Jump to content

Recommended Posts

• Replies 25,5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• astrolabos

2261

• PetrosD

2039

• HotPeanut

1614

• wrong method

1495

Πρώτη παραγγελία από merimobiles και μετά από 3 μέρες λαμβάνω το εξής μήνυμα:

Thank you for your order! We would like to inform you that we have other shipping options available for you.Άντε ρε. Δεν το είδα It's the start of Holiday season and delays can be expected γιατί αντί να στείλουμε απ'ευθείας το προϊοόν, περιμένουμε 3 μέρες και μετά ρωτάμε αν θέλετε άλλο τρόπο αποστολής with regular mail but with a cheaper price, you'll get a tracking number and peace of mind on the shipping of your gadget. We highly suggest you choose either of these options:

Singapore post 9-18 business days **Recommended** ($8.00)

You may send your payment to our Paypal account email at:

checkoutmerimobiles@gmail.com

And respond to us with the Unique Transaction ID. Please be advised that this is just a suggestion and we are hoping that you would consider it. Thank you.

Βάλτε ένα pop-up πριν την ολοκλήρωση της παραγγελίας, στείλτε μαιλ μετά από μερικές ώρες, αλλά όχι 3 μέρες να μην το στέλνουν και να σου λένε και φίφες από πάνω. Να περιμένω σε καμία εβδομάδα email "θέλετε να βάλουμε και ένα καλώδιο usb3 στην παραγγελία;" ;

Εξ' επίτηδες το κάνουν έτσι για σε καθυστερήσουν μέχρι να στοκάρουν αυτό που έχεις παραγγείλει. Μεγάλοι καραγκιόζηδες γενικότερα, έχουν φάει Χ από εμένα.

• Like 1

Εξ' επίτηδες το κάνουν έτσι για σε καθυστερήσουν μέχρι να στοκάρουν αυτό που έχεις παραγγείλει. Μεγάλοι καραγκιόζηδες γενικότερα, έχουν φάει Χ από εμένα.

Δεν ήξερα. Ψώνισα με γνώμονα ότι έχουν τo official Xiaomi Mi Power Bank + λόγω χαμηλότερης τιμής. Ε αναμονή τώρα για τις έξτρα προσφορές τους :)

Κάπου εδώ να ευχαριστήσω τους ανθρώπους στη Μονάδα Διανομής Αμαρουσίου, που τους πήρα τηλέφωνο, κάθησαν βρήκαν το δέμα μου, και με άφησαν να πάω να το παραλάβω, ενώ τυπικά έπρεπε να μου πουν "περίμενε άλλη μια βδομάδα, να στο φέρει ο ταχυδρόμος σου".

• Like 2

Αν ακουει κανενας ταχυδρομος...

..ευχαριστως να περιμενω μια εβδομαδα προκειμενου να το φερετε σπιτι μου.Και να χτυπησετε κουδουνι εεε....οχι να το πεταξετε στη πορτα.(Αν και ουτε αυτο εχει γινει τα τελευταια 2-3 χρονια.)

γιατί έχω την εντύπωση ότι ο ταχυδρόμος βγαίνει μια φορά την εβδομάδα;

εδιτ:αυτος με την τρανς,βγάλτο γιατί θα πάθω φωταψία-πως λέμε υγρασία και θα πληρώνεις τα ιατρικά έξοδα μετα :p

http://www.pcgamer.com/inside-logitech-how-gaming-mice-are-built-and-tested/#page-1

Ένα ωραίο αρθράκι και όσοι έχουν το MX518 θα χαρούν διαβάζοντας

It’s significant that Logitech is showing us its testing now, because in 2014, Logitech has released its best, and most noteworthy, mouse since 2005’s legendary MX518.

For years, Logitech was the undisputed king of gaming mice. The MX518 sold 16.4 million units over its lifetime, said Tucker, which makes it one of, if not the, best-selling gaming mice of all time !
  • Like 1

WTF (και θα βγάλουν και τουμπανο κινητό και τάμπλετ)

http://www.linshof.com/professionalpc.html

Processor: Intel Core i7-5960X Haswell-E 8-Core

With elevated frequency, 8 cores x 3.8 GHz, 20 MB L3 cache, 22 nm Haswell-E.

Graphics card: GeForce GTX 980 HOF Superclocked, 4 GB GDDR5 RAM: 32 GB DDR4, quad channel Storage: 1024 GB SSD Case, external structure: 2.5mm Anodized aluminum. Internal Structure: 1.0 + 0.8 mm SGCC Steel (fully blackened) Additional features: High-end motherboard, X99 chipset and Blu-ray recorder drive Price: 2600 USD

Πάντως αυτό με τους ταχυδρόμους, που δεν φέρνουν δέματα, πρέπει να είναι και πολιτική του τοπικού ΕΛΤΑ.

Έχει αλλάξει ο ταχυδρόμος σε μένα 3 φορές τα τελευταία ~2 χρόνια και συνεχίζουν να χτυπάνε κουδούνι και να μου φέρνουν δέματα μικρού/μεσαίου μεγέθους.

FYI Σήμερα ήρθε νέα ταχυδρόμος να μου αφήσει δεματάκι. :p

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.