Jump to content

Recommended Posts

Άλλον περίμενα να πεταχτεί, άλλος πετάχτηκε :p.

Ανεπιβεβαίωτες φήμες λένε ότι είναι ο ίδιος άνθρωπος.

• Replies 25,5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• astrolabos

2261

• PetrosD

2039

• HotPeanut

1614

• wrong method

1495

Ελεος οι βλάκες απ το Steelseries shop. Δυο ποντικια κι ενα mousepad πηρα και μου πλάθουν ιστορίες πως θελουν κι αλλα ατομα στην αποθηκη. 

I can be an intern there if you like me αμπαλε Mike.

έχει κανέναν διαγωνισμό το lab δεν βλέπω ?

Ο διαγωνισμός είναι να βρείς το διαγωνισμό :p

Ελεος οι βλάκες απ το Steelseries shop. Δυο ποντικια κι ενα mousepad πηρα και μου πλάθουν ιστορίες πως θελουν κι αλλα ατομα στην αποθηκη. 

I can be an intern there if you like me αμπαλε Mike.

φέρε το ένα εδώ :p

φέρε το ένα εδώ :p

Εγώ ένα πηρα. Το άλλο δεν είναι δικό μου. :p

Αν θες θα σου δινα το παλιό αλλα δε θα σ αρέσει.

Το κανε η μανα μου με αντισηπτικό γιατι ειδε λεει τις προάλες στην τιβι πως μαζευουν μικρόβια τα ποντίκια και τα πληκτρολόγια και το οινοπνευμα έκαψε το rubber coating. Λυπάσαι να το βλέπεις...

• Like 1
(edited)

4 λεπτά αναμονή στο ταμείο μέχρι να πληρώσει ο άλλος τα ψώνια στο super market με την κάρτα. Και ναι έχασα το λεωφορείο για 30''.

Έγινε επεξεργασία από yanni

Βρέχει γμ το σπίτι του. Ήθελα να πάω για τρέξιμο.

^^ Μπανανία Ελλάδα. Στο εξωτερικό το να πληρώσεις με κάρτα είναι πιο γρήγορο απ'ότι με κέρματα.

Θυμάμαι πριν κάτι χρόνια σε μία τοπική αλυσίδα μου λέει η άλλη: "Έλα πάμε στην reception. Εκεί έχουμε το μηχανάκι"

TSOYKALAS_ANTE_GEIA.jpg

• Like 2

4 λεπτά αναμονή στο ταμείο μέχρι να πληρώσει ο άλλος τα ψώνια στο super market με την κάρτα. Και ναι έχασα το λεωφορείο για 30''.

Πληρώνω με κάρτα και είμαι καλά.

• Like 3
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.