Jump to content

Recommended Posts

παιζει αλλα δεν καθεται  ( :p

ερχεται με τα διδυμα εκτεθιμενα, (ενιοτε φοραει sports bra για εξτρα στηριξη) λεει ενα χαμογελαστο "γεια σου" παιζει ενα δελτιο κινο μαζι με το τζοκερ και φευγει αμεσως :/ 

τελικα αμα δεν ειναι 34+ η γυναικα δεν λεει, καπου ειχα διαβασει οτι σε αυτην την περιοδο η σεξουαλικοτητα τους φτανει στην κορυφωση.

semi-NSFW youtube links με 35αρα incoming 

Θελεις ναβινταντ, θελεις ναβινταντ, θελεις ναβινταντ προσπερο ανιο η φελισινταντ

• Like 1

• Replies 25,5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• astrolabos

2261

• PetrosD

2039

• HotPeanut

1614

• wrong method

1495

Είναι κανείς εδώ μέσα που έχει κάποιο από τα Nokia 130 ή 108;;;;

To nokia 108 το εχει η μανα μου, αλλα ειναι Θεσσαλονικη :p Ισως να ειναι και καποιο αλλο γιατι το δικο της ειναι Single sim. Παντως ειναι ολοιδια :p 

Έγινε επεξεργασία από tommybertsen

Είναι κανείς εδώ μέσα που έχει κάποιο από τα Nokia 130 ή 108;;;;

To nokia 108 το εχει η μανα μου, αλλα ειναι Θεσσαλονικη :p Ισως να ειναι και καποιο αλλο γιατι το δικο της ειναι Single sim. Παντως ειναι ολοιδια :p

Βασικά με ενδιαφέρει να μάθω εάν τα κινητά έχουν την δυνατότητα να παίξουν μουσική κατά φακέλους και όχι κατά καλλιτέχνες.

To ίδιο μπορεί να μου το επιβεβαιώσει και κάποιος με μοντέλο όπως 113 / 215 / 220 / 225, μια και φοράνε ίδιο λογισμικό.

Έγινε επεξεργασία από akilleas

Διάβασα όλα τα μηνύματα του ΠΟΘ από τότε που έφυγα για διακοπές σε λιγότερο από 10 λεπτά. Τί έγινε φέτος; Δε γράφει κανείς; Όλοι διακοπές;;;

Φετος το καλοκαίρι hurts like a motherf4ker.  Χαμός ρε. Δε βλέπεις τι γίνεται;;;

• Like 1

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.