Jump to content

Recommended Posts

χτυπάει γκομενάκι τη πόρτα και πάει να μπει μέσα.. της λέω πού πας; να λέει θα μου δώσετε έναν λογαριασμό και θα σας πω τι μπορώ να κάνω για τη μείωση του παγίου.. από ποια εταιρεία; Από τη χολ είμαι, δεν αλλάζουμε τίποτα κι απλά πληρώνετε λιγότερο..  ρε δε πάμε καλάαααααααα όξωωωωω

Είναι η δεύτερη φορά μέσα στην εβδομάδα που διαβάζω για αυτό το σύστημα, να χτυπάνε κουδούνια και να λένε "είμαστε από τον τάδε πάροχο για να σας αναβαθμίσουμε τη σύνδεση".

• Replies 25,5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• astrolabos

2261

• PetrosD

2039

• HotPeanut

1614

• wrong method

1495

μου είχαν έρθει και μέσα στην εβδομάδα άλλες 2 φορές, ζευγάρι άντρας με κοπέλα.. δεν άνοιξα γιατί τη μία ήταν 4 το μεσημέρι, την άλλη έτρωγα σουβλακάρες, οπότε θα σηκωνόμουνα μόνο λόγω φωτιάς/σεισμού.. :sarcastic:

απλά με χάλασε που τους  είδα να πλησιάζουν τα κουδούνια και να σημειώνουν ονόματα.. άσχημες τακτικές.. κ τα καημένα τα παιδιά, τα κάνουν για το μεροκάματο, ο φωστήρας που σκέφτηκε όλο αυτό φταίει!

• Like 3

μου είχαν έρθει και μέσα στην εβδομάδα άλλες 2 φορές, ζευγάρι άντρας με κοπέλα.. δεν άνοιξα γιατί τη μία ήταν 4 το μεσημέρι, την άλλη έτρωγα σουβλακάρες, οπότε θα σηκωνόμουνα μόνο λόγω φωτιάς/σεισμού.. :sarcastic:

απλά με χάλασε που τους  είδα να πλησιάζουν τα κουδούνια και να σημειώνουν ονόματα.. άσχημες τακτικές.. κ τα καημένα τα παιδιά, τα κάνουν για το μεροκάματο, ο φωστήρας που σκέφτηκε όλο αυτό φταίει!

Τα ονόματα που γράφουν είναι γιατί αναλόγως το τι θα απαντήσεις είσαι υποψήφιος και για άλλη επίσκεψη ;)

λολ επιμονος πωλητής σε διπλανό site που θέλει να μου δώσει 32gb (ενώ ζητάω 60+):

Mporeis na toy peraseis leitoyrgiko pantws aneta poy stin oysia ayti einai i vasiki idea twn ssd diskwn asxetos an telika o kosmos xreiastike perissotera gb gia na vazei kai alla dedomena mesa.

αφού του είπα ότι δεν φτάνει ούτε για ζήτω:

Πάμε ακόμα μια οι ssd αρχικά δημιουργήθηκαν για να περνάς μόνο το λειτουργικό όλα τα άλλα τα βάζεις σε άλλους δίσκους.

:tomato:

Έγινε επεξεργασία από JaguarOne
  • Like 3

θεωρητικά μπορείς να την εισπράξεις οποιαδήποτε στιγμή μέσα στο εξάμηνο, και θεωρητικά είναι καλυμμένη απο την στιγμή που κόβεται από το μπλόκ, ΑΛΛΑ επειδή είμαστε Ελλαδάρα, την εισπράττεις στην ημερομηνία λήξης της και, ΑΝ δεν είναι καλυμμένη, πας δικαστικά, και ξεμπερδεύεις σε καμιά πενταετία.

Δεν είναι έτσι από όσο ξέρω. Αν είσαι έμπορος και έχεις ανοιχτό λογαριασμό με την τράπεζα μπορείς να την προεισπράξεις. Αν όμως δεν πληρωθεί η επιταγή η τράπεζα σου τα παίρνει πίσω.

Σε εμένα που είμαι ιδιώτης, τα χρήματα θα τα εισπράξω μετά από 6 μήνες π.χ. 3 Αυγούστου. Εκείνη την ημέρα θα πρέπει στον λογαριασμό του ο επιχειρηματίας να έχει βάλει π.χ. 7000 ευρώ (το ποσό της επιταγής). Αν δεν τα βάλει τότε όπως αναφέρεις πληρώνεις δικηγόρο για να τη διαμαρτυρήσει, πας δικαστικά και αν δεν έχει να σε πληρώσει, πληρώνεις μου φαίνεται κλητήρα για να του κάνει κατάσχεση ότι έχει στο όνομά του....Αν δεν πληρώσει άστο....Πέφτει κλάμα. 

Κατά τα άλλα. Κουράγιο για 2 μέρες γιατί έρχεται κρύο, αέρηδες, βροχές, χιόνια....

