Jump to content

Recommended Posts

On 27/11/2014 at 10:18 ΠΜ, το μέλος papajim έγραψε:

Πάντως αυτό με τους ταχυδρόμους, που δεν φέρνουν δέματα, πρέπει να είναι και πολιτική του τοπικού ΕΛΤΑ.

Έχει αλλάξει ο ταχυδρόμος σε μένα 3 φορές τα τελευταία ~2 χρόνια και συνεχίζουν να χτυπάνε κουδούνι και να μου φέρνουν δέματα μικρού/μεσαίου μεγέθους.

FYI Σήμερα ήρθε νέα ταχυδρόμος να μου αφήσει δεματάκι. :p

μήπως ήρθε κάποια απο αυτές που είναι στα ταμεία γιατί δεν έχουν ταχυδρόμο?  :p

• Replies 25,5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• astrolabos

2261

• PetrosD

2039

• HotPeanut

1614

• wrong method

1495

Να είσαι 'on call' για τη δουλειά και να χτυπάει το τηλ οτι εργασία και χαρά από αύριο!!!

Αξία ανεκτίμητη!!!!

(τώρα η φάτσα μου είναι σαν το avatar μου :p :p   :p )

• Like 4
(edited)

Ο Παυσανίας και η εποχή του. Συνολική θεώρηση της Ρωμαικής εποχής. (θεμα εργασιας 15 σελιδων για το Πανεπιστημιο).).

Καλή μου δύναμη!!!

Έγινε επεξεργασία από yz3427

Πάντως αυτό με τους ταχυδρόμους, που δεν φέρνουν δέματα, πρέπει να είναι και πολιτική του τοπικού ΕΛΤΑ.

Έχει αλλάξει ο ταχυδρόμος σε μένα 3 φορές τα τελευταία ~2 χρόνια και συνεχίζουν να χτυπάνε κουδούνι και να μου φέρνουν δέματα μικρού/μεσαίου μεγέθους.

Τι βάζεις χρώμα ρε νουμπά; Νόμιζα είναι κανένα νέου τύπου link και πάτησα να δω την ταχυδρόμο :D

• Like 5

Πόσο νέα? Φωτογραφίες έχουμε? :p

On 27/11/2014 at 2:57 ΜΜ, το μέλος papajim έγραψε:

@minast, Όταν είπα νέα είχα στο μυαλό μου το νέο πρόσωπο, όχι ηλικιακά. (35+ θα έλεγα)

Εάν δε σε πειράζει, θα προσποιηθώ ότι απάντησες κάτι άλλο :)

On 27/11/2014 at 3:51 ΜΜ, το μέλος ARMAGEDDON έγραψε:

τι είναι αυτό ρε παίδες πάνε καλά εκει πάνω μόνο 380$

http://www.linshof.com/phone.html

Reveal hidden contents

LinshofPhone2.jpg

sample-propworx-coa-battlestar-galactica

Παρεμπιπτόντως, αισίως έριξα και το inbox <200, πόσες μέρες μου πήρε? :p

• Like 4
  On 27/11/2014 at 7:19 ΜΜ, το μέλος wrong method έγραψε:

επίτηδες έβαλες αυτό στην υπογραφή σου για να με διαολίσεις...η εκδίκησή μου θα'ναι μακριά,κρύα και σκληρή..... :bleh:  :bleh:

post-33472-0-60654700-1417120069.png

post-33472-0-60654700-1417120069_thumb.p

• Like 2

της πόπης γίνεται στις τράπεζες σήμερα,ουρά και στο αυτόματο  :noexpression:

τώρα,να βγω για προπόνηση ή θα φάμε καμιά επική βρόχα πάλι; 

Βγήκες και εσύ τελευταία εργάσιμη του μήνα, μετά από 24ωρη της ΟΤΟΕ να πας τράπεζα. Καλά να πάθεις. Χόρευε τράνς στην ουρά τώρα.

• Like 3

μα χτες μπήκαν λεφτά στον λογαριασμό,σήμερα τελευταία εργάσιμη του μήνα,πως αλλιώς να γίνει;ευτυχώς που υπήρχε το αυτόματο-εσωτερικά για πληρωμές σε Εθνική κ' Πειραιώς και τελείωσα σχετικά γρήγορα 

On 28/11/2014 at 9:59 ΠΜ, το μέλος wrong method έγραψε:

μα χτες μπήκαν λεφτά στον λογαριασμό,σήμερα τελευταία εργάσιμη του μήνα,πως αλλιώς να γίνει;ευτυχώς που υπήρχε το αυτόματο-εσωτερικά για πληρωμές σε Εθνική κ' Πειραιώς και τελείωσα σχετικά γρήγορα 

• Like 1
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.