Jump to content

Recommended Posts

On 18/6/2015 at 9:24 ΠΜ, το μέλος Trexx έγραψε:

lumia 530 χωρίς led flash. Σε συνθήκες μουντάδας - σκοτεινιάς ψιλομάπα βγάζει αλλά για τα λεφτά του με ικανοποιεί. Εδώ διακρίνεται μέχρι και το γάλα στη φραπεδιά!!! :)

Eιδα τις ονομασιες απο τις εικονες και θυμηθηκα οτι προτεινεις συχνα πυκνα windows phone και δη νοκια για τη καμερα του και απλα ηθελα να δω αν ειχες το 930 :p

• Like 1
  • Replies 25,5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• astrolabos

2261

• PetrosD

2039

• HotPeanut

1614

• wrong method

1495

On 18/6/2015 at 9:48 ΠΜ, το μέλος ΝTG έγραψε:

Eιδα τις ονομασιες απο τις εικονες και θυμηθηκα οτι προτεινεις συχνα πυκνα windows phone και δη νοκια για τη καμερα του και απλα ηθελα να δω αν ειχες το 930 :p

Μας προσβάλεις.

On 18/6/2015 at 9:48 ΠΜ, το μέλος ΝTG έγραψε:

Το έχει φίλος το 930, προσωπικά δεν δίνω τόσα για κάτι που "ζει επικινδύνως" όπως ένα κινητό.

• Like 1
  On 18/6/2015 at 7:16 ΠΜ, το μέλος Lakisss έγραψε:

Που είναι οι βροχές που μας υποσχέθηκε η κυβέρνηση; Θέλω βροχές!

Έβρεξε εδώ το μεσημέρι και μου έκανε το αμάξι χάλια.

On 18/6/2015 at 7:42 ΠΜ, το μέλος honda22 έγραψε:

Το ζήταγε ο ορθός σας

Δεν είναι έτσι, είναι "το ορθό", ουδέτερο. :p

On 18/6/2015 at 1:52 ΜΜ, το μέλος PetrosD έγραψε:

Έβρεξε εδώ το μεσημέρι και μου έκανε το αμάξι χάλια.

Αυτό το ακούω από πολλούς και η αλήθεια είναι ότι μου φαίνεται υπερβολικό. Βλέπω κόσμο στη γειτονιά μου που "τα γλύφει" κάθε τρεις και λίγο.

Το αυτο/το για μένα είναι ένα εργαλείο και με υπηρετεί, όχι να το υπηρετώ εγώ.

• Like 1

Για ελατε στην γειτονια μου να δειτε τι παει να πει πλυσιμο .... τουλαχιστον μια φορα την εβδομαδα (ειδικα το καλοκαιρι , ισως για να τα δροσισουν )

Καημό το έχω, να μου πλύνουν το αμάξι 2 φίλες μου, δίδυμες, φορώντας τα μαγιό τους.

On 18/6/2015 at 8:46 ΜΜ, το μέλος kpetros έγραψε:

Σε περιπτωση που τα βρεις σκουρα , μπορεις να με φωναξεις 

Για να τις πείσεις ή για να πλύνεις το αμάξι φορώντας το μαγιό; :p

• Like 1
  On 18/6/2015 at 8:54 ΜΜ, το μέλος vic έγραψε:

Για να τις πείσεις ή για να πλύνεις το αμάξι φορώντας το μαγιό; :p

Για να επιβλεπω γιατι χω την εντυπωση πως οι διδυμες δεν θα πλυνουν τις ζαντες 

Τι τυχερό αμάξι. Ο κάτοχός του προσπαθεί να πείσει τις δίδυμες να ευχαριστήσουν το αγαπημένο του αμάξι, αντί να σκέφτεται τον εαυτό του. Αυτό πάει να πει ΑΛΗΘΙΝΗ ΦΙΛΙΑ. :wub:

On 18/6/2015 at 9:06 ΜΜ, το μέλος yanni έγραψε:

Τι τυχερό αμάξι. Ο κάτοχός του προσπαθεί να πείσει τις δίδυμες να ευχαριστήσουν το αγαπημένο του αμάξι, αντί να σκέφτεται τον εαυτό του.

Έτσι είναι, το προσέχω και με ευχαριστεί.

Μετά από 2 εβδομάδες που ήμουν δουλειά για 12-13 hr/day κλαταραμε και σήμερα σπίτι με πυρετό. Άντε να δούμε....

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.