Jump to content

Recommended Posts

• Replies 25,5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• astrolabos

2261

• PetrosD

2039

• HotPeanut

1614

• wrong method

1495

Ζηλεύετε την (βαρβάτη) παρέα του ασσεττο corsa γι αυτό τα λέτε αυτά! Στο κάτω κάτω για αγώνες αυτοκινήτων μιλάμε, όχι για γαλλικά κρασιά και savoir vivre!  :D  :p

• Like 2

ελα τι θελετε τωρα; ειμαστε οι προνομοιουχοι του thelab, ... αντε παραπερα, ναουμ  :p:hehe:

• Like 6

Εδώ λέμε ό,τι θέλουμε; Ωραία! @astrolabos, τώρα που σε βρήκα, αν είσαι administrator, έχω στείλει message για να αλλαξω το nick μου στο thelab.gr γιατί το 'tanthopo' δεν είναι εύηχο!  :D  Δεν μου απάντησες ακόμα αν γίνεται.

On 20/10/2015 at 10:39 ΠΜ, το μέλος astrolabos έγραψε:

Σε εμένα το έστειλες; :p

Περισσότερα εδώ: Thelab.gr Νέα και σχόλια :p

Δε θυμάμαι που το έστειλα.. νομίζω σε μια φόρμα "Επικοινωνήστε μαζί μας", ή κάτι τέτοιο.. 

Πάντως τώρα δεν έχεις δικαιολογία... Μόλις το έστειλα και σε σένα!  ;)

Ελπίζω μόνο να μη μου πεις τίποτα "ΟΧΙ, δε γίνεται", γιατί τσάμπα πανε τα posts!  :D  :p

(edited)
An administrator has changed your member name on TheLab.gr.

Your new name is: Anthemius

OYAOY!!!

Άμεση εξυπηρέτηση! Thank you very much!   :T:

Έγινε επεξεργασία από Anthemius
(edited)

Το αριστερο μπροστα ηχειο , αρχισε να τριζει . Εκανα μια σκατζα με το αριστερα πισω 

Το προβλημα εξακολουθει να υφισταται , το τανκ μου προχωραει προς την νικη και εγω νοιωθω ενα γδαρσιμο στα αριστερο μου τυμπανο 

Και ειναι πολυ νωρις για να βαλω ακουστηκα 

Έγινε επεξεργασία από kpetros
  On 20/10/2015 at 4:36 ΜΜ, το μέλος astrolabos έγραψε:

Σε ποιόν από τους δύο; :p

On 20/10/2015 at 5:07 ΜΜ, το μέλος honda22 έγραψε:

Σ' αυτόν! 10-0!

Άρπα τη!

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.