Jump to content

Recommended Posts

• Replies 25,5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• astrolabos

2261

• PetrosD

2039

• HotPeanut

1614

• wrong method

1495

On 2/6/2015 at 1:01 ΜΜ, το μέλος kpetros έγραψε:

Πως βγαζω τα αυτοκολλητακια απο το ντεποζιτο ? XD   Με το νυχι δεν γινεται δουλεια , θα μου παρει πολλα φαναρια 

Βγάζει το Lidl στις προσφορές ένα καθαριστικό κόλλας και αυτολ/των, είναι ένα μικρό σπρέυ. Κάνει θαύματα.

On 2/6/2015 at 2:09 ΜΜ, το μέλος Lakisss έγραψε:

Βγάζει το Lidl στις προσφορές ένα καθαριστικό κόλλας και αυτολ/των, είναι ένα μικρό σπρέυ. Κάνει θαύματα.

επιδη ειναι απο το Lidl , δεν παιζει να μου βγαλει και το χρωμα ε  ?XD

On 2/6/2015 at 1:01 ΜΜ, το μέλος kpetros έγραψε:

Πως βγαζω τα αυτοκολλητακια απο το ντεποζιτο ? XD   Με το νυχι δεν γινεται δουλεια , θα μου παρει πολλα φαναρια 

Βάλε σε ένα πανί ζεστό νεράκι (μη το βράσεις κιόλας) και άσε το επάνω να μουλιάσει. Μετά θα βγει εύκολα

On 2/6/2015 at 2:51 ΜΜ, το μέλος karmen1983 έγραψε:

Βάλε σε ένα πανί ζεστό νεράκι (μη το βράσεις κιόλας) και άσε το επάνω να μουλιάσει. Μετά θα βγει εύκολα

Εμ..... ειχα δοκιμασει με βραστο , αλλα σε σφουγγαρι . Το ειχα αφησει κανα μισαωρο μπας και ποτισει καλα αλλα τζιφος . 

Θα δοκιμασω αμα ειναι και με το πανακι πολυινων (η οπως το λενε τελος παντων ) μπας και κανει καλυτερη δουλεια 

On 2/6/2015 at 3:02 ΜΜ, το μέλος PetrosD έγραψε:

Ένας φίλος μου πήρε αντηλιακό από τα Lidl. Κάηκε στα πόδια από τον ήλιο...

Παλι καλά. Ενας δικός μου φίλος πήρε προφυλακτικά....

• Like 5
  On 2/6/2015 at 3:05 ΜΜ, το μέλος soulclaimer έγραψε:

Να του ζησουν XD

• Like 7
  On 2/6/2015 at 3:05 ΜΜ, το μέλος soulclaimer έγραψε:

Και που κάηκε;

Για την κόλλα και τα απομεινάρια από τα αυτοκόλλητα, WD40 με χαρτί κουζίνας....

• Like 2

WD40 μπορει να μην εχω , αλλα τουλαχιστον το απλα ζεστο νερο δουλεψε

(τωρα που ειναι σχετικα σκοταδι , φαινεται μια μικρη διαφορα στο χρωμα :p , ελπιζω την ημερα να μην ειναι ευδιακριτο )

post-62119-0-32042900-1433264493_thumb.j

με λίγο γυαλιστική κρέμα και ελαφρύ τρίψιμο με πανάκι μικροινών θα γίνει καινούριο.

η θαμπάδα-ξεθώριασμα που βλέπεις είναι η επίδραση της κόλλας του αυτοκόλλητου στο ανώτερο στρώμα του χρώματος-δηλαδή το βερνίκι.

On 2/6/2015 at 5:23 ΜΜ, το μέλος greekfragma έγραψε:

με λίγο γυαλιστική κρέμα και ελαφρύ τρίψιμο με πανάκι μικροινών θα γίνει καινούριο.

η θαμπάδα-ξεθώριασμα που βλέπεις είναι η επίδραση της κόλλας του αυτοκόλλητου στο ανώτερο στρώμα του χρώματος-δηλαδή το βερνίκι.

DAT ?   :B

• Like 1

Αν προσπαθεις με κρυομαρες να τα διώξεις είσαι σε καλό δρόμο!

(εντωμεταξύ ακόμα και στις κρυομαρες του αστρολάβου το μερίδιο των win είναι αμελητέο)

On 2/6/2015 at 3:40 ΜΜ, το μέλος TechMonkey έγραψε:

Και που κάηκε;

Όταν ρωτάμε, η λέξη "που" παίρνει τόνο. (πού)

• Like 1
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.