Jump to content



Recommended Posts

Εγώ βλέπω μερικούς γυμνούς τίγκα στο τατουάζ. Πρέπει να βρω την τέχνη σε αυτό όπως+δήποτε; Την επόμενη φορά δεν δείχνουν καμιά ταινία της Stoya πάνω στους τοίχους των κτηρίων; Τέχνη είναι και αυτό, θα κόψουν και εισιτήρια.

Καλά κάνανε και παραπονέθηκαν. Περνάει τώρα το 8χρονο από εκεί να δει τι;. Τέχνη; Άντε μωρέ ο κάθε άγνωστος προσπαθεί να γίνει γνωστός προκαλώντας, διότι η πρόκληση είναι πιο εύκολη από την έμπνευση. Ακόμα και ο πιο ηλίθιος το παίζει καλλιτέχνης απλά προκαλώντας.

 

 

 

δεν αντιλέγω -για το συγκεκριμένο-αλλά έπρεπε άλλος να επέμβει και όχι κάποιος τυχαίος που συνδέει τώρα την εκκλησία με την λογοκρισία (αυτό σε άλλο θέμα για συζήτηση)  

Link to comment
Share on other sites

  • Replies 25,5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

  • astrolabos

    2261

  • PetrosD

    2039

  • HotPeanut

    1614

  • wrong method

    1495

Οι άλλοι αν επέμβουν είναι οπισθοδρομικοί και την άλλη μέρα τους κολλάνε στον τοίχο οι αγωνιστές της ελευθερίας της έκφρασης και της τέχνης. Τους παίρνουν από τα κανάλια τηλέφωνο και τους ζητάνε να απολογηθούν παρουσιάσουν δημοσίως την δικά τους οπτική. Οπότε αναγκαστικά περιμένεις να επέμβει η εκκλησία, που έτσι και αλλιώς της έχει βγει το όνομα. Δεν θα μου έκανε εντύπωση να ρίξανε τηλέφωνο στην ενορία άνθρωποι που κανονικά θα έπρεπε να επέμβουν οι ίδιοι.

 

Αλλά ας μην το συνεχίζουμε εδώ, διότι θα γίνουμε γατοτροφή. Με την ευκαιρία στο Carrefour σήμερα είδα ζευγάρι ηλικίας κάπου στα 50 να σκάει 150 ευρώ στο ταμείο. Το ένα από αυτά τα 50άρικα ήταν σε γατοτροφές και τρία τσουβαλάκι που είχαν μέσα μάλλον άμμο για γάτες.

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.