Jump to content

Recommended Posts

• Replies 25,5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• astrolabos

2261

• PetrosD

2039

• HotPeanut

1614

• wrong method

1495

βρε Myralis αγάπη μου τα έχουμε ξαναπεί ότι όταν μια ομάδα ατόμων φωνάζει σε μια άλλη ομάδα ατόμων - μπορεί να φωνάζουν και μεταξύ τους - είναι φασίστες ...
η αντιφασιστική πορεία που λες είναι φασιστική πορεία ....

Μην τα ξαναλέμε τα έχουμε πει χιλιάδες φορές

βρε Myralis αγάπη μου τα έχουμε ξαναπεί ότι όταν μια ομάδα ατόμων φωνάζει σε μια άλλη ομάδα ατόμων - μπορεί να φωνάζουν και μεταξύ τους - είναι φασίστες ...

η αντιφασιστική πορεία που λες είναι φασιστική πορεία ....

Μην τα ξαναλέμε τα έχουμε πει χιλιάδες φορές

Είμαστε στο ΠΟΘ, οπότε απλά θα αγνοήσω τις μπαρούφες. Αν σε ενοχλεί το ότι άνθρωποι φωνάζουν κατά των οπαδών του Hitler και περιμένεις να τους συνετισουν με γραβάτες στο conference υπάρχει πρόβλημα

αντιγράφω τον μέγα διδάσκαλο Myrali και απαντάω είμαστε στο ΠΟΘ οπότε θα αγνοήσω τις μπαρούφες που συνεχίζεις και γράφεις ...

bfd44e55_l.jpeg

Έγινε επεξεργασία από ARMAGEDDON

Εκεί που τελειώνεις τη δουλειά Σάββατο απόγευμα και λες να ηρεμήσεις, ξεκινάει ο πονόδοντος... μιλάμε με έχει σκίσει! 

Το χειρότερο όλων είναι ότι έχει θήκη.... εβδομάδα των παθών προμηνύεται. :( 

Αγαπητε μου χοντρουλη δεν εχει ληξει τιποτα ακομα αναμεσα μας,οταν θα ξεμπερδεψω με τα πολιτικα που τρεχουν θα επανελθω,απλα ειχα πιο σοβαρα θεματα να ασχοληθω και τωρα που υπογραφουν πιστευω σε ενα μηνακο να τελειωσουμε,δεν εληξε ακομα η ειρωνεια σου απεναντι μου χωρις να εχουμε ανταλλαξει μια κουβεντα,απλα οι mods θεωρησαν συνετο να δεχτω το σχολιο σου σαν πλακα χωρις καν να εχω αναφερθει στο ατομο σου ποτε,και να δεχτω τις ειρωνειες σου ,τους φανηκε normal,εδω ειμαι να ξερεις απλα περιμενω τα τρεχοντα να λαβουν ληξη.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.