Jump to content



Recommended Posts

  • Replies 25,5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

  • astrolabos

    2261

  • PetrosD

    2039

  • HotPeanut

    1614

  • wrong method

    1495

Παρατήρησα ότι η βάση που βάζουμε το πιάτο στον φούρνο μικροκυμάτων, περιστρέφεται εναλλάξ δεξιά-αριστερά. Γιατί άραγε;

Γιατί έχει χαλάσει, κανονικά πρέπει να γυρνάει συνέχεια από την μία μεριά!

 

Σοβαρά τώρα, γιατί αλλιώς τα μικροκύματα δεν "πιάνουν" όλο το φαγητό.. Μπορείς να το τεστάρεις πολύ ευκολα όποτε ξαναφτιάξεις μακαρόνια.. Βάλε μια γενναία ποσότητα μακαρόνια σε 2 πιάτα, και βάλε τα στα μικροκύματα για 1.5 λεπτό. Το ένα πάνω στην βάση, και το άλλο έχοντας αφαιρέσει την βάση για να μην γυρίζει... Το δευτερο πιάτο δεν θα έχει ζεσταθεί παντού

Link to comment
Share on other sites

 Μου λύθηκε η απορία, αμέσως να με κράξετε όλοι. :p  http://www.hlektronika.gr/forum/showthread.php?t=61835

" Πρόκειται για ένα κινητήρα με ένα πηνίο που τροφοδοτείται με εναλλασσόμενο, οπότε εντός δημιουργείται παλλόμενο πεδίο. Μέσα υπάρχει κυλινδρικός μόνιμος μαγνήτης με τους πόλους στην περιφέρειά του. Αυτός τείνει να ακολουθήσει το πεδίο. Αλλά επειδή είναι παλλόμενο και όχι στρεφόμενο αυτό μπορεί να το πετύχει προς οποιαδήποτε κατεύθυνση. Έτσι κατά την εφαρμογή τροφοδοσίας ο ρότορας ταλαντεύεται για λίγο δεξιά - αριστερά και τελικά αρχίζει να περιστρέφεται προς κάποια κατεύθυνση, πότε τη μια και πότε την άλλη"

Link to comment
Share on other sites

LOL πως κανουμε mention ρε παιδια? εχω μειώνει πισω με το καινούριο site

 

Διπλό κλικ στο κείμενο του μηνύματος του μέλους που σε ενδιαφέρει και κλικ στο @Mention. Κάτω θα σου βγάλει τον κώδικα. Μπορείς και να το πληκτρολογήσεις μόνος, αλλά αυτό είναι το ταχύτερο.

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Σκάει κουριερ Γενικής Ταχυδρομικής να μου παραδώσει κάτι φαρμακευτικά. Τον πληρώνω (αντικαταβολή) και του αφήνω και 2 Ευρώ μπουρμπουαρ. Ευχαριστώ πολύ μου λέει και φεύγει, κλικ-κλικ ακούω και ξεκλειδώνει στο απέναντι πεζοδρόμιο ένα Audi Q5, .....  και ναι ο τύπος ανοίγει την πόρτα και μπαίνει στο Audi και φεύγει. 

 

Έμεινα τόσο μ@λάκας και ένιωσα 4 φορές μ@λάκας που άφησα μπουρμπουαρ  μόλις συνειδητοποίησα το σκηνικό !!!

  • Like 9
Link to comment
Share on other sites

Τι καλό βρεεεεεεε, αν είναι υπάλληλος-courrier τι το θέλει το q5? ??   Το μεροκάματο δεν φτάνει για βενζίνες/λάδια/service κτλ.

 

Αν είναι αφεντικό (του πρακτορείου) γιατί δέχτηκε το μπουρμπουάρ ???? Ημαρτον !!

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.