Μπορεί μέσα στην εβδομάδα να έρθει και κανένα Grexit  :lol:

Δεν είναι έτσι από όσο ξέρω. Αν είσαι έμπορος και έχεις ανοιχτό λογαριασμό με την τράπεζα μπορείς να την προεισπράξεις. Αν όμως δεν πληρωθεί η επιταγή η τράπεζα σου τα παίρνει πίσω.

Σε εμένα που είμαι ιδιώτης, τα χρήματα θα τα εισπράξω μετά από 6 μήνες π.χ. 3 Αυγούστου. Εκείνη την ημέρα θα πρέπει στον λογαριασμό του ο επιχειρηματίας να έχει βάλει π.χ. 7000 ευρώ (το ποσό της επιταγής). Αν δεν τα βάλει τότε όπως αναφέρεις πληρώνεις δικηγόρο για να τη διαμαρτυρήσει, πας δικαστικά και αν δεν έχει να σε πληρώσει, πληρώνεις μου φαίνεται κλητήρα για να του κάνει κατάσχεση ότι έχει στο όνομά του....Αν δεν πληρώσει άστο....Πέφτει κλάμα. 

Κατά τα άλλα. Κουράγιο για 2 μέρες γιατί έρχεται κρύο, αέρηδες, βροχές, χιόνια....

Μπορεί μέσα στην εβδομάδα να έρθει και κανένα Grexit  :lol:

Εν μέρει, έχεις δίκαιο, αλλά να στα εξηγήσω λίγο. (αν και θα πεταχτεί κάποιος ανδμίν που έχει μια παράλογη συμπάθεια προς τα γατιά και θα πει /ΝΕΟ ΘΕΜΑΑΑ :) )

Ας πούμε ότι εσύ, έχεις μια επιχείρηση που παράγει τυρόπιτες...Έρχομαι εγώ, και σου λέω, επειδή γουστάρω το προϊόν σου, θέλω 3000τυρόπιτες την ημέρα, και θα πληρώνεσαι με επιταγή 30 ημερών, κάθε τέλος της εβδομάδας, και μου λές οκ. Εσύ, απο την άλλη, επειδή δεν μπορείς να ανταπεξέλθεις στο να με πιστώσεις για 1 μήνα, πας στην τράπεζα, και της λες, βάζω ενέχυρο το χψζ περιουσιακό μου στοιχείο, και θέλω ανοιχτο λογαριασμό χ ευρώ, για να καταθέτω επιταγές πελατών μου.Ταυτόχρονα, σκέφτεσαι και μια επένδυση σε εργατικό δυναμικό, ή μηχανήματα, για να μπορέσεις να ανταπεξέλθεις.

Δουλεύουμε 2-3-4-χ μήνες και είναι όλα οκ, αν, και πληρώνεις στην τράπεζά σου ένα επιτόκιο για τον μήνα που θα προεισπράξεις την επιταγή μέχρι εγώ να την πληρώσω, στην ουσία, παίρνεις δάνειο τα χρήματα της επιταγής, μέχρι που έγω αποφασίζω να μην σε πληρώσω...Μαζεύεται ένα χρέος, για το οποίο εσύ είσαι υπόλογος στην τράπεζα, και εγώ σε εσένα. Τι γίνεται απο εδώ και πέρα.

Εσύ, πληρώνεις την τράπεζα για τις επιταγές που εγώ δεν σου πλήρωσα, + τον τόκο (αν δεν έχεις, μάντεψε :)  )

Επικοινωνείς με δικηγόρο, για να κινηθείς νομικά εναντίον μου

Μπλέκουμε δικαστικά για τουλάχιστον 2-4 χρόνια μέχρι να βγει η απόφαση

Αν εγώ στο μεταξύ δεν έχω περιουσιακά στοιχεία στο όνομα μου....μάντεψε τι θα πάρεις (ποινή με αναστολή ;)

Ε συ στο μεταξύ, χρωστάς στην τράπεζα

Η επένδυση σου έχει μείνει ανεκμετάλλευτη + ότι πλέον χρωστάς με ότι αυτό έχει ως επιπτώσεις. 

Λίγο ακραίο παράδειγμα, αλλά το έχω δει, και όχι μια φορά. Το κακό, για να συνοψίσουμε με τις επιταγές, είναι ότι κατά την άποψη μου θα πρέπει να ήταν ημέρας, και καλυμμένες 100% είτε με μετρητά, είτε με περιουσιακά στοιχεία τα οποία θα μπορούσαν να εκποιηθούν άμεσα. Αυτό που γινόταν, γιατί πλέον δεν γίνεται με την καμία, όταν έσκασε η φούσκα στα πρώτα χρόνια της κρίσης, ήταν ανεπίτρεπτο, και πολλές επιχειρήσεις έκλεισαν λόγο αυτού.

Συγνώμη για το μεγάλο ποστ.  

Έγινε επεξεργασία από Constandinos

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.