Jump to content

Recommended Posts

• Replies 25,5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• astrolabos

2261

• PetrosD

2039

• HotPeanut

1614

• wrong method

1495

(edited)

Είμαι από κινητό και βαριεμαι να ψαξω βίντεο με τον Μελισσανίδη να κάνει κωλοτουμπες!!!!!

Έγινε επεξεργασία από koshal

καλημέθρα,υπομονή και το Σ/Κ,από δευτέρα λέει,χιόνια  :p

Ναι, είδα τον καιρό χτες. Πέφτει κατακόρυφα η θερμοκρασία στους 32 βαθμούς. Να κατεβάσουμε τα χειμωνιάτικα! :p

• Like 1

42 βαθμους σημερις...και αυριο η μερα θα ειναι πιο ζεστη..

Oλα ωραια και καλα...αυτους τους γαμους δεν μπορουν να τους κανονισουν για αρχες οκτωβρη??

• Like 1

Κι εγώ σε γάμο θα πάω σήμερα. Καλύτερα με ζέστη, να φοράνε αι γυναίκαι μόνο τα απολύτως απαραίτητα. Μπορεί να ανεβάσω και καμιά καλή φωτό από το γάμο.

• Like 2

Τραπέζι πριν το γάμο; Τί είναι αυτό, καινούρια μόδα;

Αυτό το Σαββατοκύρια κο είναι το πιο πηγμένο από γάμους, δεν το ήξερες;

Έλα ντε, νομίζεις ήξερα ότι γίνονται τέτοια; εδώ στην Αλεξανδρούπολη τα βλέπω και θα με χαζεψουν. Με το ζόρι να πάω ανάμεσα σε 50 άτομα που δε γνωρίζω..

Φαί σίγουρα θα έχει, για κοπέλες, χλωμό το κόβω, μιας και είναι η πλευρά του γαμπρού (φίλοι του κυρίως ). Έμενα απλά ο αδερφός της κοπελιας είναι κουμπάρος και είμαι καλεσμένος. Περίεργη κατάσταση.

Και εμείς το έχουμε αυτό. Κυρίως είναι για τους συγγενείς και τους πιο κοντινούς φίλους.

άπονη κενωνία,κάθομαι να παίξω,ιδρώνει ο ποπός μου,βάζω κλιματιστικό,κρυώνει η πλάτη μου :p

Παίξε όρθιος να μην ιδρώνει ο κώλος σου και κλείσε το A/C :p

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.