Jump to content

Recommended Posts

Δείξε μου έναν παππού που ρωτά τι να ψηφίσει, να σου δείξω έναν άνθρωπο ανέγγιχτο από την προπαγάνδα! :D

Καλή ψήφο και "kalo kouragio"...

• Like 2
  • Replies 25,5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• astrolabos

2261

• PetrosD

2039

• HotPeanut

1614

• wrong method

1495

On 5/7/2015 at 7:55 ΠΜ, το μέλος Spyros Mil έγραψε:

...ελπίζω όλοι να διαβάσουν την ερώτηση που αναγράφετε πάνω στο χαρτί πρίν ψηφίσουν ναί ή όχι.

Είδα σήμερα το πρωί μπροστά μου έναν ηλικιωμένο και ρώταγε την μεγαλύτερη κόρη του τι να ψηφίσει...!!!

Μεταξύ μας, αυτό δεν είναι πολύ παράλογο - η κόρη θα χρειαστεί να ζήσει με το αποτέλεσμα της ψηφοφορίας :)

On 5/7/2015 at 11:12 ΠΜ, το μέλος minast έγραψε:
η κόρη θα χρειαστεί να ζήσει με το αποτέλεσμα της ψηφοφορίας

...τότε να βάλουμε και τα μικρά παιδιά, ηλικίας κάτω των 18 ετών να ψηφίσουν...? 

On 5/7/2015 at 11:15 ΠΜ, το μέλος Spyros Mil έγραψε:

...τότε να βάλουμε και τα μικρά παιδιά, ηλικίας κάτω των 18 ετών να ψηφίσουν...? 

Και δεν τα βάζετε... Πάντως πρέπει να είναι πολύ ζωηρός ο ηλικωμένος ώστε η μεγαλύτερη κόρη του να είναι ανήλικη...

On 5/7/2015 at 11:32 ΠΜ, το μέλος minast έγραψε:
πολύ ζωηρός ο ηλικωμένος ώστε η μεγαλύτερη κόρη του να είναι ανήλικη

...αυτό κατάλαβες φίλε μας..?

Όχι, δεν πρέπει να ήταν ζωηρός ο ηλικιωμένος που είδα το πρωί να "κατευθύνεται" η ψήφος του και η κόρη του πρέπει να ήταν άνω των 50 ετών.

...εγώ αναφέρθηκα καθαρά και αποκλειστικά στο 

On 5/7/2015 at 11:12 ΠΜ, το μέλος minast έγραψε:
η κόρη θα χρειαστεί να ζήσει με το αποτέλεσμα της ψηφοφορίας

απλά δέν είναι η μοναδική κόρη στην Ελλάδα  ;)

Υπάρχουν και κόρες και αγόρια και παιδιά γενικά (κάτω των 18 ετών) που άλλοι ψηφίζουνγια αυτά... 

(edited)

Κυκλοφορούν γάτες στο παρόν thread. Με νύχια. :p

Έγινε επεξεργασία από yanni
  • Like 1

Ναι τώρα με μολις 4GB ραμ το λαπτοπ δεν νιώθει καλά με ολα αυτα εδω μέσα.  Μηπως μην το μ@μουσατε τόσο  πολύ με τα γκιφάκια???

Reveal hidden contents

59599186.jpg

Μάλλον είναι προβληματικό το laptop... Εμένα το pc με 2 GB RAM και μια χαρά την παλεύει.

• Like 1
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.