Jump to content

Recommended Posts

Αποσυντονίστηκα με τη χθεσινή αργία, και σήμερα μου φαίνεται σαν Δευτέρα. Καλημέρα σε όλους! (και στους γκρινιάρηδες :p )

• Like 2
  • Replies 25,5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• astrolabos

2261

• PetrosD

2039

• HotPeanut

1614

• wrong method

1495

On 26/3/2015 at 7:56 ΠΜ, το μέλος Lakisss έγραψε:

Αποσυντονίστηκα με τη χθεσινή αργία, και σήμερα μου φαίνεται σαν Δευτέρα. Καλημέρα σε όλους! (και στους γκρινιάρηδες :p )

καλημέθρα,εμείς γκρινιάζουμε;ο άλλος έκλεισε επικό θέμα 

Ποιοι ψηφίζουν να το ανοίξω και να βγάλω το ban απο τον πραγματικό Θεό; :p

• Like 2

Το θέμα αυτό θα ήταν χρήσιμο. Θα ήξερες από ποιον να μην αγοράσεις ΠΟΤΕ ποντίκια, πληκτρολόγια, τηλέφωνα, tablets. :hehe:

• Like 5

Τώρα που είπες πληκτρολόγιο, θυμήθηκα μια σχετική ιστορία που μου είχε πει ένας φίλος για το τί είχε φτάσει στο δικό του.

On 26/3/2015 at 10:27 ΠΜ, το μέλος astrolabos έγραψε:

Η Αννίτα του φόρουμ ψήφισε ναι. Μη χάσει το παρατράγουδο :p

Ποια είναι; Ποια είναι;

Καλά άμα ήταν να σκεφτόμαστε τι έγινε πριν απο μας σε πληκτρολόγια κ ποντίκια, θα τα αποκλειαμε από τις αγγελίες :hehe: Ένα μόνο έχω πάρει κ βρήκα από υπολείμματα καπνού έως "τρίχες κατσαρες". Μάλλον έπεσα σε μερακλή μαστουρμπέιτορ :hehe:

Ανοιχτε το να φιλοσοφισουμεεεεεεεε

Μμμ....κρυάδες Καλαματιανές. :p  Btw στις παραθέσεις δεν μου βγαίνει ειδοποίηση πάνω αριστερά.

• Like 1
  On 26/3/2015 at 11:13 ΠΜ, το μέλος Lakisss έγραψε:

Μμμ....κρυάδες Καλαματιανές. :p  Btw στις παραθέσεις δεν μου βγαίνει ειδοποίηση πάνω αριστερά.

επειδή είναι καλαματιανή ειδοποίηση :p

On 18/3/2015 at 4:56 ΜΜ, το μέλος wrong method έγραψε:

ειδικά για σένα,θα παραγγείλω παντόφλα BUFALO στρατού,πιο αρρενωπή  :pleasantry:  :pleasantry:  :pleasantry:  :pleasantry:  :pleasantry:

10314740_902878289734985_443132933942940

+++ΕΥΛΟΓΗCΟΝ+++

• Like 5
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.