ομως θα μου αναρτησουν την γνωστη πινακιδα ...  (ειτε εχουν 400 , ειτε 2Κ οι κολωνες)

 

"Το εργο χρειαστηκε 2 εκατομυρια για να ολοκληρωθει" 

 

 

 

Το παρκο αντωνης τριτσης ειναι τεραστιο , ενα μεγαλο κομματι του ειναι απλα χωρις εμποδια και σκιασεις , το οποιο βομβαρδιζεται απο ηλιο χειμωνα-καλοκαιρι . Θα μπορουσαν να φτιαξουν ενα παρκο με ΠΟΛΛΑ MW , να τα πουλησουν στην ΔΕΗ και μετα να αρχισουν να βελτιωνουν .... ακριβος ο ορισμος της λεξης "επενδυση" 

Δες απλα ποση εκταση εχει .... γεματη απο αργιοχορτα .... 

post-62119-0-77015500-1447953315_thumb.j

Έγινε επεξεργασία από kpetros
  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

μιαπουταναφεραμεκαιαρχηδιαλογουκαναμε (μαυραμουνιαταπουτσαλακωθηκατε ....)

 

μπορει καποιος να φυγει απο τον cosmote τωρα που αλλαξε ονομα ή πρεπει παλι να πληρωσει το τελος για προωρη αποσυνδεση ?

Έγινε επεξεργασία από GruntGR
Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.